TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Saatler kaldı Şampiyon! :Z

Ec1hjEZXgAIuzzF

Beklenen final oluştu. Yarın da Cemal Canımızın şampiyonluğunu ilan edeceğiz.

5 aydır beklenen Sonuç... Cemal ve Barış.

Barışın ciddi bir kitlesi var bunu kimse yadsıyamaz.

Barışın tek handikabı Cemal Can yarışmacılar tarafından daha çok destek görüyor ve diğer yarışmacıların funları Cemale oy atarsa yarına işler değişebilir ama Öbür türlü...Barış şampiyon olursada şaşırmam.

Bakalım artık yarına bitecek herşey...

Unutup gideceğiz hepsini.

Artık Masterchef başlıyor :X :X :X :A :A :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
5 aydır beklenen Sonuç... Cemal ve Barış.

Barışın ciddi bir kitlesi var bunu kimse yadsıyamaz.

Barışın tek handikabı Cemal Can yarışmacılar tarafından daha çok destek görüyor ve diğer yarışmacıların funları Cemale oy atarsa yarına işler değişebilir ama Öbür türlü...Barış şampiyon olursada şaşırmam.

Bakalım artık yarına bitecek herşey...

Unutup gideceğiz hepsini.

Artık Masterchef başlıyor :X :X :X :A :A :A

İzleyebilirsem izlicem abi oda keyifli yarışma :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bugün bankadan 1.000 liralık kredi çektim. İlk denemede vermediler, sonra banka müdürüyle görüştüm. "Çok önemli, ihtiyacım var." dedim, öğrenci olduğumu öğrenip vazgeçer gibi olsa da yumuşadı. Bu kadar uğraştan sonra bu parayı hayırlı bir işte kullanmam gerek. 1.000 liranın tamamını Cemal Can'ın smsine gömeceğim.

#bizbuyolabaşkoyduk
#alnımızınakıyla
#dimdik
#yanyana
#Uvuvwevwevweonyetenyevweugwemuhwemosas

Bugün bankadan 1.000 liralık kredi çektim. İlk denemede vermediler, sonra banka müdürüyle görüştüm. "Çok önemli, ihtiyacım var." dedim, öğrenci olduğumu öğrenip vazgeçer gibi olsa da yumuşadı. Bu kadar uğraştan sonra bu parayı hayırlı bir işte kullanmam gerek. 1.000 liranın tamamını Cemal Can'ın smsine gömeceğim.

#bizbuyolabaşkoyduk
#alnımızınakıyla
#dimdik
#yanyana
#Uvuvwevwevweonyetenyevweugwemuhwemosas
images

• İlginç
Reactions: DarkLegenD