Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

Senaryo yazan kimin kazanacağını da yazar semihe kendini berbat gösterecek bir şey yazar semih gözden düşer. Ama utopyo finalde tuncik kazansın diye senaryo değil müdahil oluyor. Kendii bir oyuncu gibi davranıyor senarist gibi degil
Geçenlerde de dedim sana mikrofon odasına çağirilip en uzun duran isim semihti. Semih de her çağrildiktan 1 saat sonrasında tv için malzemelik görüntü veriyordu. Tv de kötü gösteriliyordu. Hala da gösteriliyor.

Geçenlerde de dedim sana mikrofon odasına çağirilip en uzun duran isim semihti. Semih de her çağrildiktan 1 saat sonrasında tv için malzemelik görüntü veriyordu. Tv de kötü gösteriliyordu. Hala da gösteriliyor.
Yahu kötü gösterilmek istesene sana senaryo küreyi bırakir o sarı çaki kız vardı ona sarardı. Kötü göstermek kolay yahuu

Yahu kötü gösterilmek istesene sana senaryo küreyi bırakir o sarı çaki kız vardı ona sarardı. Kötü göstermek kolay yahuu
Ütopyanın finalindeki vtrlerden bilr anlarsın :)))

Evet Semih canlı yayınlarda gayet mulayim birisi, ona direktif gelirse sahalara çıkıyordu:F
Evet Semih canlı yayınlarda gayet mulayim birisi, ona direktif gelirse sahalara çıkıyordu:F
Bugünde sahalara dönme kararı aldı.Belirteyim dedim :A

Ben semihe kumpas yok demiyorum ekip semihin birinci olmaması için uğraştı ama bunu senaryo vererek değil.. @Forumdash senaryo veriyorlar Semih arıza çıkarıyor Semih kötü gösteriyorlar diyor))
Sen sonları izlemedin sanırım. Kurreye dışarıdan rol yazıldı kız rolune gayet iyi çalişti. Murat ile Kurreyi idare edecem derken kendini yaktı. Kurre hep bir arıza cıkardı. Murat da senaryoya dahil edildi. Eve geri dönüş olmadan önce Murat hastalandı hep hastaneye gitti filan. Yarişmanın birincisi Semihti ama o göruntuler yaktı çocugu malasef.

Sen sonları izlemedin sanırım. Kurreye dışarıdan rol yazıldı kız rolune gayet iyi çalişti. Murat ile Kurreyi idare edecem derken kendini yaktı. Kurre hep bir arıza cıkardı. Murat da senaryoya dahil edildi. Eve geri dönüş olmadan önce Murat hastalandı hep hastaneye gitti filan. Yarişmanın birincisi Semihti ama o göruntuler yaktı çocugu malasef.
Hafif tartışma aşkı büyütür izledim sonlara doğru Semih bana engel oluyor diye küreye mesafe aldı ama sevdiğini hep belli etti

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs