Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Kesinlikle bu arada oylamada Acun yine hile yapip Yatiyi ya da Nagiyi 1. yapabilir bence yine :A
Nagi olsun o zaman:X Ağlıyor kıyamam cılgız kız'a yaa:F

Senin Atakan iyice dibe vurdu la :A

Adam gitmiş Serkay'a Semihin gece onla konuşmak istediğini falan söylemiş :D

Ne oldu da bir anda Semihe saydırmaya basladı.Yazık
Atakan serkayla mı konuşmuş😱 Kus değilermiydi? Ne ara bariştilar?

Acunun Semih montajı yardı yine.Atakan ayrı kötülüyor Serkaylar ayrı kötülüyor :A

Elenebilir mi acaba diye düşünmüyor değilim
Fark ettim o montajı:X Atakanın rop sırasında dimi?

Senin Atakan iyice dibe vurdu la :A

Adam gitmiş Serkay'a Semihin gece onla konuşmak istediğini falan söylemiş :D

Ne oldu da bir anda Semihe saydırmaya basladı.Yazık
Dibe vurma falan yok kardeşim saçmalamayın :A

Serkay olayını kaçırdım bilmiyorum.

Semih diyet operasyonu adını verdiği operasyonla Atakan'ın en yakın arkadaşı Ezgi'yi yolladı sonra sen oyunlarda zayıfsın demeye getirerek adamı sinir etti Atakan da biriktirdi biriktirdi patladı haliyle. Bu da onun tarzı.

Dibe vurma falan yok kardeşim saçmalamayın :A

Serkay olayını kaçırdım bilmiyorum.

Semih diyet operasyonu adını verdiği operasyonla Atakan'ın en yakın arkadaşı Ezgi'yi yolladı sonra sen oyunlarda zayıfsın demeye getirerek adamı sinir etti Atakan da biriktirdi biriktirdi patladı haliyle. Bu da onun tarzı.
Fragmanda Semih gitsin diyor adam Serkaylara haklı diyor :D

Nagi olsun o zaman:X Ağlıyor kıyamam cılgız kız'a yaa:F

Atakan serkayla mı konuşmuş😱 Kus değilermiydi? Ne ara bariştilar?

Fark ettim o montajı:X Atakanın rop sırasında dimi?
Evet :D

Bugün gönüllülerin dalga geçer gibi Semih gitse falan çok etki etmez dedikelrinde Semih suspus oldu hiç Damlaya falan birşey demedi bile

Artık hırs yapsın falan dirilsin artık yoksa bu iticanlar daha çok laf söylerim :)

Fragmanda Semih ağlamaklı gibiydi resmen:T: panorama için elenebilir? 2 reyting alır panorama artık:F @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Elenirse Survivorun normal reytingleri çok düser göze alirmi birde Smsten money geliyor :A

Her gün gösterdigi fragmani sanki cok farkli bir seymis gibi göstermeye calisiyor bize :A ben issiz degilim ya acunu elestirmek bizim isimiz iste :F :A
Bizde yiyoruz keriziz :F :A Sence kim gider? :A