TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu arada %70 falan performans odaklı, %30 da ada yaşantısı odaklı olan bu yarışmada gidip Barış şampiyon yapılırsa ortaya büyük bir mantıksızlık çıkar. İki isim arasından Cemal Can net bir şekilde hak eden taraf, Barış kazanırsa neden kazandığını kendi amansız fanları dışında kimse anlamlandıramaz ve mantıklı bulmaz.
Barış finale çıkınca şekerin düşmüş, dengelesin diye ikram ediyorum :A :A

images - 2020-07-14T011259.849.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Muhatap olmucam dedin laf atıyosun aferim devam et...

ABLA SEN “AMANSIZ DONDURMA REİS FANI” MISIN?

ABLA SEN KAÇ KERE “BU BAŞLIĞA YORUM YAZMAYACAĞIM...” DEDİN?

Sayayım söveyim diye uğraşıyorsunuz resmen, sen dahil hiçbirinizi etiketlemedim orada gelip saçma sapan cevap veriyorsun suçlu ben oluyorum. Geçenki mesajların tümünü sildim ama inatla bana gelip cevap yazıyorsun, sonra da kendi kendine triplere giriyorsun suçlu ben oluyorum.

• Beğendim

Sayayım söveyim diye uğraşıyorsunuz resmen, sen dahil hiçbirinizi etiketlemedim orada gelip saçma sapan cevap veriyorsun suçlu ben oluyorum. Geçenki mesajların tümünü sildim ama inatla bana gelip cevap yazıyorsun, sonra da kendi kendine triplere giriyorsun suçlu ben oluyorum.
Sakin ol. 😡 :T:

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Ben Barış fanıyım bunu biliyorsun olmamış attım ve laf atıyosun bana söv onuda yap

Ben Barış fanıyım bunu biliyorsun olmamış attım ve laf atıyosun bana söv onuda yap

@batuhankaralar da olmamış atmış ama onunla insan gibi konuşabiliyoruz ancak sen Barış’ı eleştiren herkesle tartışıyorsun, her seferinde karşındaki insanları suçlamak yerine her şeyi üzerine alınıp cevap vermesen keşke. En azından yarışma bitene kadar beni yok saymanı rica ediyorum.

• Beğendim