Geçmiş olsun.Neyin var?Ben ehliyet alamam yaa psikolojik geçecek inşAllah
Geçmiş olsun.Neyin var?Ben ehliyet alamam yaa psikolojik geçecek inşAllah
Onu Cemal Can tayfasında saymadığın için kızmıştır sana @DarkLegenDHemen Dark olmamışı basmış
Düzeltiriz asma hemen suratınıCanım sıkıldı yine. 😡 Yarışma boyunca rengimi çok belli ettim, buna rağmen beni bir tarafa yerleştirirken şüphe duyman beni incitti.
Geçmiş olsun.Neyin var?
Yalnız cidden minimum dönüşle atlattın bu Survivor'u, bu konuda şaşırttın beni doğrusu @Sherlock @Maskeli FedaiCanım sıkıldı yine. 😡 Yarışma boyunca rengimi çok belli ettim, buna rağmen beni bir tarafa yerleştirirken şüphe duyman beni incitti.
Bugün dalgınlığım üstümde kasıtlı yapmadım.Düzeltiyorum.Onu Cemal Can tayfasında saymadığın için kızmıştır sana @DarkLegenD
Finalde 1 sms çalışır bendenCCC için değer.
+1Finalde 1 sms çalışır benden
En azından finalde aynı kişide buluştuk senle abi
Aynen be Utkucum.. Finaleymiş 😉 😉 😉En azından finalde aynı kişide buluştuk senle abi
Yasin'in annesi çok güzel çalışmış.
Fazlası beni bozarYine 1 gün mü süremiz
Nasıl ya? Fiat, yeni aracındaki r vitesi sembolu için benim fotoğrafımı istemişti mail ile... Çok fena döndüm bu sezon da. Daldan dala atladık; Adaşım, Mert, Aycan, Elif, CCC, Berkan, Ardahan, Barış (benim de dondurmamı yedi ama olsun. ???) Nisa...Yalnız cidden minimum dönüşle atlattın bu Survivor'u, bu konuda şaşırttın beni doğrusu @Sherlock @Maskeli Fedai
Ardahan'ı, Barış'ı falan ne ara destekledin yahu 😱 Benim bildiğim en başta Yasin'i Evrim'i falan seviyordun, sonra hatandan dönüp bizim tarafa geçmiştinNasıl ya? Fiat, yeni aracındaki r vitesi sembolu için benim fotoğrafımı istemişti mail ile... Çok fena döndüm bu sezon da. Daldan dala atladık; Adaşım, Mert, Aycan, Elif, CCC, Berkan, Ardahan, Barış (benim de dondurmamı yedi ama olsun. ???) Nisa...
Acun Ilıcalı Bey'i daha fazla zengin etmeye gerek var mı? @SherlockFinalde 1 sms çalışır benden
Benim 1 sms'imle mi zengin olacak Bütün sene izlemişim, finalde de tarafım net. Bu durumda atarım 1 tane, ama fazlası bizi bozarAcun Ilıcalı Bey'i daha fazla zengin etmeye gerek var mı? @Sherlock
Acun Ilıcalı Bey'i daha fazla zengin etmeye gerek var mı? @Sherlock
Benim 1 sms'imle mi zengin olacak Bütün sene izlemişim, finalde de tarafım net. Bu durumda atarım 1 tane, ama fazlası bizi bozar