İlayda zamanı izlemiyordum. Melis zamanlarında sonlarında başlamıştım izlemeye. Aleyna ile olan tüm bölümlere baktım sayılır
Kendimi ağırdan sattığım için. Hafif meşrep değilim bazıları gibi.
Batuhan Kaş göz yapsa sana oynaklığın ortaya çıkar benceKendimi ağırdan sattığım için. Hafif meşrep değilim bazıları gibi.
Batuhan'ın karşısında ölü olsa kaş göz yapınca dirilir.Batuhan Kaş göz yapsa sana oynaklığın ortaya çıkar bence
Batuhan'ın karşısında ölü olsa kaş göz yapınca dirilir.
Serhat fake hesabından yazmış yine 😂😂İlayda zamanını bilmiyorum Melisi görmüştüm ödülün birinde Melis Batuhanı öpmüştü
Neden fake ile uğraşayım ayol, laffff.
Allah kimseyi bu denli yoklukla sınamasın. .ss
Evet var öyle kudurukluk huyuFake hesapla uğraşırmı paşa paşa yazar Serhat
Beğenmedim çünkü sesini.@Özgür niye çekemedin bu mesajı 😱
SjakjajaBeğenmedim çünkü sesini.
Ay hazır konusu açılmışken söyleyeyim malum kaç gündür yoktum yarışma bitti rahatladım.
İsmail gibi Antalya caddelerinde otobüsle halk selamlamayıp ulusa sesleniş yapmayıp şov yapmadığı için, Ayşe gibi basın toplantısı düzenlemediği için, Aleyna gibi mağduriyet kasıp sonrasında Çeşme'deki villasında Demet Akalın'la parti vermeyip ailesiyle evinde sade bir şekilde pasta kesen Poyraz'ı iyi ki desteklemişim.
Ekli dosyayı görüntüle 104796
Cemal Can'a da albüm teklifi geldi şarkı çıkardı. Barış ve Yasin de çıkardı onların da mı sesi güzel ya bırak.Sjakjaja
He ondna albüm teklifi aldı.
Aleyna mağduriyet kasmadı. Acun zemin hazırladı
Ayşe'nin olayı komikti
İsmail şampiyon adam sonrasında öyle yapmışsa yakışır
Poyraz'ın yarışmada tavırlarını izlemesek inanacağız
İyi ki yenildiniz
Hersene klasik bakmayız deyip bataklığa batıyoruzCemal Can'a da albüm teklifi geldi şarkı çıkardı. Barış ve Yasin de çıkardı onların da mı sesi güzel ya bırak.
Bence hepsinin olayı komikti ya İsmail gören de dünya şampiyonu falan oldu o nasıl bir kutlamaydı şehri turlardı halkı selamladı açıklama falan yaptı rezalet.
Yarışmadaki tavırlarında hiçbir şey yoktu kimsenin arkasından konuşmadı, mağduriyet kasmadı, röportajlarda sallamadı, biriyle bir sorunu varsa konseylerde açık açık yüzlerine söyledi. Rakiplerinin tavırları daha iticiydi mesela Batuhan ve İsmail'in yaptıkları daha sinir bozucuydu.
Neyse All-Star'a katılmayacakmış allahtan ya seneye gerçekten izlemek istemiyorum ama inşallah Anıl Berk Baki kazanır.
Son sınıfa geçtim seneye stajım falan olacak artı tez yazacam o yüzden gerçekten bakmamam lazım.Hersene klasik bakmayız deyip bataklığa batıyoruz