TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@cookies tıp okuyordu sana müdahele eder bayılırsan :A
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮🤮 🤮 🤮 🤮

Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların :A :A Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla :A @Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy

:Aseninde dediğin gibi emre Dora hala survivorda kalmış diyo demedim diyo

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sese bak be yardırmış. Gesi Bağları :bhr:
@dreamy @Tolstoyevski @xemrexxx @Angelica
Her türe giden bir sesi var. Yabancı, türkü, yerli pop fark etmiyor kraliçe için. :bhr:
Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların :A :A Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla :A @Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
Nankör diye bir kelime olmasa Steven’a yine nankör derdim...

Yaver muhabbeti geçerken izliyordum Aleyna’nın hiçbir şeyden haberi yok, saf ya. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: xemrexxx and Dosi
Aycan Survivorda kurgu elemeler yapıldığını iddia eden gönderiyi beğenmiş Acun şu an odasında tavana boş boş bakıyordur :A @Dosi @Maskeli Fedai @cookies @serhatt @The_Erinch @Angelica @dreamy @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104475
Karakterinden ödün vermedi, ikiside alfa kısmına atmıştır beğeni.
Yani kurgu uğruna elendikleride aşikar. Aycan zamanını hatırlamıyorum ama Aleyna ve Ayşe olayından reyting elde etmek için Batuhan'ın elenmesi durumuna kurgu denilir ki bunuda kabul etmesi normal :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Herkes bir gün Acun'un tezgahlarını öğrenecek. :Z

Çok iyi etmiş valla herkes görsün işte :A

Boş bir insan kendisi. :A Yaptıklarını, yazdıklarını ciddiye almayı bıraktım. :A

Yazından sonra hemen Twitter'da bakındım. Bu görselide gördüm. Yakışmış :A

:A :AGerçekmi bu shop mu

Sanırsın belediye seçimlerini birkaç oy ile kaybetmiş. :F :A
@serhatt da münasip bir yerine @Maskeli Fedai yazdırmıştı @cookies de olabilir @kerem de emin olamadım söz konusu serhat olunca :AE5EuFZMWQAsV6Xy.jpeg