Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Çakma Turabinin sesi açılmış.Atakan ada hayatın ve karakterinle Turabinin çeyreği bile etmezsin be

İşin acı yanı o defa Turabiyi sevmeyenler bugün Atakancı olmuş. :A
Hoaaaydaa bana taş geldi :A Atakan > Turabi :A Her anlamda bu böyle. Turabi olsaydı bu sene net diskalifiye olmuştu. Hakan'a neler yaptı. @Bully sayın süper modum da bana katılırlar mı :A

Atakan psikolojik baskı yapıyor Semihe karşı ve ciddi haksızlık yapıyor

Atakana birileri ciddi birşeyler yapması gerektiği söylenmiş yoksa bu kadar dönüşün açıklaması olamaz.Alenen Semihle baş edemeyenler adama hançeri vurmak için fırsat kolluyor @Forumdash

@ABAY_06 @Harunnn60 @beyazsoy

Naginin finalde elenmesini zevkle izlersin artik[emoji14]
Acun onu elemez. Eleme potasina girse bile oylamasini yuksek tutar. Daha nagihanla isi bitmedi.
Bu hafta çıkarsa yattara bu ihtimal gidebilir avcunun nagiyi desteklemesi için çok sms atması lazim.. Ama bağı giderse yarışmalar mecbur bireysele doner. Acun bunu şimdi istemez

Hoaaaydaa bana taş geldi :A Atakan > Turabi :A Her anlamda bu böyle. Turabi olsaydı bu sene net diskalifiye olmuştu. Hakan'a neler yaptı. @Bully sayın süper modum da bana katılırlar mı :A
Karakter olarak ada yaşantısı olarak oyunsal olarak Turabi Atakanı tokatlar be. hiç değilse adam birisinin arkasından konuşmayıp suratına söylüyordu :)

Hayır işte la diyemedi :A

Milletin arkasından neler neler dedi.Bir kadına hakaret etti gizli gizli kapı dinledi vs vs :A
La nerde diyemedi biz hayal mi gördük o zaman :A Baya cayır cayır söyledi işte. Zamanlaması yanlıştı sadece onun dışında bence haklıydı.

Atakan çakma Turabi'ymiş peh saçma sapan konuşuyor bazı arkadaşlar, kardeşim ben Turabi'den nefret ediyordum ama Atakan'ı seviyorum sana hesap mı verecem bunun için?

Atakan her anlamda döver Turabi'yi :A Hakan'a yaptıklarını yiyorsa Atakan'a yapsın bakalım o karaktersiz görelim neler oluyor :A

Atakan çakma Turabi'ymiş peh saçma sapan konuşuyor bazı arkadaşlar, kardeşim ben Turabi'den nefret ediyordum ama Atakan'ı seviyorum sana hesap mı verecem bunun için?

Atakan her anlamda döver Turabi'yi :A Hakan'a yaptıklarını yiyorsa Atakan'a yapsın bakalım o karaktersiz görelim neler oluyor :A
Karaktersiz dediğin adam herkesin suratına tak tak yapistiriyordu lafları :A

La nerde diyemedi biz hayal mi gördük o zaman :A Baya cayır cayır söyledi işte. Zamanlaması yanlıştı sadece onun dışında bence haklıydı.
Durdu durdu yeni açıjladı.O da direktif alarak :)

Haklı değildi hiçte gönüllüler ile birleşip Semihin üstüne yürümeye başladı :)

semih : "karşisinda çok güçlü bir rakip olur da onu yenebilmek icin gider düşmanla isbirligi yaparsin, hani hayatta da öyle adamlar vardir ya. atakan da öyle olmayacak hareketlere giristi dün aksam. bu yüzden üzüldüm, onunla gecirdigim vakitlere üzüldüm"

Semihin net lafı :A Bu adam böyle haklı :)

Atakan'ın Turabi ile tek ortak noktası sporcu olması. Orda da biri milli sporcu biri de sokak dövüşçüsünden bozma salon sporcusu. :A

Turabi eğer ki Semih gibi bir egoistle (Kendi kendine ismiyle hitap eden birinden bahsediyoruz) mücadele etseydi yarışma tamamlanmazdı ki bu adam Hakan gibi zerrenin zerresi egosu olmayan adama neler yaptı ne lakaplar taktılar. Semih'i yerden yere çalardı "sen kimsin?" diye :A

Semihle Atakan tartışmasının fragmanı yayınlanırken Atakan Semihi g.t etmiş gibi bir fragman yayinladilar ama Atakanın lafı ilk basladikları tartısmaydı.

