Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

semih bayıldı ayağını SERKAY tuttu Atakan boğuluyordu ilk SERKAY atladı. Bu adam kötü doktoru bile kandıran Semih melek))))

Doğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yani
Adamin bosluga bastiktan sonra yuz ifadesini görmedin heralde böyle konusabiliyorsun :)) Semih kandirmaz oyunuda aliyordu 1 sny iyi oynadigi parkurda oynamamak istermiydi :)))

Adamin bosluga bastiktan sonra yuz ifadesini görmedin heralde böyle konusabiliyorsun :)) Semih kandirmaz oyunuda aliyordu 1 sny iyi oynadigi parkurda oynamamak istermiydi :)))
Yüz hatlarına bakınça bende doktora hak verdim sonra semihin tiyatrocu olduğu aklıma geldi)))

Doğruları konuşunca hemen yaver))) adam koskoca doktoru kandırmış doktor rezil oldu buna dile getirmeyelim.. İki adam ağlıyor biri bunlarla dalga geçiyor bu adamın kötülüğünü dile getirmeyelim mi yani
Adamın orda canının yandığı her halinden belliydi.

Doktor kandırmış mış doktor kandirabiliyorsa niye öncekilerde kandiramadı.Doktor dizlerde sorun falan olduğundan oynatmadı

Semihe yaptıkları kötülükleri ve saygisizliklarini dile getirmeyip duyar kasmıyordunuz.???

Sanki adam ölecek alt tarafı bir elenme yahu.Kerimoğlu elenirken bunlar göbek atarken de görmek isterdik senin mesajlarını :)

Adamın orda canının yandığı her halinden belliydi.

Doktor kandırmış mış doktor kandirabiliyorsa niye öncekilerde kandiramadı.Doktor dizlerde sorun falan olduğundan oynatmadı

Semihe yaptıkları kötülükleri ve saygisizliklarini dile getirmeyip duyar kasmıyordunuz.???

Sanki adam ölecek alt tarafı bir elenme yahu.Kerimoğlu elenirken bunlar göbek atarken de görmek isterdik senin mesajlarını :)

Ben de ilk başta sakatlandı sandım hatta o ilk gün serkaylar yanlış yaptı dedim koskoca doktor tecrübeli herhalde şişme bir şey tesbit etti diye düşündüm ama koskoca cerahi adam kandırmış üstelik adam haklı çıkmak için önce tomografi ondan sonra mr çektirdi semihe ama Semih sapasağlam çıktı.. Koskoca yılların doktoruna hata yaptırdı işte.

Biri giderken sevindirsin anlarim adamlar ağlıyor yahuu bırak acılarını yaşasınlar hangi gaddar insan aciya saygı duymaz ki Semih acıya bile saygısı yok.. Adam annesine aglamiyor serkaya mi üzülecek benimkisi de iş işte)))

Hadi Semih yalan söyledi. Montajı yapan kim? Semih suya atladiğindaki surat ifadesini neden montajda koydular? Hadi Semih yalan yaptı. Oynamak istiyordum dediğinde dr neden müsade etmedi? Semih yalan söyledi neden oynamak istiyorum dedi?

Sudan cıkan herkesin göüzne su kaçar gözü kızarır. Adamlar fırsat bilip sümüklerini içine çekerek ağlama numarası yaptılar:F çok kişi de yemiş brava:clapping:

Hadi Semih yalan söyledi. Montajı yapan kim? Semih suya atladiğindaki surat ifadesini neden montajda koydular? Hadi Semih yalan yaptı. Oynamak istiyordum dediğinde dr neden müsade etmedi? Semih yalan söyledi neden oynamak istiyorum dedi?

Sudan cıkan herkesin göüzne su kaçar gözü kızarır. Adamlar fırsat bilip sümüklerini içine çekerek ağlama numarası yaptılar:F çok kişi de yemiş brava:clapping:
adamın ayağı hem tografide hem mr da sağlam çıktı.. Hala Semih sakatim madurum edebiyatında bunun neyini savunuyor sunuz anlamıyorum))). Doktor d o surat ifadesi sonrası risk almak istemedi anlaşılan ve dua etti tomografi sonucuna bile doktor inanmadı mr sonucu istedi ikinci kez hastaneye gönderdi düşun doktorun düştüğü duruma yahuu Ibrahim uzaktan ilk tehsisi koymuştu ilk gün adam sporcu bilmez mi sakat ayakla kosulamiyacgini ama doktoru bile kandırabilen Semih var.

Adamlar sudan çıkalı bir saat oldu der kayın gözleri kipkırmızıydı... Tek Semih ağlar pardon))