Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

2.5 TL gitti :A

Kerimoğlunun gitmesi için Semih potaya çıkarıldı.Atakan kendi ipini çekti adamın bir lafı diğerini tutmuyor.Oyunda ona göreydi zaten.

Semih yine ayarı verdi Serkaya ve Efecana :A
2tlden gazete alıyordum 0.5tl mobil ödeme içindi:F ne günlerdi beee:F survivor başlarında acuna para yedirdin demiştin bana hatırlıyormusun:F ben de keyfim için demiştim. Oy atmak keyifli mi:F

Kerimoğlu sahneleri azaldı zaten aynı yılmaz gibi:F gitsin inş:Z

2tlden gazete alıyordum 0.5tl mobil ödeme içindi:F ne günlerdi beee:F survivor başlarında acuna para yedirdin demiştin bana hatırlıyormusun:F ben de keyfim için demiştim. Oy atmak keyifli mi:F

Kerimoğlu sahneleri azaldı zaten aynı yılmaz gibi:F gitsin inş:Z
Aynen keyifli :A

Ahaha Semih savaşı başlattı şimdi Atakan efendi düşünsün :A :Z

Acun burdan yürüsün bence yilin en iyi fragmaniydi bu fragman atakan ve semih savasi baslasin biraz olaylar olsun daha denk bir savas olur bu ve heyecan artar :D atakan ve semih birbirini yerken de serkayim sampiyon olacaktir :F

Ya bana biriniz özet geçebilirmi ne oldu programda @beyazsoy
Konseyin özetini geceyim.

Atakan semihi aday gösterdi. Semih buna bozuldu arkamdan kumpas çeviriyor atakan yunus ezgi dedi.. Yunus ben sana konsey öncesi konuşmak istedim adını yazacağımı söylemek için sen konuşmak istemedin.. Amacımız Semih dahil kimsenin bu adadan gitmemesi içindi dedi.

Atakan da benim amacım da buydu hatta yattara ve nagiye kazanirsaniz benim ismimi yazin dedim semihe karşı ard niyet yok dedi.

Semih kaos oluşturacak cevabı alamayinca hafif serkaya sardı

Ödül oyununu ünlüller kazandı kerimoğlu bir sayı aldi)) Tuğba oynadı hep kaybedince nagihanla atıştı.. Semih dün topalliyordu bugün tazı gibi koştu))

Bireysel Dokunulmazlıgi Atakan aldı yukarıda yazdığım gibi kimse bizden gitmesin diye Semih'i yazdı

Konseyin özetini geceyim.

Atakan semihi aday gösterdi. Semih buna bozuldu arkamdan kumpas çeviriyor atakan yunus ezgi dedi.. Yunus ben sana konsey öncesi konuşmak istedim adını yazacağımı söylemek için sen konuşmak istemedin.. Amacımız Semih dahil kimsenin bu adadan gitmemesi içindi dedi.

Atakan da benim amacım da buydu hatta yattara ve nagiye kazanirsaniz benim ismimi yazin dedim semihe karşı ard niyet yok dedi.

Semih kaos oluşturacak cevabı alamayinca hafif serkaya sardı

Ödül oyununu ünlüller kazandı kerimoğlu bir sayı aldi)) Tuğba oynadı hep kaybedince nagihanla atıştı.. Semih dün topalliyordu bugün tazı gibi koştu))

Bireysel Dokunulmazlıgi Atakan aldı yukarıda yazdığım gibi kimse bizden gitmesin diye Semih'i yazdı

ooo valla iyi yapmışlar valla ama semih elenmez umarım gizem kerimoğlu elenir
serkaya ne dedi semih birde semihe doktor oynabilirsin demş

Atakan efendi kendi kendini bitirdi her anlamda eee Semih Öztürk sahaya inecek tabi korkakların korkusu Semih Öztürk :A @beyazsoy
Atakan serkaylarin 10 da 1ini bile yapmadi. Serkaylar semihe neler neler yapti . Semih onlara hic birsey yapabildimi ki atakana yapacak? Semih birinci olunca serkay oylarini yukseltip ikinci oldu. Onlardan elenenlerde kendilerinin sectigi kisiler oldu.
Semih oylarina guvenip karsima cikidiyordu simdi nekadarda zoruna gitti

Atakan Semihle yarisamaz SMSte :D Orasi belli olmaz sadece hatirlatayim dedim :F
Birleşme partisini ve kızların yapacağı dansı merakla bekliyorum. :A

13108918_139530769783681_63861802_n.jpg

Atakan serkaylarin 10 da 1ini bile yapmadi. Serkaylar semihe neler neler yapti . Semih onlara hic birsey yapabildimi ki atakana yapacak? Semih birinci olunca serkay oylarini yukseltip ikinci oldu. Onlardan elenenlerde kendilerinin sectigi kisiler oldu.
Semih oylarina guvenip karsima cikidiyordu simdi nekadarda zoruna gitti
Serkay taktik yapıyordu eğer Semih onla beraber çıksa Kerimoğlu direk gidiyor adam arkadaşıyla bir aynı smse çıksın :A