Doğal yarışmacıları seviyorum. Kişilik olarak Evrim ve İlayda çok farklı olsalar da ikisi de kameraya oynamadıkları için desteklememek olmazdıilayda nasıl destekliyorsun zaten anlamıyorum 😵
Doğal yarışmacıları seviyorum. Kişilik olarak Evrim ve İlayda çok farklı olsalar da ikisi de kameraya oynamadıkları için desteklememek olmazdıilayda nasıl destekliyorsun zaten anlamıyorum 😵
2 öyküsünün karşılaşmasında öyküye vuruyorda vuruyor öykü devrilmiyorDikkatimi çektibakalım kavgalar olacak mı.
O mücadelede bir Öykü muhakkak devrilerek2 öyküsünün karşılaşmasında öyküye vuruyorda vuruyor öykü devrilmiyor![]()
Saat bukadar olmuş mu 😱
Alışamadım bu kadar erken başlamasına hala.
konsey sonrasi döndüklerinde adada oyun oynamislar demek kiHırsız - Polis derken anlamadım, kaçırdım sanırım o kısmı![]()
Bu kadar rahatlık da kötü ama. Biraz ciddiyet...konsey sonrasi döndüklerinde adada oyun oynamislar demek ki![]()
ne yapsinlar? birbiri ile kavga mi etselerBu kadar rahatlık da kötü ama. Biraz ciddiyet...![]()
İkisi de kötü. Kavga etmelerinin en azından bize yararı olur seyir zevki açısındanne yapsinlar? birbiri ile kavga mi etselerfragmanda kavga ediyorlardi ama demek ki konsey sonrasi sakin kalmislar
![]()
Kefaret izliyorum. cok iyi bu bölüm
6-4 Gönüllüler önde...Kefaret izliyorum. cok iyi bu bölüm
durum ne alemde?
dönmez artik bu oyun ozaman6-4 Gönüllüler önde...
Ayşe & Merve karşılaşmasını Merve kazandı bu arada.![]()
İsmail aldı biraz önce, fark 1’e indi.dönmez artik bu oyun ozaman