Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Bugün nagihan zayıf kaldı. O devreye giremezse ünlülerin işi zor.

Semih egolu değil trol :A Adam tiyatrocu olduğu için orayı kendince eğlendirmek ve trolleme yapıyor.Adamın periscope yayınlarında buradakinden çok farklı.Hem Semihin öyle konusması güldürüyor falan filan işte :A
Ben de troll diye seviyorum zaten aksi takdirde bu kadar egoist bir karakter gerçek hayatta bu yaşa gelemezdi :A Yaşatmazlarzdı yani özellikle kırsalda :A

Atakan'a çakma Turabi diyenler kıskanç Semih'çiler. Dediğim gibi bir çakma varsa o da Turabi'dir Atakan onu her türlü parçalar. :A

İkisi de sporcu gerçi Atakan'ın yanında Turabi'ye sporcu denilebilir mi orası ayrı bir konu da. Dövüşçülerin kendine has sevinç gösterileri oluyor Atakan Turabi gibi rakip takıma karşı terbiyesizce sevinç gösterilerinde bulunmuyordu.
Bu arada ben Semihçi değilim tam tersi dünkü Atakan Semih tartışmasında da atakanı haklı buluyorum.şimdi doğruya doğru yanlışa da yanlış demek lazım.ancak şu turabi konusunda Atakan bariz çakma turabi.ayrıca turabiyi küçümsüyorsun ama basite aldığın kişi iki sezon üst üste şampiyon olmuş hatta all star şampiyonluğunu almış.:)

Artık strateji yapma zamanı geldiğini anladı işte. Diyorum ya zaman yanlış ama söylediği laflar doğru. Semih ben bireyselim dediği an fitil ateşlendi. Kaldı ki asla bireysel değil Gönüllülerde G.K ile birlikteydi Ünlülerde Nagi ile birlikte. Bu ayıp bir şey değil. Semih bariz takiye yapıyor :A

Aynen bir çakma varsa o da Turabi'dir :A

Turabi'nin Semih'i yerden yere çaldığını izlemeyi çok isterdim @Maskeli Fedai'nin de devreler yanardı o zaman. :A
Turabi arkadan konuşsa bile adamın suratına davranışlarıyla belli ediyordu onu sevmediğini.Atakan yapmıyor işte bunu :)

@Doğu ne doğrusu la adam Serkaylara haklisiniz dedi açıkça :A

Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyor:)
Atakanin sansizligi turabinin önce survivora katilmasi. Hareket deyip duruyorsunuz. Adam zaten sampiyonluklarda yaptigi hareket. Senin benim gibi kisiler boks izlemedigi icin nerden bilecegiz. Tip olarak ve guc olarak benzedikleri icin böyle dusunulmesi dogal.
Ben atakani ilkkez son cikis dizisinde izlemistim. Bokscu biri gelecek konusmasi vardi ve atakani arkadan cekimi yapilmisti ben Turabi sanmistim sonra döndugunde olmadigini anladim.

4-3 öndeyiz ve reklam girdi. Nagihan kalmak istiyorsan 2'de 0 yapmayacaksın. :A

Bu arada Atakan, oyunu kaybedecek imasında bulunan Semih'e de cevabını verdi, sen onu kendinle mi karıştırdın Semih, Avatar Atakan çıktığı her oyunda yüzde yüzünü verir. :A

Turabi arkadan konuşsa bile adamın suratına davranışlarıyla belli ediyordu onu sevmediğini.Atakan yapmıyor işte bunu :)

@Doğu ne doğrusu la adam Serkaylara haklisiniz dedi açıkça :A
Ben sadece kulis kısmına katılıyorum. Önceden tartıştığı Serkaylara dönüp onay alması tabii ki hoş değil. Ancak bu içeriği yanlış kılmaz. Semih'e bireysel değilsin dedi bu da doğru yani :) Bin kere dedim yine diyorum benim Semih'in fanı olmama sebebim Nagihanla iş tutması. Hiç sevmiyorum o kadını. :)

Hayatimda atakani turabiye benzetmek kadar sacma bir sey görmedim survivor turabi gibisini görmedi survivora turabi gibi karaktersiz terbiyesiz birisi gelemez acik ve net yani :A

Ben de troll diye seviyorum zaten aksi takdirde bu kadar egoist bir karakter gerçek hayatta bu yaşa gelemezdi :A Yaşatmazlarzdı yani özellikle kırsalda :A
Olm Semih egolu değil yahu adamı ütopyadan periscopeden falan biliyoruz :A

