Off hepsi Serkayin yaveri olmuslar birakLafına güldü![]()
Off hepsi Serkayin yaveri olmuslar birakLafına güldü![]()
Off hepsi Serkayin yaveri olmuslar birak![]()
![]()
Tiyatro vari konuşması ani patlama yapıp ilk okul çoğuna anlatır gibi olunca komik oluyor. Semih taraftarları demek bu dilden anlıyor)))Lafına güldü![]()
Serkay geçmiş olsun dedim dedi yahu.Ekran görüntüsü atacam şimdi burayaTamam işte konseyde dedi semihe inanmadım inansaydım geçmiş olsun derdim dedi
@beyazsoy izledinmi sen öyle demedimi serkay
Doğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yaniOff hepsi Serkayin yaveri olmuslar birak![]()
![]()
Yok abla yaz sorun yok ama biraz daha dikkatli izleben serkayın yaveri değilim tamam mı bir daha yorum yazmıcam ya buraya
semihe gıcığım diye serkayın yaveri olacak değilim
Yok abla yaz sorun yok ama biraz daha dikkatli izle![]()
Adamin bosluga bastiktan sonra yuz ifadesini görmedin heralde böyle konusabiliyorsunDoğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yani
Yüz hatlarına bakınça bende doktora hak verdim sonra semihin tiyatrocu olduğu aklıma geldi)))Adamin bosluga bastiktan sonra yuz ifadesini görmedin heralde böyle konusabiliyorsun) Semih kandirmaz oyunuda aliyordu 1 sny iyi oynadigi parkurda oynamamak istermiydi
))
semih bayıldı ayağını SERKAY tuttu Atakan boğuluyordu ilk SERKAY atladı. Bu adam kötü doktoru bile kandıran Semih melek))))
Adamın orda canının yandığı her halinden belliydi.Doğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yani
Adamın orda canının yandığı her halinden belliydi.
Doktor kandırmış mış doktor kandirabiliyorsa niye öncekilerde kandiramadı.Doktor dizlerde sorun falan olduğundan oynatmadı
Semihe yaptıkları kötülükleri ve saygisizliklarini dile getirmeyip duyar kasmıyordunuz.???
Sanki adam ölecek alt tarafı bir elenme yahu.Kerimoğlu elenirken bunlar göbek atarken de görmek isterdik senin mesajlarını![]()
Hadi Semih yalan söyledi. Montajı yapan kim? Semih suya atladiğindaki surat ifadesini neden montajda koydular? Hadi Semih yalan yaptı. Oynamak istiyordum dediğinde dr neden müsade etmedi? Semih yalan söyledi neden oynamak istiyorum dedi?Doğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yani
Hayatımda duyduğum en saçma yorumsemih bayıldı ayağını SERKAY tuttu Atakan boğuluyordu ilk SERKAY atladı. Bu adam kötü doktoru bile kandıran Semih melek))))
Al işte @beyazsoy havuzdan çıkarken ağlıyorlardı elenen isim açıklandı kimsede bir damla göz yaşı yok![]()
adamın ayağı hem tografide hem mr da sağlam çıktı.. Hala Semih sakatim madurum edebiyatında bunun neyini savunuyor sunuz anlamıyorum))). Doktor d o surat ifadesi sonrası risk almak istemedi anlaşılan ve dua etti tomografi sonucuna bile doktor inanmadı mr sonucu istedi ikinci kez hastaneye gönderdi düşun doktorun düştüğü duruma yahuu Ibrahim uzaktan ilk tehsisi koymuştu ilk gün adam sporcu bilmez mi sakat ayakla kosulamiyacgini ama doktoru bile kandırabilen Semih var.Hadi Semih yalan söyledi. Montajı yapan kim? Semih suya atladiğindaki surat ifadesini neden montajda koydular? Hadi Semih yalan yaptı. Oynamak istiyordum dediğinde dr neden müsade etmedi? Semih yalan söyledi neden oynamak istiyorum dedi?
Sudan cıkan herkesin göüzne su kaçar gözü kızarır. Adamlar fırsat bilip sümüklerini içine çekerek ağlama numarası yaptılarçok kişi de yemiş brava
![]()