TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

sayende hakim oldum az cok tesekkurler :A Berkay'i bilmiyorum. uzun zamandir izlemedim diye :A
Batuhan favorilerimden acikcasi :A
Berkay aslında favori olabilecek biri ama malesef izleyip sonradan geldiği için Poyraz ve Hanzade tarafını seçti ve kendini teslim etti. Kendi fikri yok. O grubun fikirlerinin üstüne basarak fikir beyan edebiliyor.
Buda ona kocaman Eksi yazıyor.

Sosyal Medyada bolca kendisi ile ilgili Yaver yada Piyon yorumları mevcut.

Bu arada Batu ve Melisinde çok fazla iyi anlaştığı gözlerden kaçmıyor. Atakan Ezgi yada Semih Gizem gibi.

Merveyi seviyorum.Her konuya bir manisi var. Güçlü,aktif ve baskın bir kız. Umarım uzun süre devam eder.

Not: Sergen yılan yedi adada... Diğer taraftada Poyraz tırtıl yemekle meşguldü.

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Zeyno and Dosi
Berkay aslında favori olabilecek biri ama malesef izleyip sonradan geldiği için Poyraz ve Hanzade tarafını seçti ve kendini teslim etti. Kendi fikri yok. O grubun fikirlerinin üstüne basarak fikir beyan edebiliyor.

Bu arada Batu ve Melisinde çok fazla iyi anlaştığı gözlerden kaçmıyor. Atakan Ezgi yada Semih Gizem gibi.

Merveyi seviyorum.Her konuya bir manisi var. Güçlü,aktif ve baskın bir kız. Umarım uzun süre devam eder.

iyyyy son detayi vermeyeydin iyiydi ama neyse yeni yemek yemistim zaten :A icine @Zeyno45 kacti galiba. o hep bu detaylari veirirdi :A
Batuhan'in anlastigi birileri olmasi güzel.

Bu arada @Zeyno45 ,Kurdiyede çok aktif survivor olayında..Onunda keyifli yorumlarını almak isterim :oley:
------

iyyyy son detayi vermeyeydin iyiydi ama neyse yeni yemek yemistim zaten :A icine @Zeyno45 kacti galiba. o hep bu detaylari veirirdi :A
AYnı anda Zeynoyu çağırmışız :kiki:

Evet yaşı çok küçük..Sergen ve İlayda ile anlaşamadı..En azından Melis ile arası iyi.

• Güldürdün
Reactions: Dosi

ben nasıl kaçırdım o yılan detayını ya gerçi annem demişti yılanı mı yiyor o diye ben yok artık daha neler moduna girmiş bi de kadına gülmüştüm yaaa 🤢
------

kaçırmışım dosim ihtimal vermemiştim yılan yiyebileceklerine bunlar iyice yamyam çıktı ya bu sene :A :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ben nasıl kaçırdım o yılan detayını ya gerçi annem demişti yılanı mı yiyor o diye ben yok artık daha neler moduna girmiş bi de kadına gülmüştüm yaaa 🤢
------

kaçırmışım dosim ihtimal vermemiştim yılan yiyebileceklerine bunlar iyice yamyam çıktı ya bu sene :A :A
Demek ki Acun yemek vermiyor gercekten :A Yilan eti lezzetli ve insani güclü yapar diye duymustum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski