Yarın halay kurtarmaz seni arabayla konvoyla şehri baştan aşağı turlaman gerekecek.Oda yarına inşAllahh
Yarın halay kurtarmaz seni arabayla konvoyla şehri baştan aşağı turlaman gerekecek.Oda yarına inşAllahh
Kesinlikle ben bu adam elenince zaten izlemiyorum.Gizem'in haftalarca elenmeyip Perviz'in erkenden elenmesi
Yarın halay kurtarmaz seni arabayla konvoyla şehri baştan aşağı turlaman gerekecek.
Kullanan birinşn yanında oturursun .Araba kullanmasını bilmiyorum evde sevinsem yeter
Kullanan birinşn yanında oturursun .
5 aydır beklenen Sonuç... Cemal ve Barış.
Barışın ciddi bir kitlesi var bunu kimse yadsıyamaz.
Barışın tek handikabı Cemal Can yarışmacılar tarafından daha çok destek görüyor ve diğer yarışmacıların funları Cemale oy atarsa yarına işler değişebilir ama Öbür türlü...Barış şampiyon olursada şaşırmam.
Bakalım artık yarına bitecek herşey...
Unutup gideceğiz hepsini.
Artık Masterchef başlıyor
Sanırım o üçlü dışında herkes Cemal Can'ın şampiyon olmasını istiyordur bu iki kişi arasındaSurvivor (Fav 10 Finali)
@Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar vs @Sherlock @MasacRE
Emin olamadıklarım @DarkLegenD profesör @Bully (@Maskeli Fedai )
Abine Geçmiş olsun.Nesi var?Sen ehliyet için başvuru yapabilirsin.Cesaretin yok mu?Aman kim kullanacak abim rahatsız diğerinin bahçede işi var
Hemen Dark olmamışı basmışSanırım o üçlü dışında herkes Cemal Can'ın şampiyon olmasını istiyordur bu iki kişi arasında
Yoklama çek bakıyımSanırım o üçlü dışında herkes Cemal Can'ın şampiyon olmasını istiyordur bu iki kişi arasında
Abine Geçmiş olsun.Nesi var?Sen ehliyet için başvuru yapabilirsin.Cesaretin yok mu?
Bugün bankadan 1.000 liralık kredi çektim. İlk denemede vermediler, sonra banka müdürüyle görüştüm. "Çok önemli, ihtiyacım var." dedim, öğrenci olduğumu öğrenip vazgeçer gibi olsa da yumuşadı. Bu kadar uğraştan sonra bu parayı hayırlı bir işte kullanmam gerek. 1.000 liranın tamamını Cemal Can'ın smsine gömeceğim.
#bizbuyolabaşkoyduk
#alnımızınakıyla
#dimdik
#yanyana
#Uvuvwevwevweonyetenyevweugwemuhwemosas
Canım sıkıldı yine. 😡 Yarışma boyunca rengimi çok belli ettim, buna rağmen beni bir tarafa yerleştirirken şüphe duyman beni incitti.Hemen Dark olmamışı basmış