Emre Ozansoy
Moderatör
Batuhan nasıl yapamadı o atışları da 3 - yenildi ya.
Neyse, en azından Poyraz kazandı, Allah korusun Reşat falan alabilirdi.
Aynen, hafta boyunca inanılmaz mağduriyet kasmıştı. Halkımız şaşırtmadıAaaa Batuhan 1. oldu şaşırdık mı ? Hayıııır .
Elenmesi iyi oldu ama. Bu sene aşırı kaosçu isimler var ve yıpranmadan elenmesi iyi oldu. Zaten final turu göremezdi.Hayrettin kişilik olarak çok sağlamdı. Bence performansı dışında geçen sezonun Ersin’i diye niyelendirebileceğim bir isimdi. Herkesle arası iyiydi, yolu açık olsun.
Sınavlarımı çalışmadım, sevgilimi ihmal ettim ama yine de Hayrettin için Survivor izlemekten vazgeçmedim... Emeklerim... 😣😣
Evet, adam herkese yetişmeye çalışıyordu. Performansı iyi olsa sonlara kalabilecek potansiyeldeydi bence. Bu haliyle zordu ama dediğin gibi.Elenmesi iyi oldu ama. Bu sene aşırı kaosçu isimler var ve yıpranmadan elenmesi iyi oldu. Zaten final turu göremezdi.
Ah be.... ÜzdünSınavlarımı çalışmadım, sevgilimi ihmal ettim ama yine de Hayrettin için Survivor izlemekten vazgeçmedim... Emeklerim... 😣😣
Ben olsam desteklediğim yarışmacı dokunulmazsa SMS hakkımı saklarım
Gerçekten bu hafta bile 3. olmuş.
Doğru olan o bence de. Yorumlarda sanki Tw’daki fanların SMS’e fazla yüklenmediğini söylemiş biri. Bu da demek oluyor ki genel kitlede de İlayda baya baya sevilmişBen olsam desteklediğim yarışmacı dokunulmazsa SMS hakkımı saklarım![]()
şu rakiplerimi egale edeyimde Zeyno ile başbaşa kalalım
Senin yerini artık sarsamayız gibi duruyor
şu rakiplerimi egale edeyimde Zeyno ile başbaşa kalalımhazır emre ve melekte yok.