Geçmiş olsun.Neyin var?Ben ehliyet alamam yaa psikolojik geçecek inşAllah
Geçmiş olsun.Neyin var?Ben ehliyet alamam yaa psikolojik geçecek inşAllah
Düzeltiriz asma hemen suratınıCanım sıkıldı yine. 😡 Yarışma boyunca rengimi çok belli ettim, buna rağmen beni bir tarafa yerleştirirken şüphe duyman beni incitti.![]()
Geçmiş olsun.Neyin var?
Yalnız cidden minimum dönüşle atlattın bu Survivor'u, bu konuda şaşırttın beni doğrusuCanım sıkıldı yine. 😡 Yarışma boyunca rengimi çok belli ettim, buna rağmen beni bir tarafa yerleştirirken şüphe duyman beni incitti.![]()
Bugün dalgınlığım üstümde kasıtlı yapmadım.Düzeltiyorum.Onu Cemal Can tayfasında saymadığın için kızmıştır sana@DarkLegenD
Finalde 1 sms çalışır bendenCCC için değer.![]()
![]()
+1Finalde 1 sms çalışır benden![]()
En azından finalde aynı kişide buluştuk senle abi
Yine 1 gün mü süremiz
Aynen be Utkucum.. Finaleymiş 😉 😉 😉En azından finalde aynı kişide buluştuk senle abi![]()
Yasin'in annesi çok güzel çalışmış.![]()
Fazlası beni bozarYine 1 gün mü süremiz![]()
Nasıl ya?Yalnız cidden minimum dönüşle atlattın bu Survivor'u, bu konuda şaşırttın beni doğrusu@Sherlock @Maskeli Fedai
Ardahan'ı, Barış'ı falan ne ara destekledin yahu 😱 Benim bildiğim en başta Yasin'i Evrim'i falan seviyordun, sonra hatandan dönüp bizim tarafa geçmiştinNasıl ya?Fiat, yeni aracındaki r vitesi sembolu için benim fotoğrafımı istemişti mail ile... Çok fena döndüm bu sezon da.
Daldan dala atladık; Adaşım, Mert, Aycan, Elif, CCC, Berkan, Ardahan, Barış (benim de dondurmamı yedi ama olsun.
???) Nisa...
![]()
Benim 1 sms'imle mi zengin olacakAcun Ilıcalı Bey'i daha fazla zengin etmeye gerek var mı?@Sherlock
Acun Ilıcalı Bey'i daha fazla zengin etmeye gerek var mı?@Sherlock
Benim 1 sms'imle mi zengin olacakBütün sene izlemişim, finalde de tarafım net. Bu durumda atarım 1 tane, ama fazlası bizi bozar
![]()