Biz de başlamadi 10saniye tanıtımın tanıtımını gösterdilerBizde daha reklam. Görmedim henuz
Biz de başlamadi 10saniye tanıtımın tanıtımını gösterdilerBizde daha reklam. Görmedim henuz
2tlden gazete alıyordum 0.5tl mobil ödeme içindi2.5 TL gitti
Kerimoğlunun gitmesi için Semih potaya çıkarıldı.Atakan kendi ipini çekti adamın bir lafı diğerini tutmuyor.Oyunda ona göreydi zaten.
Semih yine ayarı verdi Serkaya ve Efecana![]()
Aynen keyifli2tlden gazete alıyordum 0.5tl mobil ödeme içindine günlerdi beee
survivor başlarında acuna para yedirdin demiştin bana hatırlıyormusun
ben de keyfim için demiştim. Oy atmak keyifli mi
![]()
Kerimoğlu sahneleri azaldı zaten aynı yılmaz gibigitsin inş
![]()
Konseyin özetini geceyim.Ya bana biriniz özet geçebilirmi ne oldu programda @beyazsoy
Konseyin özetini geceyim.
Atakan semihi aday gösterdi. Semih buna bozuldu arkamdan kumpas çeviriyor atakan yunus ezgi dedi.. Yunus ben sana konsey öncesi konuşmak istedim adını yazacağımı söylemek için sen konuşmak istemedin.. Amacımız Semih dahil kimsenin bu adadan gitmemesi içindi dedi.
Atakan da benim amacım da buydu hatta yattara ve nagiye kazanirsaniz benim ismimi yazin dedim semihe karşı ard niyet yok dedi.
Semih kaos oluşturacak cevabı alamayinca hafif serkaya sardı
Ödül oyununu ünlüller kazandı kerimoğlu bir sayı aldi)) Tuğba oynadı hep kaybedince nagihanla atıştı.. Semih dün topalliyordu bugün tazı gibi koştu))
Bireysel Dokunulmazlıgi Atakan aldı yukarıda yazdığım gibi kimse bizden gitmesin diye Semih'i yazdı
Atakan serkaylarin 10 da 1ini bile yapmadi. Serkaylar semihe neler neler yapti . Semih onlara hic birsey yapabildimi ki atakana yapacak? Semih birinci olunca serkay oylarini yukseltip ikinci oldu. Onlardan elenenlerde kendilerinin sectigi kisiler oldu.Atakan efendi kendi kendini bitirdi her anlamda eee Semih Öztürk sahaya inecek tabi korkakların korkusu Semih Öztürk@beyazsoy
Atakan birde simdi niye beni yazdim diye sordugunu soyluyor salak Gizem icin endieleniyorNe savaşı Atakan ile Semih'i mi kastediyorsun?
SMS oyuna güvenerek mi birinci olur diyorsun? Hatırlatırım Atakan'ın da bayağı oyu var. Halk finalde kimi destekler belli olamaz.3 adam Oğuzhan Semihi canlandırmış gecen sene Turabiyi canlandirmıştı şampiyon olmuştu bu sene Semih hadi hayırlısı![]()
@sürgünüm @Maskeli Fedai
Atakan Semihle yarisamaz SMSteSMS oyuna güvenerek mi birinci olur diyorsun? Hatırlatırım Atakan'ın da bayağı oyu var. Halk finalde kimi destekler belli olamaz.![]()
Birleşme partisini ve kızların yapacağı dansı merakla bekliyorum.Atakan Semihle yarisamaz SMSteOrasi belli olmaz sadece hatirlatayim dedim
![]()
Buyursun yunus atakan orada.. Serkay efecana benzemez yunus kurtlar sofrasında çıkmış adam semihin ucuz kaos teorisine alır iade eder)))Atakan efendi kendi kendini bitirdi her anlamda eee Semih Öztürk sahaya inecek tabi korkakların korkusu Semih Öztürk@beyazsoy
Serkay semihe benim dengim değil demiştin dedii bak aynı potadayiz dedi Semih kendince ufak cevap verdiooo valla iyi yapmışlar valla ama semih elenmez umarım gizem kerimoğlu elenir
serkaya ne dedi semih birde semihe doktor oynabilirsin demş
Serkay taktik yapıyordu eğer Semih onla beraber çıksa Kerimoğlu direk gidiyor adam arkadaşıyla bir aynı smse çıksınAtakan serkaylarin 10 da 1ini bile yapmadi. Serkaylar semihe neler neler yapti . Semih onlara hic birsey yapabildimi ki atakana yapacak? Semih birinci olunca serkay oylarini yukseltip ikinci oldu. Onlardan elenenlerde kendilerinin sectigi kisiler oldu.
Semih oylarina guvenip karsima cikidiyordu simdi nekadarda zoruna gitti