Durum ortada mr sonucuna göre Semih sapa sağlam.. Doktor hata yapmış işte.. Semihin sakat olduğuna inanmış. Doktor da insan hata yapar.. Koskoca hipokrat yemini eden adamlar hastanın karnına makas unutuyor sen ne diyin)))Hayatımda duyduğum en saçma yorumKoskoca hipokrat yeminli doktoru nasıl kandırabilir pardon?
![]()
Mrlar tomogrofiler yalan Semihin surat ifadesi gerçek ise Semihin efenin gidişinin ardındaki surat ifadesini gördün dimi? Ne kadar da hüzünlüydüadamın ayağı hem tografide hem mr da sağlam çıktı.. Hala Semih sakatim madurum edebiyatında bunun neyini savunuyor sunuz anlamıyorum))). Doktor d o surat ifadesi sonrası risk almak istemedi anlaşılan ve dua etti tomografi sonucuna bile doktor inanmadı mr sonucu istedi ikinci kez hastaneye gönderdi düşun doktorun düştüğü duruma yahuu Ibrahim uzaktan ilk tehsisi koymuştu ilk gün adam sporcu bilmez mi sakat ayakla kosulamiyacgini ama doktoru bile kandırabilen Semih var.
Adamlar sudan çıkalı bir saat oldu der kayın gözleri kipkırmızıydı... Tek Semih ağlar pardon))
O durum ayrı bu ayri yahuu orada duygu patlaması yaşandı.. Arkadaşı kazandığı ödüle gidemiyecek fedakarlık yapmış ona ağladılarAl işte @beyazsoy havuzdan çıkarken ağlıyorlardı elenen isim açıklandı kimsede bir damla göz yaşı yok![]()
O zaten kıbrısta diğerleri tam anlamıyla kardeş dediği serkay?Damla ağladı görmedim herhalde
Alt metni de hazırlamişssinO durum ayrı bu ayri yahuu orada duygu patlaması yaşandı.. Arkadaşı kazandığı ödüle gidemiyecek fedakarlık yapmış ona ağladılar
Semihin kendisiyle en çok kavga eden Nihal giderken de ağlamıştı ellerini dizine vurmuştu))) @@Mrlar tomogrofiler yalan Semihin surat ifadesi gerçek ise Semihin efenin gidişinin ardındaki surat ifadesini gördün dimi? Ne kadar da hüzünlüydüSonra Semih kötü kalpli.
Aynen ama haftaya zirveyi alicaktirNeden geçen hafta vardı survivor ee Dirilişimiz korkulacak bir dizi acun bir tek
dizimizi geçemiyor![]()
O zaten kıbrısta diğerleri tam anlamıyla kardeş dediği serkay?
Adamın canının yandığı her halinden belliydi.Doktor ayağı itme çekme hareketi yaptı hatta.Doktoru kandırma yeteneği varsa niye öncesinde kandıramadıBen de ilk başta sakatlandı sandım hatta o ilk gün serkaylar yanlış yaptı dedim koskoca doktor tecrübeli herhalde şişme bir şey tesbit etti diye düşündüm ama koskoca cerahi adam kandırmış üstelik adam haklı çıkmak için önce tomografi ondan sonra mr çektirdi semihe ama Semih sapasağlam çıktı.. Koskoca yılların doktoruna hata yaptırdı işte.
Biri giderken sevindirsin anlarim adamlar ağlıyor yahuu bırak acılarını yaşasınlar hangi gaddar insan aciya saygı duymaz ki Semih acıya bile saygısı yok.. Adam annesine aglamiyor serkaya mi üzülecek benimkisi de iş işte)))
erkeklerin aynı günde iki kez ağladığı nerde görülmüş.. Serkay da efecan da duygusal çocuklar (sevgili videolarında gösteriler) o an fedekarlik ödül kazanılmış ama ödülü kazandıran arkadaşı ödüle gidemiyecek falan filan çok duygu iç içe gecmis ağaladilar. Zaten efecnin gideceği kesin niye aglasinlar bunaAlt metni de hazırlamişssinneden 2.bölümü gelmedi? Tek bölüm yettimiydi?
![]()
Bir zahmet yanlarında tutsunsemih bayıldı ayağını SERKAY tuttu Atakan boğuluyordu ilk SERKAY atladı. Bu adam kötü doktoru bile kandıran Semih melek))))
Damla ağlamiş onla dalga geçmicek mişSemihin kendisiyle en çok kavga eden Nihal giderken de ağlamıştı ellerini dizine vurmuştu))) @@
Sakamisinin yahuu adam iki dakika önce ağlayan insanlara karsi sevinecegim diyor.. Serkayin gitmemesine üzülüyor işte aynı nihalin gitmesine üzüldüğü gibi.. Serkay beni de gömer üzüntüsü o)))
Beyonce için olmasın?oyunu kazanınca niye ağladı sanıyosun
Sevgili=hasret çekmeden dolayı ağlamaerkeklerin aynı günde iki kez ağladığı nerde görülmüş.. Serkay da efecan da duygusal çocuklar (sevgili videolarında gösteriler) o an fedekarlik ödül kazanılmış ama ödülü kazandıran arkadaşı ödüle gidemiyecek falan filan çok duygu iç içe gecmis ağaladilar. Zaten efecnin gideceği kesin niye aglasinlar buna
Anasina kufir etmesine bir lafi yok doktoru kandirmismis ona lafi varAdamın canının yandığı her halinden belliydi.Doktor ayağı itme çekme hareketi yaptı hatta.Doktoru kandırma yeteneği varsa niye öncesinde kandıramadı
Semih kötü biri Efecan elendiğindeki surat ifadesini gördün mü ? Sevinmedi bile ama Semih kötü
Yahu adamın anasına küfür edenleri harıl harıl savunuyorsun)))
Semih sampiyon olursa @beyazsoy u merak ediyorumDamla ağlamiş onla dalga geçmicek miş
Beyonce için olmasın?ağızlarında tutturmuşlar bi abdye gidemedik edemedik
![]()
Gitmesin biyere
En çok kavga ettiği Nihal gidince Semih dizlerini dövdü))). Serkayin gitmesini bekledi ona üzülmüştür)). Yahuu semihi iki yıldır izliyorsunuz hala bu adamı melek olarak görünüyoz ya)). Semihin kişiliğini çıktığı anlar başkalarının aklını okuduğu zamanlar sürekli tilki peşinde adam yahuu.. Daha iki dakika önce göbek atacağım demiş neyine uzulecek efecanin yahuu şaka misiniz))))Adamın canının yandığı her halinden belliydi.Doktor ayağı itme çekme hareketi yaptı hatta.Doktoru kandırma yeteneği varsa niye öncesinde kandıramadı
Semih kötü biri Efecan elendiğindeki surat ifadesini gördün mü ? Sevinmedi bile ama Semih kötü
Yahu adamın anasına küfür edenleri harıl harıl savunuyorsun)))
Tartismak güzel diyorsunGitmesin biyeredaha saydıracak çok seyi var ki aklıma biri geliyor
![]()