@serhatt ı geçtin kudurukluktanBunu bilmem ama Barış'ım yakından çok daha güzel.
@serhatt ı geçtin kudurukluktanBunu bilmem ama Barış'ım yakından çok daha güzel.
Ay bu ecünnüyle mi beraber? Hiç mide yokmuş bu çocukta, Ziyagil ailesine yakışmaz bu. @xemrexxx
Günaydın canım. Yazdan beri Twitter'da konuşuluyordu Batuhan da inatla yalanlıyordu ama böyle ifşa olurlar.
Sana mı kalacaktı o aileAy bu ecünnüyle mi beraber? Hiç mide yokmuş bu çocukta, Ziyagil ailesine yakışmaz bu. @xemrexxx
Bana kalsın ki Behlül ve Bihter'in yarattığı hasarı toplayabileyim.Sana mı kalacaktı o aile
Aleyna Çalışkan en yakın arkadaşını (Aleyna Kalaycıoğlu'nu) sırtından bıcakladı..
Diğerini kaptırdı... Bari bunu alayım demiş 🤭🤭🤭
Bunu bilmem ama Barış'ım yakından çok daha güzel.
Görünmüyor. Ne?
Yeni mi gördün. Ben çoktan öğrendim @Maskeli Fedai
Bu sene çok magazinsel olaylar oldu. Hâlâ yankıları devam ediyor
1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli FedaiGünaydın canım. Yazdan beri Twitter'da konuşuluyordu Batuhan da inatla yalanlıyordu ama böyle ifşa olurlar.
Sözde all star ama bu Erçel familyası bir şeyden de eksik kalmayadursun.1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Acun yine reyting için 40 takla atmaya başlamış. All Star sezonu ise bu ecünnünün ne işi var?1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Yine All Star ve Gönüllü kapışması olacak galiba1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Bence yalan haberdir. Daha önce All Star karşısında yenilerden oluşan bir takımı denediler ve çok tutmamıştı .1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Sen takip ediyor musun yarışmayı?Bence yalan haberdir. Daha önce All Star karşısında yenilerden oluşan bir takımı denediler ve çok tutmamıştı .
Evet , Türk -Yunan ortak yarıştıkları sene ve geçen sene hariç takip ettim .Sen takip ediyor musun yarışmayı?
1.belli @Aserat ın en sevdikleri macun & erçeller aynı işte kaknem kudurur @Forumdash @denizz19 @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 111659
Desene sende bizim tayfadansınEvet , Türk -Yunan ortak yarıştıkları sene ve geçen sene hariç takip ettim .
------
O iki dönemde sadece internetten önemli olayları izledim kısa - kısa . @Dosi
Bu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman . 2020 yarışmacıları arasında ne olacağını merak ettiğim için bu sene izlemeyi düşünüyorum. Sen de izlersin diye düşünüyorum.Desene sende bizim tayfadansın
Karşında son 2-3 seneyi saymazsak sıkı bir Survivor izleyicisi var. Zaten forumada upuzun bir yorum yazmak için üye olmuştum
Sen varsan uğrarım ama çok kaptırmadan ara ara izlerim belki ozamanki yoğunluğuma bağlı gerçiBu sene yorumlarda bol bol sohbet edeceğiz o zaman . 2020 yarışmacıları arasında ne olacağını merak ettiğim için bu sene izlemeyi düşünüyorum. Sen de izlersin diye düşünüyorum.
Her gün ben de takip edemem , fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım. Kaçırdığım günleri de internetten kısa kısa takip ederim artık .Sen varsan uğrarım ama çok kaptırmadan ara ara izlerim belki ozamanki yoğunluğuma bağlı gerçi
Son seneler sadece dokunulmazlık oyunlarını izleyen biriyim yine öyle olur belkiHer gün ben de takip edemem , fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım. Kaçırdığım günleri de internetten kısa kısa takip ederim artık .
Acun ecünnü seviyor.Acun yine reyting için 40 takla atmaya başlamış. All Star sezonu ise bu ecünnünün ne işi var?
Başka takım adları yok mu?Yine All Star ve Gönüllü kapışması olacak galiba
Var ama işin sonu hep aynı oluyor formatı yayınlandıktan sonrada değişebiliyor