Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Tamam yaa serkay gibi konuşursam anlarsın belki:X

Yan hakem ne s****me yarıyor?
Semih tilkik yapar suçlu hakem okuyor.. Yahu yan hakem havuzun Uzun kenarınında acundan daha daha da uzaktı nasıl görsün.. Yahuu durum açık nagi ile Semih görmüş Tilkilik yapmış işte hakemden önce tilkileri Suçlayın

konuda ben olduğumu unutmasan nasıl olur:D

Tabiki bu ben değilim. Serkay taklidi. Ekranda bunlara maruz kalıyoruz.

Semih tilkik yapar suçlu hakem okuyor.. Yahu yan hakem havuzun Uzun kenarınında acundan daha daha da uzaktı nasıl görsün.. Yahuu durum açık nagi ile Semih görmüş Tilkilik yapmış işte hakemden önce tilkileri Suçlayın
Kamera acıları atişların atıldıgı yerin tam karşısında değil mi? Yan hakem dedikleri adam da oralarda bi yerlerdeyse hatta monitörlerden göruyorlarsa neden acunu uyarmadılar? Acun neden damlanın fısıltısına muhtaç kalsın?

Serkay o gün Semih'e geçmiş olsun dedim diye Acun' a söyledi.Semih bugün böyle birşey yok dediğinde Serkay geri vites yaptı açıkça yalan söyledi :)

Destekçilerinden @beyazsoy yorumlasın :)

Serkay o gün Semih'e geçmiş olsun dedim diye Acun' a söyledi.Semih bugün böyle birşey yok dediğinde Serkay geri vites yaptı açıkça yalan söyledi :)

Destekçilerinden @beyazsoy yorumlasın :)

Hayır ben o gün izlemiştim serkay dedi ki eğer inansaydım semihe geçmiş olsun
derdim dedi

Simdi Serqay gidiyormus :F @Forumdash

efecan gidecek bence bana niye cevap vermiyon küstünmü bana ya:(

Helal olsun atakan ve yunus semihe giydiriyorlar.. Ağlayan iki adam var ve Semih Duygusuzluk ve gadarlikta rekor kırıyor. Bu hareket bile semihin kalbinin aynası ama semih bir melekti yavrum))))
Atakan Semihin hareketine gülüyordu ama :A

Hayır ben o gün izlemiştim serkay dedi ki eğer inansaydım semihe geçmiş olsun
derdim dedi

efecan gidecek bence bana niye cevap vermiyon küstünmü bana ya:(
Tam izlememişsin :A

"geçmiş olsun dileklerimde bulundum"

Dedi hatta Semih ne zaman söyledi böyle dedi kendi kendine :)

Semihin ayağı sakat değik niye serkay üzülsun.. Bugün gördük acunu kandırmaya çakışan Semih o günde doktoru kandırdı.. Serkay doktoro Abi bu sürekli yalan söylüyor seni de kandırıyor demek istediler ama doktor korktu sakatlık çıkmasın dedi ve sonuç koskoca cerrahin hata yaptığı ortaya çıktı.. Bu hataya sebep olan semihin yine tilikiligi