Emre Ozansoy
Moderatör
Çekimi daha bugün yapılmış. Bir kaç güne anca gelir.Video atsaydında baksaydık
Çekimi daha bugün yapılmış. Bir kaç güne anca gelir.Video atsaydında baksaydık
Boşver, zamanını niye boşuna harcayasın ki. 😱Video atsaydında baksaydık
Boş vakitte ne konuşmuş dinleyelim. Bi bakmışsın All Star'a gelip favorim olurBoşver, zamanını niye boşuna harcayasın ki. 😱
Geleceği kesinmiş bu arada. Nisa, Aycan ve Damla da varmış.Boş vakitte ne konuşmuş dinleyelim. Bi bakmışsın All Star'a gelip favorim olur
Nisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yokGeleceği kesinmiş bu arada. Nisa, Aycan ve Damla da varmış.
Damla 4. kez katılıyor herhalde. Zaten final veya yarı final gecesi Acun Ilıcalı ile AllStar hakkında kısa bir sohbet etmişlerdi olumlu gibiydi. Artık bir kadın şampiyon çıksın Nisa ve Damla’nın büyük potansiyeli var bence.Nisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yok
Damla da yeter artık ama belki bu kez bunca kişi arasında severim nedense hiç sempatik gelmiyordu bana
Nagihan ve Merve ilk zamanlarında sevmeyip 2. Kez sevmiştim. Bakalım izlersem kimi seveceğim ama hiç biri heyecanlandırmadı
Nisa neresi potansiyeli varDamla 4. kez katılıyor herhalde. Zaten final veya yarı final gecesi Acun Ilıcalı ile AllStar hakkında kısa bir sohbet etmişlerdi olumlu gibiydi. Artık bir kadın şampiyon çıksın Nisa ve Damla’nın büyük potansiyeli var bence.
Bu arada Aycan’ın geleceği sanırım dedikodudan ibaret, haber silinmiş.
Onun büyük bir kitlesi var ya. Performansı iyi olursa yine baya ilerler.Nisa neresi potansiyeli var
Daha iyi isimler gelir umarım. Aycan futbol kariyerine devam etmiyor mu?
Evrim gelecek mi?
Ayşe ve Evrim tokatlar diğerlerini konuşma olarak yani Evrim ve Nisa heyecanlı olurOnun büyük bir kitlesi var ya. Performansı iyi olursa yine baya ilerler.
Devam ediyor diye biliyorum.
Evrim gelecek, izlersem yine desteklerim. Evrim - Nisa - Aycan - Ayşe’yi aynı adada düşünüyorum...
Birlik olurlarsa önlerinde kimse duramaz artık.Ayşe ve Evrim tokatlar diğerlerini konuşma olarak yani
Evrim varsa ve sen bakacaksan sırf sana eşlik edebilmek için takip ederim fikir sahibi olmak için arada izlemek gerekirBirlik olurlarsa önlerinde kimse duramaz artık.
Benim takip edeceğim kesin değil, belki ara sıra bakarım. Ya da Youtube videolarından izlemeye çalışırım sezon başında yaptığın gibi.Evrim varsa ve sen bakacaksan sırf sana eşlik edebilmek için takip ederim fikir sahibi olmak için arada izlemek gerekir
Bende öyle yaparım zaten yine Mayıs gibi dokunulmazlık konsey baksam yeterliBenim takip edeceğim kesin değil, belki ara sıra bakarım. Ya da Youtube videolarından izlemeye çalışırım sezon başında yaptığın gibi.
Yeni sezon gelene kadar aktif oluyor bir önceki sezon. Hortlama sayılmazNeden hortladı? 2022 mi olduk
Bir durun daha MC elemeleri 6 ayda anca bitiyor
Ayyyy aman... 2 ay oldu elemelerinden gına geldi.Yeni sezon gelene kadar aktif oluyor bir önceki sezon. Hortlama sayılmaz
MC bu sene pek parlak değil gibi
Berkay Şahin'le şarkı yapacak diye küsmesi doğru o zaman. 😱Aleyna, Demet Akalın’ın kavgalı olduğu kişilerle görüşmemek veya çalışmamak zorunda değil. Banane kelimesini internet ortamında demiştir bunda da bir şey yok bence.
Öyle bir şey demedim be ne alaka.Berkay Şahin'le şarkı yapacak diye küsmesi doğru o zaman. 😱