Bence hepsi %33Gitmez kesin bence Yati ve Nagi %50
Bence hepsi %33Gitmez kesin bence Yati ve Nagi %50
Objektif dusunemiyorsun Serkay fanligindan Yunus gitmezden bu 3lden biri mi gitcek şaka gibiBence hepsi %33
Ben her zaman objektifim gitcek birisi mecburObjektif dusunemiyorsun Serkay fanligindan Yunus gitmezden bu 3lden biri mi gitcek şaka gibi
Nagi gitsin ;A Semihe dostum bile demiyor @Maskeli FedaiBen her zaman objektifim gitcek birisi mecbur
Semih giderse 1 reyting kaybeder 7'yi zor görüyorÖyle olursa affetmem acunu 😡 Boykot ederim programi Sankii hic para kazanmiyordu
Cumartesi 6dan 5 4.5e duserse rezil olur risk almaz bence Panaromadan daha onemli yarisma Sonra ttde rezil olmadan kurtulamazSemih giderse 1 reyting kaybeder 7'yi zor görüyor
Seni konulara okadar etiketleyip durduk ara sira yazilaradami göz atmadin ?Ezgi elenmiş hayret.. gönüllülerde de kimse kalmamış. Bayadır takib edemiyordum. İki takımında kemik kadrosu kalmış.
Seni konulara okadar etiketleyip durduk ara sira yazilaradami göz atmadin ?
Adam özne kullanmamış ki Semih'e dediği ne malum?Ekli dosyayı görüntüle 50677
Avatar Atakanın babasının Semih hakkında söyledikleri
@beyazsoy @Bully @Doğu @Forumdash @EFE UYSAL@eskici
Favorim ilk gunden beri atakanEtiklerin için sağol.. 🙂 'beğeni' atıp çıkıyordum açıkcası.. yorumları okumaya zaman ayıramadım. Artık sona doğru gelinmiş.. favorin?
Osmanli tokati unutulmamisEkli dosyayı görüntüle 50677
Avatar Atakanın babasının Semih hakkında söyledikleri
@beyazsoy @Bully @Doğu @Forumdash @EFE UYSAL@eskici
Hahaha inandın mı sende?Neden Semih Öztürk destekleniyor basit bir yorum
Ekli dosyayı görüntüle 50680
@beyazsoy @Forumdash @Doğu @eskici @dosimosi @Bully
Hepsi özunde iyi insanlar. Biz survivordaki hareketlerden dolayi destekliyoruz yada listemizden cikarip yorum yapiyoruz.Neden Semih Öztürk destekleniyor basit bir yorum
Ekli dosyayı görüntüle 50680
@beyazsoy @Forumdash @Doğu @eskici @dosimosi @Bully