Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Ne bencili la bencil olan adam 1 yıl boyunca kendi grubunu finale taşır mı :A

Tam tersine adam gibi adamdır.Egolu megolu değil :)
La fanları bile "Semih'in Egosu" diye twitter hesabı açmış sen ne anlatıyon :F

Gerçi bu da fandı demi aga @Bully :A

Gizem Kerimoğlu gibi düşük profilli Yattara var orda onunla konuşsun :A Nagihan kadar sinsi ve ne idüğü belirsiz bir kadınla aynı düşünceyi paylaşıyor olması bile yeterli. :)
Oy çoğunluğunu sağlaması lazım la :A

La fanları bile "Semih'in Egosu" diye twitter hesabı açmış sen ne anlatıyon :F

Gerçi bu da fandı demi aga @Bully :A
Ergen fanlarına be bakiyon la sen :A

Adam egoist değil :A

Oy çoğunluğunu sağlaması lazım la :A
Oy çoğunluğu için karakterinden taviz mi vermen lazım. E hani tek gelmiştin buraya ? :A

Geçen sene Hakan bir tek Sero ile nerelere kadar geldi. Doğukan haince sattı, "simit satarım arkadaşımı satmam" dedi ve paşa paşa yoluna devam etti. Belki final görmedi ama herkes onu taktir etti.

Turabiye hakettiklerini söylemem bazi arkadaslarin zoruna gitmis galiba örnegin @Maskeli Fedai :A :A

Atakan'ı da pek desteklemediğin belli kimi destekliyorsun peki :D

Ben Turabi'yi küçümsemiyorum, sadece ondan nefret ediyorum. :A İki kez üst üste şampiyon olması beni ilgilendirmez nefes aldığım müddetçe Turabi'yi eleştirmeye devam edeceğim. :D
Turabi karakter ve adamlikta herkesten fersah fersah ötesindedir :A

Kıskanmayin :A

Turabi tamam sert çıkışları oluyordu ama öbürleri sütten çıkma ak kaşıkmıydı öbürleri mazlum omu öyleydi ordaki tartışmadan dolayı öyleydi hiç olmazsa turabi adamların arkasından konuşmuyordu.
All star icin dediklerine katiliyorum sadece turabi degildi ama 2014 de turabi acik ara öndeydi terbiyesizlikte :D

Oy çoğunluğu için karakterinden taviz mi vermen lazım. E hani tek gelmiştin buraya ? :A

Geçen sene Hakan bir tek Sero ile nerelere kadar geldi. Doğukan haince sattı, "simit satarım arkadaşımı satmam" dedi ve paşa paşa yoluna devam etti. Belki final görmedi ama herkes onu taktir etti.
Oynadığı dokunulmazlık oyununu sattı la ahahaha :A :F

Güldürme adamı :A

Atakan'ı da pek desteklemediğin belli kimi destekliyorsun peki :D

Ben Turabi'yi küçümsemiyorum, sadece ondan nefret ediyorum. :A İki kez üst üste şampiyon olması beni ilgilendirmez nefes aldığım müddetçe Turabi'yi eleştirmeye devam edeceğim. :D
Açıkçası bu sezon desteklediğim yok:) ayrıca yarışmada kim ne yapıyorsa o Hataysa hatasını söylüyorum ha haklıysada haklıdır diyorum:) bunun kanıtında şudur atakanı dün akşamki konseyde haklı buldum ayrıca ezginin elenmesi konusundada Atakan haklı orada arkadaşları atakana haksızlık yaptı:) ancak Atakanın yanlış olduğu durumlarda bulunuyor.bunun bir örneğide nagihanla anlamsız yere işbirliği yapmasıydı.işin özü şu getektiği yerde hak veriyorum ama gerektiği yerde eleştiriyorum:)

Birisi baştan oynamadı tavrını belli etti.Diğeri oynadığı oyunu sattı :A :F
Lan o sattığını iddaa ettikleri oyunda galibiyetleri vardı Hakan'ın. Satacağı oyunda galibiyet alır mı sence? Semih'in oynamaması daha büyük satış bence. Yarışmanın ruhuna aykırı. Ama kendi içinde bir mantığı var orası ayrı. Adam "ben sizi sırtımda taşımak istemiyorum" diyordu haklı yanları var.

Artık strateji yapma zamanı geldiğini anladı işte. Diyorum ya zaman yanlış ama söylediği laflar doğru. Semih ben bireyselim dediği an fitil ateşlendi. Kaldı ki asla bireysel değil Gönüllülerde G.K ile birlikteydi Ünlülerde Nagi ile birlikte. Bu ayıp bir şey değil. Semih bariz takiye yapıyor :A
Semihin bireyselim demesi bana şunu yazın bunu yazın kimse direktif veremez:X Lider ruhuna ters:F Semihe o göruntüler izletilse evet der, dişariyi bilmediği için hala diretiyor bişeyleri:A

Yunus Günçe 2'de 2 yaptı ve durumu 5-3'e getirdik. :D

All star icin dediklerine katiliyorum sadece turabi degildi ama 2014 de turabi acik ara öndeydi terbiyesizlikte :D
Ben sürekli eleştirmişimdir türabiyi çünkü kendini tutamayıp bazı sözler söylüyordu.ama şuda bariz ortadaydı turabiyi çok fazla tahrik ediyorlardı.tabiki söylediği sözleri eleştiririm daimada yanlış bulurum.ama yarışmanın tamamına bakıldığında o kadar çok yanlışlar olduki orada işin açıkçası kimsenin masum olduğuna inanmak çok zor.yarışmacılar o kadar saçma sözler kullandılar ki bu durumda o yarışmadan turabiyi suçlamak insafsızlık olur çünkü turabi hiç olmazsa adamların yanında söylüyordu söyleyeceğini öbürleri ortalığı karıştırıp aradan çıkmaya çalışıyordu:)

Atakan 😕

Yattara:"boşver boşver atakan sen gel buraya" sanki uyma şuna der gibi:A

Atakan'a nazar değdi 1 sayı verebilir sıkıntı yok Nagihan'ın alması lazım artık bunu. :A