Serkay mı haklı Semih haklı diye anket açtılar ama Serkayın kışkırtmasini konuya eklemediler.Semih kışkırtmış gibi görünüyordu.

Neye varacam ütopya finali gibi psikolojik baskı yapıyorlar.Semihin sabahki programlarda var gücüyle kötülenmesi de çabası :)
Ütopya zamanında da Kemal finale doğru Semihi kötülemişti. Burda da aynı olay var. Ama daha destekliyici.
Semih tak tak diye rezil ediyor Atakanı :A

Atakana lafları ezberletmisler @Forumdash

Atakan psikolojik baskı yapıyor Semihe karşı ve ciddi haksızlık yapıyor

Atakana birileri ciddi birşeyler yapması gerektiği söylenmiş yoksa bu kadar dönüşün açıklaması olamaz.Alenen Semihle baş edemeyenler adama hançeri vurmak için fırsat kolluyor @Forumdash
Kesinlikle psikolojik baskı bu. Adam boksor sonuçta. Semihte de bi tırsma olabiliyor:X Kaç kere dayak yiyecek? Atakanın Semihe böyle saldırması bana ütopyada tuncayın ve saz arkadaşlarının son aylarda(ramazan ayından sonra) çok pis psikolojik baskı yaptılar. Tuvalet taşımak mı dersin. Yok notlaşıyorsun mu dersin en kötüsü de korkulup yapılık toplum içinde aşağılyıcı nitelikte yuze tukurmeler mi dersin. Ama Semihin gıkı cıkmadı. Atakan konuşsun Semih mağdur olur kimi der prim kimi der çıkışta:X Semihe yarar bu acık ve net!
Atakan da arkasından konuşmadı ki direk çatır çatır yüzüne söyledi dün konseyi izlemedin mi? :A
Hastaneden sonra mı yuzune söyledi? Hastaneye gitmeden önce sadece ince dokundurucu laflarla söylerdi. Hiç bu kadar yukselmemişti:F

Karaktersiz dediğin adam herkesin suratına tak tak yapistiriyordu lafları :A
Milletin yüzüne gülüp arkasından konuştuğu da çok oldu Turabi'nin ben gayet iyi hatırlıyorum. Atakan da Semih'e tak tak ayarı vermedi mi daha ne yapsın adam :A

Ütopya zamanında da Kemal finale doğru Semihi kötülemişti. Burda da aynı olay var. Ama daha destekliyici.

Kesinlikle psikolojik baskı bu. Adam boksor sonuçta. Semihte de bi tırsma olabiliyor:X Kaç kere dayak yiyecek? Atakanın Semihe böyle saldırması bana ütopyada tuncayın ve saz arkadaşlarının son aylarda(ramazan ayından sonra) çok pis psikolojik baskı yaptılar. Tuvalet taşımak mı dersin. Yok notlaşıyorsun mu dersin en kötüsü de korkulup yapılık toplum içinde aşağılyıcı nitelikte yuze tukurmeler mi dersin. Ama Semihin gıkı cıkmadı. Atakan konuşsun Semih mağdur olur kimi der prim kimi der çıkışta:X Semihe yarar bu acık ve net!

Hastaneden sonra mı yuzune söyledi? Hastaneye gitmeden önce sadece ince dokundurucu laflarla söylerdi. Hiç bu kadar yukselmemişti:F
Artık strateji yapma zamanı geldiğini anladı işte. Diyorum ya zaman yanlış ama söylediği laflar doğru. Semih ben bireyselim dediği an fitil ateşlendi. Kaldı ki asla bireysel değil Gönüllülerde G.K ile birlikteydi Ünlülerde Nagi ile birlikte. Bu ayıp bir şey değil. Semih bariz takiye yapıyor :A

Atakan'ın Turabi ile tek ortak noktası sporcu olması. Orda da biri milli sporcu biri de sokak dövüşçüsünden bozma salon sporcusu. :A

Turabi eğer ki Semih gibi bir egoistle (Kendi kendine ismiyle hitap eden birinden bahsediyoruz) mücadele etseydi yarışma tamamlanmazdı ki bu adam Hakan gibi zerrenin zerresi egosu olmayan adama neler yaptı ne lakaplar taktılar. Semih'i yerden yere çalardı "sen kimsin?" diye :A
Aynen bir çakma varsa o da Turabi'dir :A

Turabi'nin Semih'i yerden yere çaldığını izlemeyi çok isterdim @Maskeli Fedai'nin de devreler yanardı o zaman. :A