TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aleyna Çalışkan en yakın arkadaşını (Aleyna Kalaycıoğlu'nu) sırtından bıcakladı..

Diğerini kaptırdı... Bari bunu alayım demiş 🤭🤭🤭

Bunu bilmem ama Barış'ım yakından çok daha güzel. :bhr: :A

Görünmüyor. :A Ne?

Yeni mi gördün. Ben çoktan öğrendim :A @Maskeli Fedai

Bu sene çok magazinsel olaylar oldu. Hâlâ yankıları devam ediyor :A

Günaydın canım. :A Yazdan beri Twitter'da konuşuluyordu Batuhan da inatla yalanlıyordu ama böyle ifşa olurlar. :A
1.belli :A @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur :A @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Screenshot_20211124_184053.jpg

Evet , Türk -Yunan ortak yarıştıkları sene ve geçen sene hariç takip ettim . :A
------

O iki dönemde sadece internetten önemli olayları izledim kısa - kısa . :A @Dosi
Desene sende bizim tayfadansın :A
Karşında son 2-3 seneyi saymazsak sıkı bir Survivor izleyicisi var. Zaten forumada upuzun bir yorum yazmak için üye olmuştum :F

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Desene sende bizim tayfadansın :A
Karşında son 2-3 seneyi saymazsak sıkı bir Survivor izleyicisi var. Zaten forumada upuzun bir yorum yazmak için üye olmuştum :F
Bu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman . :A 2020 yarışmacıları arasında ne olacağını merak ettiğim için bu sene izlemeyi düşünüyorum. Sen de izlersin diye düşünüyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman . :A 2020 yarışmacıları arasında ne olacağını merak ettiğim için bu sene izlemeyi düşünüyorum. Sen de izlersin diye düşünüyorum. :Z
Sen varsan uğrarım:A ama çok kaptırmadan ara ara izlerim belki :A ozamanki yoğunluğuma bağlı gerçi :A

• Harika
Reactions: Cervantes

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961