Semih tilkik yapar suçlu hakem okuyor.. Yahu yan hakem havuzun Uzun kenarınında acundan daha daha da uzaktı nasıl görsün.. Yahuu durum açık nagi ile Semih görmüş Tilkilik yapmış işte hakemden önce tilkileri SuçlayınTamam yaa serkay gibi konuşursam anlarsın belki![]()
Yan hakem ne s****me yarıyor?
Sayamadim Acun her hafta degistirdiBu sene kaç kere kural değişti![]()
konuda ben olduğumu unutmasan nasıl olur![]()
Tabiki bu ben değilim. Serkay taklidi. Ekranda bunlara maruz kalıyoruz.Yok a.. abartma![]()
Kamera acıları atişların atıldıgı yerin tam karşısında değil mi? Yan hakem dedikleri adam da oralarda bi yerlerdeyse hatta monitörlerden göruyorlarsa neden acunu uyarmadılar? Acun neden damlanın fısıltısına muhtaç kalsın?Semih tilkik yapar suçlu hakem okuyor.. Yahu yan hakem havuzun Uzun kenarınında acundan daha daha da uzaktı nasıl görsün.. Yahuu durum açık nagi ile Semih görmüş Tilkilik yapmış işte hakemden önce tilkileri Suçlayın
Serqay gibi olcam kufur etcem simdi tv8 yayini acilmiyor.sssOvvv Semih Serkay'ı Konseyde gömdü![]()
Damla'nın Semihi onaylaması da daha iyiydiSemih iyi yerden vurdu
![]()
Serqay gibi olcam kufur etcem simdi tv8 yayini acilmiyor.sss
Serkay o gün Semih'e geçmiş olsun dedim diye Acun' a söyledi.Semih bugün böyle birşey yok dediğinde Serkay geri vites yaptı açıkça yalan söyledi
Destekçilerinden @beyazsoy yorumlasın![]()
Simdi Serqay gidiyormus@Forumdash
Atakan Semihin hareketine gülüyordu amaHelal olsun atakan ve yunus semihe giydiriyorlar.. Ağlayan iki adam var ve Semih Duygusuzluk ve gadarlikta rekor kırıyor. Bu hareket bile semihin kalbinin aynası ama semih bir melekti yavrum))))
Tam izlememişsinHayır ben o gün izlemiştim serkay dedi ki eğer inansaydım semihe geçmiş olsun
derdim dedi
efecan gidecek bence bana niye cevap vermiyon küstünmü bana ya![]()
Atakan Semihin hareketine gülüyordu ama
Tam izlememişsin
"geçmiş olsun dileklerimde bulundum"
Dedi hatta Semih ne zaman söyledi böyle dedi kendi kendine![]()
Yahu konseyde dedi.Pazar günkü konseyi aç izle işte.Serkay açıkça yalan söylediSerkay semihe inanmamıştı sinirli bir şekilde dedi hatta gözlerimle izledim ya
Yahu konseyde dedi.Pazar günkü konseyi aç izle işte.Serkay açıkça yalan söyledi![]()
Semihin garip hayaletlerine gülüyordur yoksa dediklerine değil..Atakan Semihin hareketine gülüyordu ama
Tam izlememişsin
"geçmiş olsun dileklerimde bulundum"
Dedi hatta Semih ne zaman söyledi böyle dedi kendi kendine![]()
Lafına güldüSemihin garip hayaletlerine gülüyordur yoksa dediklerine değil..