TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geleceği kesinmiş bu arada. :A Nisa, Aycan ve Damla da varmış. :A

Nisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yok :A
Damla da yeter artık ama :A belki bu kez bunca kişi arasında severim :bilmem: nedense hiç sempatik gelmiyordu bana :A
Nagihan ve Merve ilk zamanlarında sevmeyip 2. Kez sevmiştim. Bakalım izlersem kimi seveceğim ama hiç biri heyecanlandırmadı :A
Nisa mııı 😍😍 Damla mıı 😍😍 Bu ikisi varsa ben de varım :A Yalnız Damla konusunda yanlışlık olmasın dreamy, çünkü sadece bir kez katılanlar olacak diyordu Acun bu yarışmada. Sonradan değişti mi ki o durum :A

Nisa mııı 😍😍 Damla mıı 😍😍 Bu ikisi varsa ben de varım :A Yalnız Damla konusunda yanlışlık olmasın dreamy, çünkü sadece bir kez katılanlar olacak diyordu Acun bu yarışmada. Sonradan değişti mi ki o durum :A
Acun 3 kere katılma hakkınız var dedi en son :A son final bölümünde Damla'ya 1 hakkın daha var dedi. O da siz isterseniz ben hep hazırım demişti :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE and dreamy

Acun 3 kere katılma hakkınız var dedi en son :A son final bölümünde Damla'ya 1 hakkın daha var dedi. O da siz isterseniz ben hep hazırım demişti :A
Damla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. :A Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun. :A
Kavgalı olduğu kişilerle çalışmamak zorunda değil dedin ya Twitter'da da Berkay Şahin'le Demet küs olduğu için unf attığı iddiaları var ondan dedim. :A
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Ben çalışmamak zorunda değil, yani istediğiyle çalışabilir diyorum. O yüzden yaptığını doğru bulmuyorum Demet Akalın’ın. Anlaşamadık. :A

Damla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. :A Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun. :A

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Ben çalışmamak zorunda değil, yani istediğiyle çalışabilir diyorum. O yüzden yaptığını doğru bulmuyorum Demet Akalın’ın. Anlaşamadık. :A
Merve Aydın zaten 3 kere katıldı. Hakkı bitti onun :A

Ben de doğru bulmuyorum zaten takılıyorum. :A Demet'in dostluğu böyle hemen siliyor. :A

Batu da Aleyna'ya diss atmış güya geçenlerde öyle bir şey gördüm. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy

3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir :A İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberle :A

3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir :A İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberle :A
@xemrexxx ile izlersiniz artık. :A Ben düzenli takip edemeyeceğim. :A
------

Batu da Aleyna'ya diss atmış güya geçenlerde öyle bir şey gördüm. :A
O olayı hala anlayamadım. Batuhan, Gökhan Özdemir ile Aleyna’nın sevgili olduğunu ima etmişti galiba. Sonradan yalanlanmıştı. :A

Son düzenleme:
@xemrexxx ile izlersiniz artık. :A Ben düzenli takip edemeyeceğim. :A
------

O olayı hala anlayamadım. Batuhan, Gökhan Özdemir ile Aleyna’nın sevgili olduğunu ima etmişti galiba. Sonradan yalanlanmıştı. :A
Gökhan Özdemir kim? :A
Belki bu kez severim Damla'yı :A zayen son senelerde gelenlerden o alsın isterim :A

Sınavlara benim yerime girersin o zaman. :A

Artık Youtube’tan izleyenler kervanına katılacağım. :A
Sınavlara senin yerine girerim ama sonuç senin için hiç iyi olmayacaktır :A Ama dert etme, doktor tanıdıklarımız var. Araya sokarız birilerini :A
Gökhan Özdemir kim? :A

Belki bu kez severim Damla'yı :A zayen son senelerde gelenlerden o alsın isterim :A
Seninle ortak desteklediğimiz kişiler başarılı oluyor. O yüzden sevmelisin artık Damla'yı :A

@Tolstoyevski sen de Dosi her bu konuya yazdığında olmamış atıp durma 😡 Ha illa atacağım diyorsan bana da at o halde :A

Sınavlara senin yerine girerim ama sonuç senin için hiç iyi olmayacaktır :A Ama dert etme, doktor tanıdıklarımız var. Araya sokarız birilerini :A

Seninle ortak desteklediğimiz kişiler başarılı oluyor. O yüzden sevmelisin artık Damla'yı :A

@Tolstoyevski sen de Dosi her bu konuya yazdığında olmamış atıp durma 😡 Ha illa atacağım diyorsan bana da at o halde :A
Aynen, öyle bir gücümüz var :A umarım birlik oluruz :A

Ne bileyim takmış olmamış atmaya 😡

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961