Günaydın canım.
Sana mı kalacaktı o aileAy bu ecünnüyle mi beraber? Hiç mide yokmuş bu çocukta, Ziyagil ailesine yakışmaz bu.@xemrexxx
Bana kalsın ki Behlül ve Bihter'in yarattığı hasarı toplayabileyim.Sana mı kalacaktı o aile![]()
Aleyna Çalışkan en yakın arkadaşını (Aleyna Kalaycıoğlu'nu) sırtından bıcakladı..
Diğerini kaptırdı... Bari bunu alayım demiş 🤭🤭🤭
Bunu bilmem ama Barış'ım yakından çok daha güzel.![]()
![]()
Görünmüyor.Ne?
Yeni mi gördün. Ben çoktan öğrendim@Maskeli Fedai
Bu sene çok magazinsel olaylar oldu. Hâlâ yankıları devam ediyor![]()
1.belliGünaydın canım.Yazdan beri Twitter'da konuşuluyordu Batuhan da inatla yalanlıyordu ama böyle ifşa olurlar.
![]()
Sözde all star ama bu Erçel familyası bir şeyden de eksik kalmayadursun.1.belli@Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur
@Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Acun yine reyting için 40 takla atmaya başlamış.1.belli@Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur
@Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Yine All Star ve Gönüllü kapışması olacak galiba1.belli@Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur
Bence yalan haberdir. Daha önce All Star karşısında yenilerden oluşan bir takımı denediler ve çok tutmamıştı .1.belli@Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur
Sen takip ediyor musun yarışmayı?Bence yalan haberdir. Daha önce All Star karşısında yenilerden oluşan bir takımı denediler ve çok tutmamıştı .![]()
Evet , Türk -Yunan ortak yarıştıkları sene ve geçen sene hariç takip ettim .Sen takip ediyor musun yarışmayı?
1.belli@Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur
Desene sende bizim tayfadansınEvet , Türk -Yunan ortak yarıştıkları sene ve geçen sene hariç takip ettim .
------
O iki dönemde sadece internetten önemli olayları izledim kısa - kısa .@Dosi
Bu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman .Desene sende bizim tayfadansın
Karşında son 2-3 seneyi saymazsak sıkı bir Survivor izleyicisi var. Zaten forumada upuzun bir yorum yazmak için üye olmuştum![]()
Sen varsan uğrarımBu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman .2020 yarışmacıları arasında ne olacağını merak ettiğim için bu sene izlemeyi düşünüyorum. Sen de izlersin diye düşünüyorum.
![]()
Her gün ben de takip edemem , fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım. Kaçırdığım günleri de internetten kısa kısa takip ederim artık .Sen varsan uğrarımama çok kaptırmadan ara ara izlerim belki
ozamanki yoğunluğuma bağlı gerçi
![]()
Son seneler sadece dokunulmazlık oyunlarını izleyen biriyimHer gün ben de takip edemem , fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım. Kaçırdığım günleri de internetten kısa kısa takip ederim artık .![]()
Acun ecünnü seviyor.Acun yine reyting için 40 takla atmaya başlamış.All Star sezonu ise bu ecünnünün ne işi var?
![]()
Başka takım adları yok mu?Yine All Star ve Gönüllü kapışması olacak galiba![]()
Var ama işin sonu hep aynı oluyor