Twitter galeyana gelir inş elinde patlar stratejisiToplu sms sonuclari hicbir zaman aciklanmaz acun istedigi gibi o siralamayla oynar ve istedigi eler![]()
Twitter galeyana gelir inş elinde patlar stratejisiToplu sms sonuclari hicbir zaman aciklanmaz acun istedigi gibi o siralamayla oynar ve istedigi eler![]()
Ne yapmiyim
Ben daha acunun elinde patlayan bir sey görmedimTwitter galeyana gelir inş elinde patlar stratejisi![]()
Ben de o yuzden inş dedimNe yapmiyimgizemi bu kadar cok mu seviyorsun ya
Ben daha acunun elinde patlayan bir sey görmedim![]()
Gecen sene mübarek ayda turabiyi sampiyon yapti bundan daha kötüsü damla ya da serkayin sampiyon olmasidir onu da yapar yaniulan Semihhh yapılacak işmiydi? Acun da hiç uyarmadı
Ben de o yuzden inş dedimmubarek aydayız
![]()
Semih bravo üçte sıfır performansına yine gerı döndü)))
Gecen sene mübarek ayda turabiyi sampiyon yapti bundan daha kötüsü damla ya da serkayin sampiyon olmasidir onu da yapar yani
Nagihan - Damla
Nagihan kazandi
Atakan - Efecan
Efecan kazandi![]()
İnsaf yahuu acun çoğu zaman görmüyor bile halkaları en yakın olaya damlaydi o gördü ki acundan daha yakın ekip arkadaşları var .. Ki iki gün önce görüntülerini koydum atakan yere düşünce önden başladı acun ve ekibi uyarmadı haklarını yediler gönüllerin.. Kural hatası sürekli yapan ünlülerYukarda da dedim Acun uyarmadı diye sadece ben değil twitterda da fark eden varmişacunun yaptiği bi ahlakasızlık daha
Allaha havale ediyorum onu ne diyelim baskaYukarda da dedim Acun uyarmadı diye sadece ben değil twitterda da fark eden varmişacunun yaptiği bi ahlakasızlık daha
Yapar Acunun dini bütün insan olmasını bıraktım vicdanı ve adaleti de yok![]()
Yaa karşıda hakem vardı hani? O niye acunu uyarmadı? Sunuculuğunu yapamayan hakeme neden insaf edeyim? Sen de semihe insaf et o zaman acun susuyorsa kabul edilmeliydi.İnsaf yahuu acun çoğu zaman görmüyor bile halkaları en yakın olaya damlaydi o gördü ki acundan daha yakın ekip arkadaşları var .. Ki iki gün önce görüntülerini koydum atakan yere düşünce önden başladı acun ve ekibi uyarmadı haklarını yediler gönüllerin.. Kural hatası sürekli yapan ünlüler
Senin gibilerin gözünü boyamak içinEfecan kerim oğlu taklidi yaptı serkay kızdı. Helal olsun serkay adam olmaya başlamış darısı semihin başına)))