🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮🤮 🤮 🤮 🤮@cookies tıp okuyordu sana müdahele eder bayılırsan
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮🤮 🤮 🤮 🤮@cookies tıp okuyordu sana müdahele eder bayılırsan
Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla @Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
Her türe giden bir sesi var. Yabancı, türkü, yerli pop fark etmiyor kraliçe için.
Nankör diye bir kelime olmasa Steven’a yine nankör derdim...Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunların Dora yı macun arayıp azarlamış diyolla @Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
Karakterinden ödün vermedi, ikiside alfa kısmına atmıştır beğeni.Aycan Survivorda kurgu elemeler yapıldığını iddia eden gönderiyi beğenmiş Acun şu an odasında tavana boş boş bakıyordur @Dosi @Maskeli Fedai @cookies @serhatt @The_Erinch @Angelica @dreamy @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104475
Herkes bir gün Acun'un tezgahlarını öğrenecek.Aycan Survivorda kurgu elemeler yapıldığını iddia eden gönderiyi beğenmiş Acun şu an odasında tavana boş boş bakıyordur @Dosi @Maskeli Fedai @cookies @serhatt @The_Erinch @Angelica @dreamy @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104475
Aycan Survivorda kurgu elemeler yapıldığını iddia eden gönderiyi beğenmiş Acun şu an odasında tavana boş boş bakıyordur @Dosi @Maskeli Fedai @cookies @serhatt @The_Erinch @Angelica @dreamy @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104475
Görgüsüzlüğünde bu kadarı
Yeni şarkısını da söylesin. Ona klip çekecekmiş.Görgüsüzlüğünde bu kadarı
Orda şarkısınıda söylesin bari
Önce şaka sandım ama baya hesabında paylaşmış bari dünden beri yapsaydı, daha fazla kişi giderdiYeni şarkısını da söylesin. Ona klip çekecekmiş.
Boş bir insan kendisi. Yaptıklarını, yazdıklarını ciddiye almayı bıraktım.Aycan Survivorda kurgu elemeler yapıldığını iddia eden gönderiyi beğenmiş Acun şu an odasında tavana boş boş bakıyordur @Dosi @Maskeli Fedai @cookies @serhatt @The_Erinch @Angelica @dreamy @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104475
Yazından sonra hemen Twitter'da bakındım. Bu görselide gördüm. Yakışmış
Sanırsın belediye seçimlerini birkaç oy ile kaybetmiş.
Herkes bir gün Acun'un tezgahlarını öğrenecek.
Çok iyi etmiş valla herkes görsün işte
Boş bir insan kendisi. Yaptıklarını, yazdıklarını ciddiye almayı bıraktım.
Yazından sonra hemen Twitter'da bakındım. Bu görselide gördüm. Yakışmış
Gerçekmi bu shop mu
@serhatt da münasip bir yerine @Maskeli Fedai yazdırmıştı @cookies de olabilir @kerem de emin olamadım söz konusu serhat oluncaSanırsın belediye seçimlerini birkaç oy ile kaybetmiş.
O saydığın isimlerle aramda dövmelerini yaptırabileceğim özel bir bağ olamaz, hele ki içlerinden biriyle hiç mi hiç olamaz.@serhatt da münasip bir yerine @Maskeli Fedai yazdırmıştı @cookies de olabilir @kerem de emin olamadım söz konusu serhat olunca Ekli dosyayı görüntüle 104528