TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabi'nin Adem'den alınacak bir intikamı yok mu peki :A @Maskeli Fedai

Merve Aydın son yarışmasında eski hırsı, isteği yoktu ki. Şimdi de olacağını zannetmiyorum. Tabii katılacak mı o da belli değil, bunlar kesin liste değil sonuçta ama bence olmayacaktır Merve ya :A

Hakan da sunucu ama Acun ne zaman çağırsa koşa koşa gidiyor. Damla'nın da çağrıya olumlu yanıt vermesi gerekir. Acun isterse gidip yarışacaksın :A Sunuculuk yapacak insan çok ama All Star için yarışacak bu seviyede yarışmacı az :A

Adem 😱 dur şimdi baktım erkeklerin kadrosunda. Semih varmış 😱 @Maskeli Fedai ile onu destekleyeceğiz :A
Nisa'yı unut ama Damla desteklerim gibi. Nisa daha 1 kere katılmıştı. Onu desteklemem.

Dur bi dakika. Hikmet, Ersin, Barış, Batuhan mı 😱 hatta Mert mi 😱
Şuan favorim yok :F ama kazanan 1 kadın olsun (son 2 sene katılanlar hariç)

Bu arada yine bakmam ama arada takip ederim :A
Yıl olmuş 2021 hala Survivor mu izliyorsunuz.. Yazık..

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Adem 😱 dur şimdi baktım erkeklerin kadrosunda. Semih varmış 😱 @Maskeli Fedai ile onu destekleyeceğiz :A
Nisa'yı unut ama Damla desteklerim gibi. Nisa daha 1 kere katılmıştı. Onu desteklemem.

Dur bi dakika. Hikmet, Ersin, Barış, Batuhan mı 😱 hatta Mert mi 😱
Şuan favorim yok :F ama kazanan 1 kadın olsun (son 2 sene katılanlar hariç)

Bu arada yine bakmam ama arada takip ederim :A
Nagihan'ı da 2. senesinde sevmiştin. Ne olur yani Nisa'yı da sevsen :T:

Olsun sen fazla bakmamış halinle bile yeterince iyi takip ediyorsun zaten :A
Dedi her sene Survivor'u kaçırmadan izleyen kütük... Bu sene @Sherlock beyciğim de izleyecek. Beraber bu üçlü çok güçlü diyeceğiz...
Balaban Balaban İsmail Balaban :A :Z :Z

Daha bu sene destekleyip izliyordun :A bari 2022'de bu mesajı yazsaydın :A

Dedi her sene Survivor'u kaçırmadan izleyen kütük... Bu sene @Sherlock beyciğim de izleyecek. Beraber bu üçlü çok güçlü diyeceğiz...
Nisa fazla başkasının arkasına yaslanıp pohpohlanmayı hep isteyen biri oldu :A Nagihan ile bir değil :A

Seninle ve o şişkolokla asla aynı kişiyi desteklemem.. @Sherlock

Seninle ve o şişkolokla asla aynı kişiyi desteklemem.. @Sherlock
Biz @Sherlock beyciğim ile bu kişiyi destekleyeceğiz yalnız...

1466709264860.jpg

------

BERNA KEKLİKLER ve GÖKHAN KESER ALL STAR'da!
Gökhan Keser en efendi sakin ve bir okadar da performansı iyi olan yarışmacılardandı. Kazanamadığında en üzüldüğüm yarışmacı.
Bu kadrolar daha varsayım galiba. Netleşince merak ediyorum kimler gelecek. Daha önceki All Starlardan kat ve kat daha iyi kadro geliyor o kesin.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Öyle gözüküyor.
Doğrusunu söylemek gerekirse Yalı Çapkını haberi çıktığından beri bende öyle düşünüyorum. Eğlence programları yapan bir kanal için 50+ bölüm bir başarıdır. Eğer doğru ise Massterchef finali öncesi Kırmızı Oda finali, Masterchef finali sonrası Yalı Çapkını baya güzel olur.

Ayrıca Gökhan Keser umarım doğrudur. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Hazem

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961