Kavgalı olduğu kişilerle çalışmamak zorunda değil dedin ya Twitter'da da Berkay Şahin'le Demet küs olduğu için unf attığı iddiaları var ondan dedim.Öyle bir şey demedim be ne alaka.
Kavgalı olduğu kişilerle çalışmamak zorunda değil dedin ya Twitter'da da Berkay Şahin'le Demet küs olduğu için unf attığı iddiaları var ondan dedim.Öyle bir şey demedim be ne alaka.
Geleceği kesinmiş bu arada. Nisa, Aycan ve Damla da varmış.
Nisa mııı 😍😍 Damla mıı 😍😍 Bu ikisi varsa ben de varım Yalnız Damla konusunda yanlışlık olmasın dreamy, çünkü sadece bir kez katılanlar olacak diyordu Acun bu yarışmada. Sonradan değişti mi ki o durumNisa mı, Aycan mı 😱. Ben Ayşe içinde öylesine demiştim. Hiç haberim yok
Damla da yeter artık ama belki bu kez bunca kişi arasında severim nedense hiç sempatik gelmiyordu bana
Nagihan ve Merve ilk zamanlarında sevmeyip 2. Kez sevmiştim. Bakalım izlersem kimi seveceğim ama hiç biri heyecanlandırmadı
Acun 3 kere katılma hakkınız var dedi en son son final bölümünde Damla'ya 1 hakkın daha var dedi. O da siz isterseniz ben hep hazırım demiştiNisa mııı 😍😍 Damla mıı 😍😍 Bu ikisi varsa ben de varım Yalnız Damla konusunda yanlışlık olmasın dreamy, çünkü sadece bir kez katılanlar olacak diyordu Acun bu yarışmada. Sonradan değişti mi ki o durum
Nisa mııı 😍😍 Damla mıı 😍😍 Bu ikisi varsa ben de varım Yalnız Damla konusunda yanlışlık olmasın dreamy, çünkü sadece bir kez katılanlar olacak diyordu Acun bu yarışmada. Sonradan değişti mi ki o durum
Damla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun.Acun 3 kere katılma hakkınız var dedi en son son final bölümünde Damla'ya 1 hakkın daha var dedi. O da siz isterseniz ben hep hazırım demişti
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Ben çalışmamak zorunda değil, yani istediğiyle çalışabilir diyorum. O yüzden yaptığını doğru bulmuyorum Demet Akalın’ın. Anlaşamadık.Kavgalı olduğu kişilerle çalışmamak zorunda değil dedin ya Twitter'da da Berkay Şahin'le Demet küs olduğu için unf attığı iddiaları var ondan dedim.
Merve Aydın zaten 3 kere katıldı. Hakkı bitti onunDamla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun.
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Ben çalışmamak zorunda değil, yani istediğiyle çalışabilir diyorum. O yüzden yaptığını doğru bulmuyorum Demet Akalın’ın. Anlaşamadık.
Ben de doğru bulmuyorum zaten takılıyorum. Demet'in dostluğu böyle hemen siliyor.Damla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun.
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Ben çalışmamak zorunda değil, yani istediğiyle çalışabilir diyorum. O yüzden yaptığını doğru bulmuyorum Demet Akalın’ın. Anlaşamadık.
Acun 3 kere katılma hakkınız var dedi en son son final bölümünde Damla'ya 1 hakkın daha var dedi. O da siz isterseniz ben hep hazırım demişti
3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberleDamla yarışmanın kadrolusu diyebiliriz artık. Sema, Nagihan ve Merve Aydın da gelsin tam olsun.
Semih'in Damla'yı elemesi mi.. Var bi hayalimiz.. @Sherlock3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberle
@xemrexxx ile izlersiniz artık. Ben düzenli takip edemeyeceğim.3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberle
O olayı hala anlayamadım. Batuhan, Gökhan Özdemir ile Aleyna’nın sevgili olduğunu ima etmişti galiba. Sonradan yalanlanmıştı.Batu da Aleyna'ya diss atmış güya geçenlerde öyle bir şey gördüm.
Çok beklersin kütük...Semih'in Damla'yı elemesi mi.. Var bi hayalimiz.. @Sherlock
Olmaz öyle şey, sen de izlersin@xemrexxx ile izlersiniz artık. Ben düzenli takip edemeyeceğim.
------
O olayı hala anlayamadım. Batuhan, Gökhan Özdemir ile Aleyna’nın sevgili olduğunu ima etmişti galiba. Sonradan yalanlanmıştı.
Bu dönem yoğun olacak, stajım başlıyor artık eskisi kadar izleyemem. Survivor’dan fayda yok.Çok beklersin kütük...
Olmaz öyle şey, sen de izlersin
All Star'ı izle işte ondan sonra terket Stajdan bir şey olmaz gündüz staj akşam SurvivorBu dönem yoğun olacak, stajım başlıyor artık eskisi kadar izleyemem. Survivor’dan fayda yok.
Sınavlara benim yerime girersin o zaman.All Star'ı izle işte ondan sonra terket Stajdan bir şey olmaz gündüz staj akşam Survivor
Gökhan Özdemir kim?@xemrexxx ile izlersiniz artık. Ben düzenli takip edemeyeceğim.
------
O olayı hala anlayamadım. Batuhan, Gökhan Özdemir ile Aleyna’nın sevgili olduğunu ima etmişti galiba. Sonradan yalanlanmıştı.
Belki bu kez severim Damla'yı zayen son senelerde gelenlerden o alsın isterim3 hakkı varsa katılsın tabii, sonraki All Star ne zaman olur kim bilir İyi iyi güzel oldu bu, heyecanlandım All Star için bu haberle
Acun Medya’da çalışan biri. Panorama masasında yorum yapıyor hatta.Gökhan Özdemir kim?
Belki bu kez severim Damla'yı zayen son senelerde gelenlerden o alsın isterim
Sınavlara senin yerine girerim ama sonuç senin için hiç iyi olmayacaktır Ama dert etme, doktor tanıdıklarımız var. Araya sokarız birileriniSınavlara benim yerime girersin o zaman.
Artık Youtube’tan izleyenler kervanına katılacağım.
Seninle ortak desteklediğimiz kişiler başarılı oluyor. O yüzden sevmelisin artık Damla'yıGökhan Özdemir kim?
Belki bu kez severim Damla'yı zayen son senelerde gelenlerden o alsın isterim
Aynen, öyle bir gücümüz var umarım birlik oluruzSınavlara senin yerine girerim ama sonuç senin için hiç iyi olmayacaktır Ama dert etme, doktor tanıdıklarımız var. Araya sokarız birilerini
Seninle ortak desteklediğimiz kişiler başarılı oluyor. O yüzden sevmelisin artık Damla'yı
@Tolstoyevski sen de Dosi her bu konuya yazdığında olmamış atıp durma 😡 Ha illa atacağım diyorsan bana da at o halde
Ben de öyle umuyorumAynen, öyle bir gücümüz var umarım birlik oluruz
Ne bileyim takmış olmamış atmaya 😡