TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sanırım bir sunucunun üstüne yürüyen ve bağıran yarışmacıda ilk kez oluyor...
En azından ben izleidğim yıllarda hatırlamıyorum.

Pkolojik destek alması gerekiyor Çağrının;

Doğan ve Çağrıda ağır aşağılık pskolojisi sorunu var.
Tencere ve kapak gibilerdi zaten...Mğaduruz rolünde geziyorlardı.

Çağrının paraya ihtiyacı var,seçimi hayır olucaktır ama Acun devam etmesini ister mi bilmiyorum...
Fragman bölüm gibi hazırlanmış;iiçinde vardır birşeyler...

Ama Dora ve Stevenda çok gizli kudurtucu ve sinsiler...

Masumlar Apartmanı olduğu için izlemeyeceğim ama dizi bittiği gibi konseyi açarım.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Çağrı'nın yaptığı doğru değildi ama diskalifiyelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Acun'un verdiği tepki fazlaydı bence. Ayrılmayarak en doğrusunu yaptı. Umarım SMS'te birinci gelir. :D
Bence bu durum ona olumlu yansıyacaktır. Eğer kendini kontrol edebilirse iyi ilerler. Onun zayıf noktasını bilenler üzerine gitmeye devam edeceklerdir.

Acun'un reyting için onu bu şekilde öne çıkarması doğru değildi. O sözleri konsey öncesi ayrı söylese daha iyi olurdu (Bir önceki konseyde yarışmayı bırak dediği kısmı diyorum) ama daha öncede böyle hamleler oldu. Geçen sene Ersin olayı gibi.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@The_Erinch @Zeyno45 @dreamy ve izlediysen @Özgür @Hazem Çağrı olayını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Fragmanda izleyince “gururumu bırakıp devam ediyorum” diyeceğini tahmin etmiştim. Videoyu izleyince haksız çıkmadığımı anladım. Bu olaylar Çağrı'nın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeye yaramadı. Reytingleri de arttı tabi.

Mağduriyetinden artık birkaç hafta Çağrı'yı birinci görürüz. Annesi için çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin ama öfke problemini, şiddete meyilli oluşunun hiçbir bahanesi ya da açıklaması olamaz. “Anne” üzerinden güzel bir duygu sömürüsü yaptı. Millet de bayağı hakkı bulup destekliyor sosyal medyada. Ama benim böyle insanlara tahammülüm yok.

Çağrı'nın oynadığı o kadar belli ki Poyraz'a zengin, kolejli diye laf söylüyor ama kendisi maşallah Bilkent'te okumuş, sosyal medyasındaki fotoğraflarda da görüldüğü üzere güzel markalardan giyinen, lüks takılan biri ama Survivor'a gelince “halktan” olan biri. :A Yine rezil etmiş Acun Survivor'u.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: dreamy and Dosi
Fragmanda izleyince “gururumu bırakıp devam ediyorum” diyeceğini tahmin etmiştim. Videoyu izleyince haksız çıkmadığımı anladım. Bu olaylar Çağrı'nın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeye yaramadı. Reytingleri de arttı tabi.

Mağduriyetinden artık birkaç hafta Çağrı'yı birinci görürüz. Annesi için çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin ama öfke problemini, şiddete meyilli oluşunun hiçbir bahanesi ya da açıklaması olamaz. “Anne” üzerinden güzel bir duygu sömürüsü yaptı. Millet de bayağı hakkı bulup destekliyor sosyal medyada. Ama benim böyle insanlara tahammülüm yok.

Çağrı'nın oynadığı o kadar belli ki Poyraz'a zengin, kolejli diye laf söylüyor ama kendisi maşallah Bilkent'te okumuş, sosyal medyasındaki fotoğraflarda da görüldüğü üzere güzel markalardan giyinen, lüks takılan biri ama Survivor'a gelince “halktan” olan biri. :A Yine rezil etmiş Acun Survivor'u.
Peki neden paraya ihtiyacı var gibi yorumlar var? (b)
Bilemiyeceğim. Bu olaydan iki tarafda kârlı çıktı :A

Peki neden paraya ihtiyacı var gibi yorumlar var? (b)
Bilemiyeceğim. Bu olaydan iki tarafda kârlı çıktı :A
İşte onu ben de anlamadım. Zaten Çukur'dan çok olmasa da kazanmıştır e bir de kaldığı sürece Survivor'dan da iyi kazanır. :A

Cidden öyle Acun'a izlenme, Çağrı'ya da oy olarak yarayacak. :A

• Güldürdün
İşte onu ben de anlamadım. Zaten Çukur'dan çok olmasa da kazanmıştır e bir de kaldığı sürece Survivor'dan da iyi kazanır. :A

Cidden öyle Acun'a izlenme, Çağrı'ya da oy olarak yarayacak. :A
Demek ki çok harcama yapan biri :A veya bir ev almışsa borcu falan vardır.
Biz misal 150 TL olan ayakkabı alıyorsak, onlar 1.500 TL lik alıyordur :A

@The_Erinch @Zeyno45 @dreamy ve izlediysen @Özgür @Hazem Çağrı olayını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Öncelikle ilk konseyde smsde birinci yada ilk 3 de olur...
Gururumu bir kenara bırakacağım dedi, olayı annesi ile olan üzücü durumla birleştirdi.
Paraya ihtiyacı var bırakmazdı.

