Atakan değil oradakilerin hiçbiri bir turabi etmez ayrıca Atakan çakma turabi Buda bir gerçekAtakan çakma Turabi'ymiş peh saçma sapan konuşuyor bazı arkadaşlar, kardeşim ben Turabi'den nefret ediyordum ama Atakan'ı seviyorum sana hesap mı verecem bunun için?
Atakan her anlamda döver Turabi'yiHakan'a yaptıklarını yiyorsa Atakan'a yapsın bakalım o karaktersiz görelim neler oluyor
![]()
@Maskeli Fedai takkeli fedaiye dönerdi o zamanAynen bir çakma varsa o da Turabi'dir
Turabi'nin Semih'i yerden yere çaldığını izlemeyi çok isterdim @Maskeli Fedai'nin de devreler yanardı o zaman.![]()
Neye göre kime göre çakma Atakan'ın karakterinin Turabi'ninkiyle zerre alakası yok öyle olsa ben Atakan'ı desteklemezdim.Atakan değil oradakilerin hiçbiri bir turabi etmez ayrıca Atakan çakma turabi Buda bir gerçek![]()
Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyorNeye göre kime göre çakma Atakan'ın karakterinin Turabi'ninkiyle zerre alakası yok öyle olsa ben Atakan'ı desteklemezdim.![]()
Atakan'a çakma Turabi diyenler kıskanç Semih'çiler. Dediğim gibi bir çakma varsa o da Turabi'dir Atakan onu her türlü parçalar.Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyor![]()
Semih egolu değil trolAtakan'ın Turabi ile tek ortak noktası sporcu olması. Orda da biri milli sporcu biri de sokak dövüşçüsünden bozma salon sporcusu.
Turabi eğer ki Semih gibi bir egoistle (Kendi kendine ismiyle hitap eden birinden bahsediyoruz) mücadele etseydi yarışma tamamlanmazdı ki bu adam Hakan gibi zerrenin zerresi egosu olmayan adama neler yaptı ne lakaplar taktılar. Semih'i yerden yere çalardı "sen kimsin?" diye![]()