Acunun kararı ya ondanNe mana 😂😂
Aleyna Tilki yi savunacağım aklıma gelmezdi
Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte. Bu Aleyna'yı da sevdiririz elbetAcunun kararı ya ondan
------
Aleyna Tilki yi savunacağım aklıma gelmezdi![]()
bu parçayı Aleynalardan tek Tilki okusun başka Aleyna okumasınHayatın ne getireceği belli olmuyor işte. Bu Aleyna'yı da sevdiririz elbet![]()
Parlakların dokunulmazlığı var benim gözümde.
Dinleyipte yorum yap. Hemen önyargı ile yazmabu parçayı Aleynalardan tek Tilki okusun başka Aleyna okumasın![]()
önümüzdeki sezon formatımı değiştiriyorlar acaba popstar survivor yapsınlarDinleyipte yorum yap. Hemen önyargı ile yazma![]()
Programdan şarkı yarışması oluyor hep. Ona damga vurdu ve albüm teklifi aldıönümüzdeki sezon formatımı değiştiriyorlar acaba popstar survivor yapsınlar![]()
sesini biliyorum daha önce duymuştum yarışmada okumuştu sesine lafım yok ama bu tarz ses çok bulunuyorProgramdan şarkı yarışması oluyor hep. Ona damga vurdu ve albüm teklifi aldı
Bununla patladı:
Gerçekten çok güzel söylemiş
@Tolstoyevski mi parlak 😱Parlakların dokunulmazlığı var benim gözümde.![]()
O kim be belirlesinAcunun kararı ya ondan
------
Aleyna Tilki yi savunacağım aklıma gelmezdi![]()
Walter White dan Polat Alemdar A Osmanlı böyle çökmedi
yarışmanın sorumlusu
Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların![]()
Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla
@Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
Onu bilmiyorum ama YouTube'da gördüğüm Steven, Ayşe, Dora ve Berkay bekleme odasında, Steven Berkay'a yaver deyip o da yeveris tarzı birşey deyip kendi aralarında gülüşmelerini izledim. Fazlasından haberim yokKız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların![]()
Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla
@Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy