Şerlok beyciğim kudurtucu modunu açmışAttıkları olmamışlarla amansız dondurma reis fanlarının beni doğrulaması inanılmaz keyif veriyor.
Şerlok beyciğim kudurtucu modunu açmışAttıkları olmamışlarla amansız dondurma reis fanlarının beni doğrulaması inanılmaz keyif veriyor.
Beni lütfen başkalarıyla karıştırmayın....Haindam mı... Gün geçmiyor ki aramıza yeni hainler katılamasın...
Şerlok beyciğim kudurtucu modunu açmış
Barış finale çıkınca şekerin düşmüş, dengelesin diye ikram ediyorumBu arada %70 falan performans odaklı, %30 da ada yaşantısı odaklı olan bu yarışmada gidip Barış şampiyon yapılırsa ortaya büyük bir mantıksızlık çıkar. İki isim arasından Cemal Can net bir şekilde hak eden taraf, Barış kazanırsa neden kazandığını kendi amansız fanları dışında kimse anlamlandıramaz ve mantıklı bulmaz.
Attıkları olmamışlarla amansız dondurma reis fanlarının beni doğrulaması inanılmaz keyif veriyor.
Kendim ettim,kendim buldum....O lakap takıldıysa hainsin demektir... @MasacRE
Şeytan azapta gerek.Sence de öyle değil mi ? @SherlockŞerlok beyciğim kudurtucu modunu açmış
Muhatap olmucam dedin laf atıyosun aferim devam et...
Sakin ol. 😡ABLA SEN “AMANSIZ DONDURMA REİS FANI” MISIN?
ABLA SEN KAÇ KERE “BU BAŞLIĞA YORUM YAZMAYACAĞIM...” DEDİN?
Sayayım söveyim diye uğraşıyorsunuz resmen, sen dahil hiçbirinizi etiketlemedim orada gelip saçma sapan cevap veriyorsun suçlu ben oluyorum. Geçenki mesajların tümünü sildim ama inatla bana gelip cevap yazıyorsun, sonra da kendi kendine triplere giriyorsun suçlu ben oluyorum.
ABLA SEN “AMANSIZ DONDURMA REİS FANI” MISIN?
ABLA SEN KAÇ KERE “BU BAŞLIĞA YORUM YAZMAYACAĞIM...” DEDİN?
Sayayım söveyim diye uğraşıyorsunuz resmen, sen dahil hiçbirinizi etiketlemedim orada gelip saçma sapan cevap veriyorsun suçlu ben oluyorum. Geçenki mesajların tümünü sildim ama inatla bana gelip cevap yazıyorsun, sonra da kendi kendine triplere giriyorsun suçlu ben oluyorum.
Sütlaç vs Dondurma savaşının kazananı Acun dede olacak
Kasa her zaman kazanırSütlaç vs Dondurma savaşının kazananı Acun dede olacak
Ben Barış fanıyım bunu biliyorsun olmamış attım ve laf atıyosun bana söv onuda yap