@batuhankaralar da olmamış atmış ama onunla insan gibi konuşabiliyoruz ancak sen Barış’ı eleştiren herkesle tartışıyorsun, her seferinde karşındaki insanları suçlamak yerine her şeyi üzerine alınıp cevap vermesen keşke. En azından yarışma bitene kadar beni yok saymanı rica ediyorum.
Tartışmıyorum konuşuyorum akşamdan beri laf atıyosun bişi demedim sonunda olmamış attım ona laf attın o mesajda tek olmamış atan bendim enes
Yoldaşım benim bir arkadaşım da böyleydi.Dondurma reise laf ettirmezdi.Seni gayet iyi anlıyorum.Ahahahahahaha vallahi billahi şaka gibi, sanırım Türkçe konuşmuyorum ben.
Yalnız cidden minimum dönüşle atlattın bu Survivor'u, bu konuda şaşırttın beni doğrusu @Sherlock @Maskeli Fedai
Nasıl ya? Fiat, yeni aracındaki r vitesi sembolu için benim fotoğrafımı istemişti mail ile... Çok fena döndüm bu sezon da. Daldan dala atladık; Adaşım, Mert, Aycan, Elif, CCC, Berkan, Ardahan, Barış (benim de dondurmamı yedi ama olsun. ???) Nisa...
Survivor (Fav 10 Finali)
@Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar vs @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
Emin olamadıklarım [/USER] profesör @Bully (@Maskeli Fedai )
@Bully de en son Adem'e satmıştı Hakan reisini
Neler duyuyorum... @Bully
Bu sezon @Maskeli Fedai ve hatta @Bully bayrağı kendisinden devraldılar Utku beyciğim...
Bu arada Ardahan mı?
Göklerden gelen bir karar vardır.. Şampiyon Cemal Can..
Neden Hain Adam değil? sonuçta @Maskeli Fedai ona da Hain Fedai denmemişmiydi?
Ekli dosyayı görüntüle 89652
Bunun gibi kaç olay var Allah bilir. Bir de canlı yayın diyorlardı galiba.
O zaman ben ne anladım yüzleşmeden.Yüzleşme bant yayınıydı canlı değildi
O zaman ben ne anladım yüzleşmeden.