Sevmediği kişilere karşı egoluk tasliyor bu da normal :) Onları sinir ediyor

Atakanin sansizligi turabinin önce survivora katilmasi. Hareket deyip duruyorsunuz. Adam zaten sampiyonluklarda yaptigi hareket. Senin benim gibi kisiler boks izlemedigi icin nerden bilecegiz. Tip olarak ve guc olarak benzedikleri icin böyle dusunulmesi dogal.
Ben atakani ilkkez son cikis dizisinde izlemistim. Bokscu biri gelecek konusmasi vardi ve atakani arkadan cekimi yapilmisti ben Turabi sanmistim sonra döndugunde olmadigini anladim.
Bana pek öyle gelmedi işin doğrusu.şimdi insan oyun kazanınca tabi sevinir ama bir sevinç bu kadarda benzemez ha diyeceksin şimdi ikiside sporcu ondan ikiside sporcu olabilir ama sevinç tarzı bu kadar aşırımı benziyor.o zaman sizin dediğinize göre şu sonuç çıkıyor.bu şekildeki tüm sporcuların sevinci aynı olur.bilmiyorum belkide öyledir..belkide bu tarz sporcu olduğundan öyle olmuş

Olm Semih egolu değil yahu adamı ütopyadan periscopeden falan biliyoruz :A

Sevmediği kişilere karşı egoluk tasliyor bu da normal :) Onları sinir ediyor
Ya orası benim de hoşuma gidiyor bazen de normal hayatta bu kadar bencil, birinci tekil şahıs ağzından konuşan adamlarla arkadaş olmam yani :) Kimisinin hoşuna gitmiyor kimisi de bizim gibi sadece gülüyor. Herkesin algısı başka :)

Ben sadece kulis kısmına katılıyorum. Önceden tartıştığı Serkaylara dönüp onay alması tabii ki hoş değil. Ancak bu içeriği yanlış kılmaz. Semih'e bireysel değilsin dedi bu da doğru yani :) Bin kere dedim yine diyorum benim Semih'in fanı olmama sebebim Nagihanla iş tutması. Hiç sevmiyorum o kadını. :)
Adam hindistan ceviziyle mi konuşsun la :A

Atakanla bariz bir kavgası yoktu habuki her oyunda birbirleriyle sohbet ederlerdi.Atakanın bu kadar saldırması Semihin de moralini bozdu :)

Bu arada ben Semihçi değilim tam tersi dünkü Atakan Semih tartışmasında da atakanı haklı buluyorum.şimdi doğruya doğru yanlışa da yanlış demek lazım.ancak şu turabi konusunda Atakan bariz çakma turabi.ayrıca turabiyi küçümsüyorsun ama basite aldığın kişi iki sezon üst üste şampiyon olmuş hatta all star şampiyonluğunu almış.:)
Atakan'ı da pek desteklemediğin belli kimi destekliyorsun peki :D

Ben Turabi'yi küçümsemiyorum, sadece ondan nefret ediyorum. :A İki kez üst üste şampiyon olması beni ilgilendirmez nefes aldığım müddetçe Turabi'yi eleştirmeye devam edeceğim. :D

Ya orası benim de hoşuma gidiyor bazen de normal hayatta bu kadar bencil, birinci tekil şahıs ağzından konuşan adamlarla arkadaş olmam yani :) Kimisinin hoşuna gitmiyor kimisi de bizim gibi sadece gülüyor. Herkesin algısı başka :)
Ne bencili la bencil olan adam 1 yıl boyunca kendi grubunu finale taşır mı :A

Tam tersine adam gibi adamdır.Egolu megolu değil :)

Adam hindistan ceviziyle mi konuşsun la :A

Atakanla bariz bir kavgası yoktu habuki her oyunda birbirleriyle sohbet ederlerdi.Atakanın bu kadar saldırması Semihin de moralini bozdu :)
Gizem Kerimoğlu gibi düşük profilli Yattara var orda onunla konuşsun :A Nagihan kadar sinsi ve ne idüğü belirsiz bir kadınla aynı düşünceyi paylaşıyor olması bile yeterli. :)

Hayatimda atakani turabiye benzetmek kadar sacma bir sey görmedim survivor turabi gibisini görmedi survivora turabi gibi karaktersiz terbiyesiz birisi gelemez acik ve net yani :A
Turabi tamam sert çıkışları oluyordu ama öbürleri sütten çıkma ak kaşıkmıydı öbürleri mazlum omu öyleydi ordaki tartışmadan dolayı öyleydi hiç olmazsa turabi adamların arkasından konuşmuyordu.