TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geleceği kesinmiş bu arada. :A Nisa, Aycan ve Damla da varmış. :A
Nisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yok :A
Damla da yeter artık ama :A belki bu kez bunca kişi arasında severim :bilmem: nedense hiç sempatik gelmiyordu bana :A
Nagihan ve Merve ilk zamanlarında sevmeyip 2. Kez sevmiştim. Bakalım izlersem kimi seveceğim ama hiç biri heyecanlandırmadı :A

Nisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yok :A
Damla da yeter artık ama :A belki bu kez bunca kişi arasında severim :bilmem: nedense hiç sempatik gelmiyordu bana :A
Nagihan ve Merve ilk zamanlarında sevmeyip 2. Kez sevmiştim. Bakalım izlersem kimi seveceğim ama hiç biri heyecanlandırmadı :A
Damla 4. kez katılıyor herhalde. Zaten final veya yarı final gecesi Acun Ilıcalı ile AllStar hakkında kısa bir sohbet etmişlerdi olumlu gibiydi. :A Artık bir kadın şampiyon çıksın Nisa ve Damla’nın büyük potansiyeli var bence. :A

Bu arada Aycan’ın geleceği sanırım dedikodudan ibaret, haber silinmiş. (b)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Damla 4. kez katılıyor herhalde. Zaten final veya yarı final gecesi Acun Ilıcalı ile AllStar hakkında kısa bir sohbet etmişlerdi olumlu gibiydi. :A Artık bir kadın şampiyon çıksın Nisa ve Damla’nın büyük potansiyeli var bence. :A

Bu arada Aycan’ın geleceği sanırım dedikodudan ibaret, haber silinmiş. (b)
Nisa neresi potansiyeli var :A
Daha iyi isimler gelir umarım. Aycan futbol kariyerine devam etmiyor mu?
Evrim gelecek mi? :A

Nisa neresi potansiyeli var :A
Daha iyi isimler gelir umarım. Aycan futbol kariyerine devam etmiyor mu?
Evrim gelecek mi? :A
Onun büyük bir kitlesi var ya. Performansı iyi olursa yine baya ilerler. :A

Devam ediyor diye biliyorum.

Evrim gelecek, izlersem yine desteklerim. Evrim - Nisa - Aycan - Ayşe’yi aynı adada düşünüyorum... :A

• Güldürdün
Onun büyük bir kitlesi var ya. Performansı iyi olursa yine baya ilerler. :A

Devam ediyor diye biliyorum.

Evrim gelecek, izlersem yine desteklerim. Evrim - Nisa - Aycan - Ayşe’yi aynı adada düşünüyorum... :A
Ayşe ve Evrim tokatlar diğerlerini :A :A konuşma olarak yani :A Evrim ve Nisa heyecanlı olur :A
Barış gelmez umarım :A

Evrim varsa ve sen bakacaksan sırf sana eşlik edebilmek için takip ederim :A fikir sahibi olmak için arada izlemek gerekir :A
Benim takip edeceğim kesin değil, belki ara sıra bakarım. :A Ya da Youtube videolarından izlemeye çalışırım sezon başında yaptığın gibi. :A

• Güldürdün
Benim takip edeceğim kesin değil, belki ara sıra bakarım. :A Ya da Youtube videolarından izlemeye çalışırım sezon başında yaptığın gibi. :A
Bende öyle yaparım zaten :A yine Mayıs gibi dokunulmazlık konsey baksam yeterli :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Aleyna, Demet Akalın’ın kavgalı olduğu kişilerle görüşmemek veya çalışmamak zorunda değil. :A Banane kelimesini internet ortamında demiştir bunda da bir şey yok bence. :A
Berkay Şahin'le şarkı yapacak diye küsmesi doğru o zaman. 😱 :A

Yazık Demet'e o kadar partisine gidip şarkı söyledi. :A

• İlginç
Reactions: dreamy