Bu durum Acuna yaradı, Salı ve Perşembe günü Haftasonları aldığı oranları aldı. Hele Salı Günü 7 ratinge dayandı.

Ben izlerken keyif almıyorum Çağrıyı, gidebildiği kadar gider. Çok verimli biri değil.

• Beğendim

Bence Acun’un Çağrı’ya yaptığı muamele de fazla rencide ediciydi, bana onu demesindense direkt diskalifiye edilmeyi tercih ederdim. Çağrı da annesini ne kadar mutlu etmek istiyor burdan anlıyoruz. Ama yine de kasıtlı veya kasıtsız ajitasyona neden olan yarışmacıların desteklenmesi sinirimi bozuyor. Maalesef birkaç hafta SMS’te zirve gelebilir.

• Beğendim
Birleşme partinini 3 ülke ile aynı anda yapacağını açıkladı (Romanya ve Yunanistan)
Dünyada bilinen bir şarkıcı olacağını belirtti; Dua Lipa söylentisi okudum.

Cemal Can gene Dj hünerlerini sergileyecekmiş.

• Harika
Reactions: dreamy
Ekrana yapışırsın :A
Bakalım senin Ayşe yine zirve olacak mı :A
Ayşe, Aleyna Çalışkan’a konseyde yaptığı konuşmayla bir kesimin tepkisini çektiği halde başka kesim baya desteklemeye başladı. Sonra da Reşat’ın üstüne gelmesi vs. işe yaradı. Bu gidişle bir süre daha zirvede kalır gibi. Geçenki açık artırmadaki halleri bile etkili olmadıysa... :(

• Beğendim
Gönüller gerçekten ortadan ikiy e ayrık vaziyette..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bir bayan,erkeklerle anlaşabilir sadece yada tam tersi bir durum..
Ama sürekli bunu inkar etmeleri daha aşağı çekiyor Poyraz ve ekibini..

Dün neredeyse Hanzade hiç konuşmadı...Sürekli Poyraz,ReşaT,Berkay,Dora konuştu..

Ben hiç Hanzade yi korumadım diye açıklama yaparken bile Poyraz Hanzadeyi korudu aslında.

Hanzede sağlam yere eşeğini bağladı. Bir süre daha götürürür bu onu..

Aleyna Ç ise Ayşe ve Aleyna K güvendiği için içindeki herşeyi kustu...Dün aday olmasında en büyük faktör aleeni 3Y konusunu açan Acundur.Acun biranda 3y konusunu açtı ve tüm oklar Aleyna Ç ye döndü.
Acun direk konseye etki etti yane.

Berkayda çok hayalkırıklığı,performansı iyi,kalıpşı adam ama tam bir maşa..Reşat ve Poyraz arkasında..Kendi fikri yok...Bundan kaybediyor.

Diğer taraftada hazımsız bir Balaban var.... Batuyu çok sevmesemde çalışmış,izlemiş gelmiş..Zeki ve doğru karar ve yönlendirmeler yapabiliyor. Balaban ve Öyküde ortadan ikiye ayrılıyor. Hele kaptanlığında 4 de 4 oldu :kiki:

İlk kez bu kadar uzun yorum yazdım yaw :A:A:A:A Yoruldum valla :F

@dreamy @Dosi @Özgür

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Gönüller gerçekten ortadan ikiy e ayrık vaziyette..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bir bayan,erkeklerle anlaşabilir sadece yada tam tersi bir durum..
Ama sürekli bunu inkar etmeleri daha aşağı çekiyor Poyraz ve ekibini..

Dün neredeyse Hanzade hiç konuşmadı...Sürekli Poyraz,ReşaT,Berkay,Dora konuştu..

Ben hiç Hanzade yi korumadım diye açıklama yaparken bile Poyraz Hanzadeyi korudu aslında.

Hanzede sağlam yere eşeğini bağladı. Bir süre daha götürürür bu onu..

Aleyna Ç ise Ayşe ve Aleyna K güvendiği için içindeki herşeyi kustu...Dün aday olmasında en büyük faktör aleeni 3Y konusunu açan Acundur.Acun biranda 3y konusunu açtı ve tüm oklar Aleyna Ç ye döndü.
Acun direk konseye etki etti yane.

Berkayda çok hayalkırıklığı,performansı iyi,kalıpşı adam ama tam bir maşa..Reşat ve Poyraz arkasında..Kendi fikri yok...Bundan kaybediyor.

Diğer taraftada hazımsız bir Balaban var.... Batuyu çok sevmesemde çalışmış,izlemiş gelmiş..Zeki ve doğru karar ve yönlendirmeler yapabiliyor. Balaban ve Öyküde ortadan ikiye ayrılıyor. Hele kaptanlığında 4 de 4 oldu :kiki:

İlk kez bu kadar uzun yorum yazdım yaw :A:A:A:A Yoruldum valla :F

@dreamy @Dosi @Özgür
sayende hakim oldum az cok tesekkurler :A Berkay'i bilmiyorum. uzun zamandir izlemedim diye :A
Batuhan favorilerimden acikcasi :A