Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Helal olsun atakan ve yunus semihe giydiriyorlar.. Ağlayan iki adam var ve Semih Duygusuzluk ve gadarlikta rekor kırıyor. Bu hareket bile semihin kalbinin aynası ama semih bir melekti yavrum))))

Kural basit dustugun yerden baslarsin sen yıllardır izliyorsun sırf semihler lehine olduğu için bu kuralı bile göz ardı ediyorsun))) neyse Semih hep madur)))

Semih itiraf etti görmüş dışarıya çıktığını ama Tilkilik yapmis ve suçlu acun))). Madur yine Semih)))
Ben yıllardır izlemiyorum. Karadayı başladiğindan beridir net izlemiyorum. Turabinin oldugu sene ve allstarı hiç izlemedim bile.
Acun niye uyarmıyor diyorum. Acun çıtını cıkarmadı. Acun görmedi diyorsun ama acun damlanın oldugu yerdeki fısıltıyı duyup arkadaşları iboyu uyarıyor diyor:F

@Fourumdash @Maskeli Fedai Acunun hic vicdani ve adaleti yok daha Serkay halkayi atmadan Serkay kazandi diyor Semih karsisinda Ibo vs si tam skandal uyarmaya tenezzül bile etmiyor.

Ben yıllardır izlemiyorum. Karadayı başladiğindan beridir net izlemiyorum. Turabinin oldugu sene ve allstarı hiç izlemedim bile.
Acun niye uyarmıyor diyorum. Acun çıtını cıkarmadı. Acun görmedi diyorsun ama acun damlanın oldugu yerdeki fısıltıyı duyup arkadaşları iboyu uyarıyor diyor:F

Acun durduğu yerden görebilirdi ama semih tam o tarafta olduğu için görmedi
bence görüş açısını semih kapatıyordu ki ayrıca semih girmediğini kendiside
söyledi

Kendisine bunları diyenlere çiçek mi atacaktı.İyi etti bu muamele az bile :)

Kaza olurken gülerse biri yanımda bende sinir olurum tepkimi gösteririm
evet serkaylar hata yaptı ama semih kışkırtıyordu hepsini

Görmedi yahuu nasıl görsun anons yaptığı yerden onu görebilen göz olabilir mi nagihan çok daha yakın o niye görmüyor gönüllerden de sadece damla gördü.. Semih Tilkilik yaptı her zamanki gibi ama bu kez damla yakaladı damla yakalamasa acun geçen olduğu gibi sayıyı yiyecekti

Görmedi yahuu nasıl görsun anons yaptığı yerden onu görebilen göz olabilir mi nagihan çok daha yakın o niye görmüyor gönüllerden de sadece damla gördü.. Semih Tilkilik yaptı her zamanki gibi ama bu kez damla yakaladı damla yakalamasa acun geçen olduğu gibi sayıyı yiyecekti

Naginin dediğini duydunmu sen ben gördüm ama anlayamadım dedi yani nagide
görmüş

Acun göremiyorsa O tarafta oynayanları nasıl kazandı ilan etti? Nagihan da sonradan gördü damla gibi.