Acun sansür koyar mıBirleşme partisini ve kızların yapacağı dansı merakla bekliyorum.
![]()
Acun sansür koyar mıBirleşme partisini ve kızların yapacağı dansı merakla bekliyorum.
![]()
Ayıptır neyi gizliyorlar. Önceki yıllara oranla reytingin düşüs sebebi bu değilse ben de bişey bilmiyorum.Acun sansür koyar mı![]()
![]()
![]()
Serkay semihe benim dengim değil demiştin dedii bak aynı potadayiz dedi Semih kendince ufak cevap verdi
Semih onlar oyundan kaçan adamlar ondan benim dengim değil dedi(kendisi sürekli dokunulmazlıktan kactmiyor ya ordan aklına gelmis) efecan da o sözler sakadan ibaret sistemle söyledik sürekli kaybediyorduk ondan dedik diyince Semih suspus oldu..serkay ne dedi peki
Olaylar olaylar@Doğu reytingde belirtmissin konseyi noldu dün konseyde bakamadım?![]()
Semih onlar oyundan kaçan adamlar ondan benim dengim değil dedi(kendisi sürekli dokunulmazlıktan kactmiyor ya ordan aklına gelmis) efecan da o sözler sakadan ibaret sistemle söyledik sürekli kaybediyorduk ondan dedik diyince Semih suspus oldu..
Kısaca semihin tüm kaos çıkarma çabası boşa çıktı)))
Semihciler kerim oğluna yuklenecegiz diyorlardı ama artık o kadar koruyacaklarını sanmıyorum. Kerim oğlu acunun artık işine yaramıyor kızı bir kez oynatıyorlar artık gönüllüler o mecburiyetten.. Tuğba daha fazla oyun oyun alıyor ikisinin smsi denk olursa acun tuğbaya sms desteği çıkar diye düşünüyorum %51 Tuğba kalır gibikendisi kaçmıyor sanki allahım yarabbim ya oh ne güzel olmuş tşk ederim anlattığın için
peki sence kim elenir tuğbamı gizem mi ben gizem kerimoğlu diyorum
Semihciler kerim oğluna yuklenecegiz diyorlardı ama artık o kadar koruyacaklarını sanmıyorum. Kerim oğlu acunun artık işine yaramıyor kızı bir kez oynatıyorlar artık gönüllüler o mecburiyetten.. Tuğba daha fazla oyun oyun alıyor ikisinin smsi denk olursa acun tuğbaya sms desteği çıkar diye düşünüyorum %51 Tuğba kalır gibi
En kötü 3 olur gibime geliyor finale kalacak kişi serkay hatta @eskici ye göre birinci olacak.))). Atakan böyle yalpslarsa eskici sevinebilir)))bencede gizem gider peki sence serkayın gitme ihtimali varmı
Yalnız Serkay şaka amaçlı demedi gerçekten dediSemih onlar oyundan kaçan adamlar ondan benim dengim değil dedi(kendisi sürekli dokunulmazlıktan kactmiyor ya ordan aklına gelmis) efecan da o sözler sakadan ibaret sistemle söyledik sürekli kaybediyorduk ondan dedik diyince Semih suspus oldu..
Kısaca semihin tüm kaos çıkarma çabası boşa çıktı)))
Serkay finale çıkamaz Semih-Atakan finali olacakEn kötü 3 olur gibime geliyor finale kalacak kişi serkay hatta @eskici ye göre birinci olacak.))). Atakan böyle yalpslarsa eskici sevinebilir)))
En kötü 3 olur gibime geliyor finale kalacak kişi serkay hatta @eskici ye göre birinci olacak.))). Atakan böyle yalpslarsa eskici sevinebilir)))
Ahhh ulan ahh o 31 Mayıs etkinliği yok mu o etkinlik... ütopyanın tarihi günüydü. Sanki RTE miting yapıyor gibiydi. O etkinlik tvde yayınlanmadı bile (acunun yanlı yayın stratejisi) @beyazsoy Ondan bir hafta önce etkinlşk yapan 60-70 kişilik tunciğin etkinliği gösterildi tv de ama Semihin 150-200 kişilik etkinliği gösterilmedi. Hatta tunciğin o etkinliği final fragmanlarında gözümüze sokuldu. (Omuzda taşıma)Yalnız Serkay şaka amaçlı demedi gerçekten dedi
Serkay finale çıkamaz Semih-Atakan finali olacak
Ekli dosyayı görüntüle 50202
@beyazsoy @Forumdash @EFE UYSAL![]()
İnsallah gizlemezler korkuyorum macundanAyıptır neyi gizliyorlar. Önceki yıllara oranla reytingin düşüs sebebi bu değilse ben de bişey bilmiyorum.![]()
Kurmaca değil mi niye taktın bu kadar)). Gösterilse ne olacakdi ki.. Tuncigi korudu ekip çok açık onun kazanması için uğraştı. Senaryo olsa bunu yapmazlardı zatenAhhh ulan ahh o 31 Mayıs etkinliği yok mu o etkinlik... ütopyanın tarihi günüydü. Sanki RTE miting yapıyor gibiydi. O etkinlik tvde yayınlanmadı bile (acunun yanlı yayın stratejisi) @beyazsoy Ondan bir hafta önce etkinlşk yapan 60-70 kişilik tunciğin etkinliği gösterildi tv de ama Semihin 150-200 kişilik etkinliği gösterilmedi. Hatta tunciğin o etkinliği final fragmanlarında gözümüze sokuldu. (Omuzda taşıma)
31 mayıs etkinliği... Facebookta belki daha uzunu vardır. Semihin eski fanları sinirden silmişler demek
Şaka değil di ama sitem variydi zaten kacmadilar oynadılar.Yalnız Serkay şaka amaçlı demedi gerçekten dedi
Serkay finale çıkamaz Semih-Atakan finali olacak
Ekli dosyayı görüntüle 50202
@beyazsoy @Forumdash @EFE UYSAL![]()
Senaryo olsa bunu yapmazlardıKurmaca değil mi niye taktın bu kadar)). Gösterilse ne olacakdi ki.. Tuncigi korudu ekip çok açık onun kazanması için uğraştı. Senaryo olsa bunu yapmazlardı zaten
Senaryo yazan kimin kazanacağını da yazar semihe kendini berbat gösterecek bir şey yazar semih gözden düşer. Ama utopyo finalde tuncik kazansın diye senaryo değil müdahil oluyor. Kendii bir oyuncu gibi davranıyor senarist gibi degilSenaryo olsa bunu yapmazlardıtunciğin kazanmasını istediler
tunciğin kazanmasını istemeleri senaryo olmuyor mu? Ben senaryo derken sen dizilerdeki gibi ellerinde text verip rollerini ezberliyorlar diye mi düşünüyorsun da hep itiraz ediyorsun?
Bu ütopya ütopya 7/24 izlediğğm yarişma tüm engin bilgilerimi tv dünyasının nasıl bi yer oldugunu daha iyi anlamami sağlayan programtvdeki yeni bölümleri izleyince kurguyu/senaryoyu anlıyorsun.
Semih ütopyada öyleydi aga canlı yayınlardaŞaka değil di ama sitem variydi zaten kacmadilar oynadılar.
Bu capsa inanmam için Semih fanlar bana az sms atsın derdini dert etmesi dokunulmazlikta oynar kazanır kimse de semihe sms atmazdı milletin parası cepte kalır ama Semih iyi sağıyor fanlarini.. Fanlari bundan memnunsa sorun yok Semih istediği kadar sagabilir)))
Enfes konu ben mi açayım