TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Neden Hain Adam değil? (b) sonuçta @Maskeli Fedai ona da Hain Fedai denmemişmiydi?
dam kelimesi isveçte bayan demek oyüzden biraz garip duruyor okuduğumda :F @Sherlock @12.Adam
Yinede siz bilirsiniz :A
Ona Hainli Fedai diyoruz :A Hain Adam çok sert durdu, böyle kısaltma şeklinde daha iyi bence :A

Bugün bankadan 1.000 liralık kredi çektim. İlk denemede vermediler, sonra banka müdürüyle görüştüm. "Çok önemli, ihtiyacım var." dedim, öğrenci olduğumu öğrenip vazgeçer gibi olsa da yumuşadı. Bu kadar uğraştan sonra bu parayı hayırlı bir işte kullanmam gerek. 1.000 liranın tamamını Cemal Can'ın smsine gömeceğim.

#bizbuyolabaşkoyduk
#alnımızınakıyla
#dimdik
#yanyana
#Uvuvwevwevweonyetenyevweugwemuhwemosas
Hem iletime olmamış atıyorsun.Hem de Cemal Can'ı destekliyorsun.Acayipsin :A

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
Umarım Cemal Can şampiyon olur ve hak eden kazanmış olur. Bu senenin rezilliğini ancak Cemal Can’ın şampiyonluğu bir nebze de olsa telafi eder. 🙏🏼

Cemal Cam Canseven için yerimizi aldık bekliyoruz.:D

Geçen akşam Berkan elenecek dedim. 2 Arkadaşım Yasin elenir dedi. 10 SMS iddiasına girdik. Bu akşam 20 SMS sevgili arkadaşlarımdan Cemal'e geliyor.:D

ŞAMPİYON CEMAL CAN CANSEVEN.🥰🥰

Gönlüm Cemal Can'dan yana... Umarım kazanan isim o olur, hakkıyla ve karakteriyle kazanmasını canı gönülden istiyorum. :bhr:

Kaplumbağa reis “yerli de olsa siyahi de olsa insan görebildik” gafıyla kendini bitirdi resmen... Konuşmayı bilmiyor daha.

Aycan esprisi güldürmedi. Yaşlandı artık adam. Orta yaş esprileri yapıyor.

Murat devam ettirsin. Hatta Eser olsun.:D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961