Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Hayatımda duyduğum en saçma yorum :A Koskoca hipokrat yeminli doktoru nasıl kandırabilir pardon? :A
Durum ortada mr sonucuna göre Semih sapa sağlam.. Doktor hata yapmış işte.. Semihin sakat olduğuna inanmış. Doktor da insan hata yapar.. Koskoca hipokrat yemini eden adamlar hastanın karnına makas unutuyor sen ne diyin)))

adamın ayağı hem tografide hem mr da sağlam çıktı.. Hala Semih sakatim madurum edebiyatında bunun neyini savunuyor sunuz anlamıyorum))). Doktor d o surat ifadesi sonrası risk almak istemedi anlaşılan ve dua etti tomografi sonucuna bile doktor inanmadı mr sonucu istedi ikinci kez hastaneye gönderdi düşun doktorun düştüğü duruma yahuu Ibrahim uzaktan ilk tehsisi koymuştu ilk gün adam sporcu bilmez mi sakat ayakla kosulamiyacgini ama doktoru bile kandırabilen Semih var.

Adamlar sudan çıkalı bir saat oldu der kayın gözleri kipkırmızıydı... Tek Semih ağlar pardon))
Mrlar tomogrofiler yalan Semihin surat ifadesi gerçek ise Semihin efenin gidişinin ardındaki surat ifadesini gördün dimi? Ne kadar da hüzünlüydü:F Sonra Semih kötü kalpli.

Mrlar tomogrofiler yalan Semihin surat ifadesi gerçek ise Semihin efenin gidişinin ardındaki surat ifadesini gördün dimi? Ne kadar da hüzünlüydü:F Sonra Semih kötü kalpli.
Semihin kendisiyle en çok kavga eden Nihal giderken de ağlamıştı ellerini dizine vurmuştu))) @@

Sakamisinin yahuu adam iki dakika önce ağlayan insanlara karsi sevinecegim diyor.. Serkayin gitmemesine üzülüyor işte aynı nihalin gitmesine üzüldüğü gibi.. Serkay beni de gömer üzüntüsü o)))

Ben de ilk başta sakatlandı sandım hatta o ilk gün serkaylar yanlış yaptı dedim koskoca doktor tecrübeli herhalde şişme bir şey tesbit etti diye düşündüm ama koskoca cerahi adam kandırmış üstelik adam haklı çıkmak için önce tomografi ondan sonra mr çektirdi semihe ama Semih sapasağlam çıktı.. Koskoca yılların doktoruna hata yaptırdı işte.

Biri giderken sevindirsin anlarim adamlar ağlıyor yahuu bırak acılarını yaşasınlar hangi gaddar insan aciya saygı duymaz ki Semih acıya bile saygısı yok.. Adam annesine aglamiyor serkaya mi üzülecek benimkisi de iş işte)))
Adamın canının yandığı her halinden belliydi.Doktor ayağı itme çekme hareketi yaptı hatta.Doktoru kandırma yeteneği varsa niye öncesinde kandıramadı

Semih kötü biri Efecan elendiğindeki surat ifadesini gördün mü ? Sevinmedi bile ama Semih kötü

Yahu adamın anasına küfür edenleri harıl harıl savunuyorsun :))))

Alt metni de hazırlamişssin:F neden 2.bölümü gelmedi? Tek bölüm yettimiydi?:F
erkeklerin aynı günde iki kez ağladığı nerde görülmüş.. Serkay da efecan da duygusal çocuklar (sevgili videolarında gösteriler) o an fedekarlik ödül kazanılmış ama ödülü kazandıran arkadaşı ödüle gidemiyecek falan filan çok duygu iç içe gecmis ağaladilar. Zaten efecnin gideceği kesin niye aglasinlar buna

Semihin kendisiyle en çok kavga eden Nihal giderken de ağlamıştı ellerini dizine vurmuştu))) @@

Sakamisinin yahuu adam iki dakika önce ağlayan insanlara karsi sevinecegim diyor.. Serkayin gitmemesine üzülüyor işte aynı nihalin gitmesine üzüldüğü gibi.. Serkay beni de gömer üzüntüsü o)))
Damla ağlamiş onla dalga geçmicek miş:F
oyunu kazanınca niye ağladı sanıyosun
Beyonce için olmasın?:A ağızlarında tutturmuşlar bi abdye gidemedik edemedik:F

erkeklerin aynı günde iki kez ağladığı nerde görülmüş.. Serkay da efecan da duygusal çocuklar (sevgili videolarında gösteriler) o an fedekarlik ödül kazanılmış ama ödülü kazandıran arkadaşı ödüle gidemiyecek falan filan çok duygu iç içe gecmis ağaladilar. Zaten efecnin gideceği kesin niye aglasinlar buna
Sevgili=hasret çekmeden dolayı ağlama
Sen 3 aydır gece gunduz aynı yerde ye iç sevincini hüznünü yaşadiğin adama üzülme elendi diye?

Niye gideceği belli?:X

Adamın canının yandığı her halinden belliydi.Doktor ayağı itme çekme hareketi yaptı hatta.Doktoru kandırma yeteneği varsa niye öncesinde kandıramadı

Semih kötü biri Efecan elendiğindeki surat ifadesini gördün mü ? Sevinmedi bile ama Semih kötü

Anasina kufir etmesine bir lafi yok doktoru kandirmismis ona lafi var :)))

En çok kavga ettiği Nihal gidince Semih dizlerini dövdü))). Serkayin gitmesini bekledi ona üzülmüştür)). Yahuu semihi iki yıldır izliyorsunuz hala bu adamı melek olarak görünüyoz ya)). Semihin kişiliğini çıktığı anlar başkalarının aklını okuduğu zamanlar sürekli tilki peşinde adam yahuu.. Daha iki dakika önce göbek atacağım demiş neyine uzulecek efecanin yahuu şaka misiniz))))

Doktor yüz ifadesine kandi. Ve bundan önceki tüm yarışmacılar hiç doktoru kandırmadigi için doktor da bu da kandırmaz sandi yoksa tomografi sonucana bile inanmadı adam nasıl böyle sonuç çıkar dedi bir de mr istedi))). Doktor hayatının şokunu yaşadı nasıl böyle hata yaptım diye.. Semihi anlatıyoruz burda doktor okumuyor işte)))