Ben de troll diye seviyorum zaten aksi takdirde bu kadar egoist bir karakter gerçek hayatta bu yaşa gelemezdiSemih egolu değil trolAdam tiyatrocu olduğu için orayı kendince eğlendirmek ve trolleme yapıyor.Adamın periscope yayınlarında buradakinden çok farklı.Hem Semihin öyle konusması güldürüyor falan filan işte
![]()
Bu arada ben Semihçi değilim tam tersi dünkü Atakan Semih tartışmasında da atakanı haklı buluyorum.şimdi doğruya doğru yanlışa da yanlış demek lazım.ancak şu turabi konusunda Atakan bariz çakma turabi.ayrıca turabiyi küçümsüyorsun ama basite aldığın kişi iki sezon üst üste şampiyon olmuş hatta all star şampiyonluğunu almış.Atakan'a çakma Turabi diyenler kıskanç Semih'çiler. Dediğim gibi bir çakma varsa o da Turabi'dir Atakan onu her türlü parçalar.
İkisi de sporcu gerçi Atakan'ın yanında Turabi'ye sporcu denilebilir mi orası ayrı bir konu da. Dövüşçülerin kendine has sevinç gösterileri oluyor Atakan Turabi gibi rakip takıma karşı terbiyesizce sevinç gösterilerinde bulunmuyordu.
Artık strateji yapma zamanı geldiğini anladı işte. Diyorum ya zaman yanlış ama söylediği laflar doğru. Semih ben bireyselim dediği an fitil ateşlendi. Kaldı ki asla bireysel değil Gönüllülerde G.K ile birlikteydi Ünlülerde Nagi ile birlikte. Bu ayıp bir şey değil. Semih bariz takiye yapıyor![]()
Turabi arkadan konuşsa bile adamın suratına davranışlarıyla belli ediyordu onu sevmediğini.Atakan yapmıyor işte bunuAynen bir çakma varsa o da Turabi'dir
Turabi'nin Semih'i yerden yere çaldığını izlemeyi çok isterdim @Maskeli Fedai'nin de devreler yanardı o zaman.![]()
Atakanin sansizligi turabinin önce survivora katilmasi. Hareket deyip duruyorsunuz. Adam zaten sampiyonluklarda yaptigi hareket. Senin benim gibi kisiler boks izlemedigi icin nerden bilecegiz. Tip olarak ve guc olarak benzedikleri icin böyle dusunulmesi dogal.Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyor![]()
Ben sadece kulis kısmına katılıyorum. Önceden tartıştığı Serkaylara dönüp onay alması tabii ki hoş değil. Ancak bu içeriği yanlış kılmaz. Semih'e bireysel değilsin dedi bu da doğru yaniTurabi arkadan konuşsa bile adamın suratına davranışlarıyla belli ediyordu onu sevmediğini.Atakan yapmıyor işte bunu
@Doğu ne doğrusu la adam Serkaylara haklisiniz dedi açıkça![]()
Olm Semih egolu değil yahu adamı ütopyadan periscopeden falan biliyoruzBen de troll diye seviyorum zaten aksi takdirde bu kadar egoist bir karakter gerçek hayatta bu yaşa gelemezdiYaşatmazlarzdı yani özellikle kırsalda
![]()
Bana pek öyle gelmedi işin doğrusu.şimdi insan oyun kazanınca tabi sevinir ama bir sevinç bu kadarda benzemez ha diyeceksin şimdi ikiside sporcu ondan ikiside sporcu olabilir ama sevinç tarzı bu kadar aşırımı benziyor.o zaman sizin dediğinize göre şu sonuç çıkıyor.bu şekildeki tüm sporcuların sevinci aynı olur.bilmiyorum belkide öyledir..belkide bu tarz sporcu olduğundan öyle olmuşAtakanin sansizligi turabinin önce survivora katilmasi. Hareket deyip duruyorsunuz. Adam zaten sampiyonluklarda yaptigi hareket. Senin benim gibi kisiler boks izlemedigi icin nerden bilecegiz. Tip olarak ve guc olarak benzedikleri icin böyle dusunulmesi dogal.
Ben atakani ilkkez son cikis dizisinde izlemistim. Bokscu biri gelecek konusmasi vardi ve atakani arkadan cekimi yapilmisti ben Turabi sanmistim sonra döndugunde olmadigini anladim.
Ya orası benim de hoşuma gidiyor bazen de normal hayatta bu kadar bencil, birinci tekil şahıs ağzından konuşan adamlarla arkadaş olmam yaniOlm Semih egolu değil yahu adamı ütopyadan periscopeden falan biliyoruz
Sevmediği kişilere karşı egoluk tasliyor bu da normalOnları sinir ediyor
Kendisi çok sempatiktirOlm Semih egolu değil yahu adamı ütopyadan periscopeden falan biliyoruz
Sevmediği kişilere karşı egoluk tasliyor bu da normalOnları sinir ediyor
Adam hindistan ceviziyle mi konuşsun laBen sadece kulis kısmına katılıyorum. Önceden tartıştığı Serkaylara dönüp onay alması tabii ki hoş değil. Ancak bu içeriği yanlış kılmaz. Semih'e bireysel değilsin dedi bu da doğru yaniBin kere dedim yine diyorum benim Semih'in fanı olmama sebebim Nagihanla iş tutması. Hiç sevmiyorum o kadını.
![]()
Atakan'ı da pek desteklemediğin belli kimi destekliyorsun pekiBu arada ben Semihçi değilim tam tersi dünkü Atakan Semih tartışmasında da atakanı haklı buluyorum.şimdi doğruya doğru yanlışa da yanlış demek lazım.ancak şu turabi konusunda Atakan bariz çakma turabi.ayrıca turabiyi küçümsüyorsun ama basite aldığın kişi iki sezon üst üste şampiyon olmuş hatta all star şampiyonluğunu almış.![]()
Ne bencili la bencil olan adam 1 yıl boyunca kendi grubunu finale taşır mıYa orası benim de hoşuma gidiyor bazen de normal hayatta bu kadar bencil, birinci tekil şahıs ağzından konuşan adamlarla arkadaş olmam yaniKimisinin hoşuna gitmiyor kimisi de bizim gibi sadece gülüyor. Herkesin algısı başka
![]()
Gizem Kerimoğlu gibi düşük profilli Yattara var orda onunla konuşsunAdam hindistan ceviziyle mi konuşsun la
Atakanla bariz bir kavgası yoktu habuki her oyunda birbirleriyle sohbet ederlerdi.Atakanın bu kadar saldırması Semihin de moralini bozdu![]()
Turabi tamam sert çıkışları oluyordu ama öbürleri sütten çıkma ak kaşıkmıydı öbürleri mazlum omu öyleydi ordaki tartışmadan dolayı öyleydi hiç olmazsa turabi adamların arkasından konuşmuyordu.Hayatimda atakani turabiye benzetmek kadar sacma bir sey görmedim survivor turabi gibisini görmedi survivora turabi gibi karaktersiz terbiyesiz birisi gelemez acik ve net yani![]()