Survivor 2016 - 90.Bölüm Yorumları

Damla uyarmasa acun gönüllerin bir ödülünü daha yiyecekti)))

Nagihan için bayraklar alta indirilmiş damla için yapılsa bu haraket ooo burada yer yerine oynardı)))

ulan Semihhh yapılacak işmiydi? Acun da hiç uyarmadı:A

Ben de o yuzden inş dedim:F mubarek aydayız:X
Gecen sene mübarek ayda turabiyi sampiyon yapti bundan daha kötüsü damla ya da serkayin sampiyon olmasidir onu da yapar yani :A

Nagihan - Damla
Nagihan kazandi :D

Atakan - Efecan
Efecan kazandi :D

Semih bravo üçte sıfır performansına yine gerı döndü)))

Semih bravo üçte sıfır performansına yine gerı döndü)))

Yukarda da dedim Acun uyarmadı diye sadece ben değil twitterda da fark eden varmiş:F acunun yaptiği bi ahlakasızlık daha

Gecen sene mübarek ayda turabiyi sampiyon yapti bundan daha kötüsü damla ya da serkayin sampiyon olmasidir onu da yapar yani :A

Nagihan - Damla
Nagihan kazandi :D

Atakan - Efecan
Efecan kazandi :D

Yapar Acunun dini bütün insan olmasını bıraktım vicdanı ve adaleti de yok:X

Yukarda da dedim Acun uyarmadı diye sadece ben değil twitterda da fark eden varmiş:F acunun yaptiği bi ahlakasızlık daha
İnsaf yahuu acun çoğu zaman görmüyor bile halkaları en yakın olaya damlaydi o gördü ki acundan daha yakın ekip arkadaşları var .. Ki iki gün önce görüntülerini koydum atakan yere düşünce önden başladı acun ve ekibi uyarmadı haklarını yediler gönüllerin.. Kural hatası sürekli yapan ünlüler

Efecan kerim oğlu taklidi yaptı serkay kızdı. Helal olsun serkay adam olmaya başlamış darısı semihin başına)))

İnsaf yahuu acun çoğu zaman görmüyor bile halkaları en yakın olaya damlaydi o gördü ki acundan daha yakın ekip arkadaşları var .. Ki iki gün önce görüntülerini koydum atakan yere düşünce önden başladı acun ve ekibi uyarmadı haklarını yediler gönüllerin.. Kural hatası sürekli yapan ünlüler
Yaa karşıda hakem vardı hani? O niye acunu uyarmadı? Sunuculuğunu yapamayan hakeme neden insaf edeyim? Sen de semihe insaf et o zaman acun susuyorsa kabul edilmeliydi.

Efecan kerim oğlu taklidi yaptı serkay kızdı. Helal olsun serkay adam olmaya başlamış darısı semihin başına)))
Senin gibilerin gözünü boyamak için:A

Semih - İbrahim
İbrahim kazandi ve gönüllüler kazandi tebrikler :D