Semih'in fanlari Gizem'e oy atip Tugba'ya oy atmaz diye korkuyorumGitmez gitmez Semih tuğbalarla olcaktır. Yılmaz elenmeseydi yine onun yanına gidecekti![]()
Semih'in fanlari Gizem'e oy atip Tugba'ya oy atmaz diye korkuyorumGitmez gitmez Semih tuğbalarla olcaktır. Yılmaz elenmeseydi yine onun yanına gidecekti![]()
Hani gülüp geçiyordun semihci değildin)))Semih'e 1 oy attım![]()
Semihe kaosla gelme biz senin gibi şeytani planlar yapmıyoruz dedi kisaca)))Birisi Yunus'un söylediklerini özet geçsin.![]()
Ben dikkatli dinliyorum ve bence iyi acikladi. suan sizden geride izliyorumBirisi Yunus'un söylediklerini özet geçsin.![]()
Atakana inat attım yoksa Semihçi değilimHani gülüp geçiyordun semihci değildin)))
Forumda başka konularla ilgileniyordum pek dinleyemedim ben konseyi netten izlerim tekrardan Acun'un dediği gibi konsantre izlemek gerekiyorBen dikkatli dinliyorum ve bence iyi acikladi. suan sizden geride izliyorum
Semih sacmaliyor final kismini aciklarken. Neymis bunlara paravan olmusum peh peh![]()
))))Atakana inat attım yoksa Semihçi değilim![]()
Yunus herseyi detayli söyledi. Semih Sen tek kalinca sasirdin deyincede yunus söyledi yoo ben oy atarken tek benim atacagimi biliyordum zaten dedi. Yani Atakana söylesin böylesin demelerine gerek kalmadi ve yunus detayli aciklayinca Atakaninda semihin sorularina cevap vermesine gerek kalmadiForumda başka konularla ilgileniyordum pek dinleyemedim ben konseyi netten izlerim tekrardan Acun'un dediği gibi konsantre izlemek gerekiyor
Semih bence de çok dengesiz konuşuyor![]()
Kaç gidiyor? Geçen sene 1.5dan atıyordumSemih'e 1 oy attım![]()
Bizde daha reklam. Görmedim henuz3adam komik olmamış
Doğru tahmin atmaz kiSemih'in fanlari Gizem'e oy atip Tugba'ya oy atmaz diye korkuyorum
2.5 TL gittiKaç gidiyor? Geçen sene 1.5dan atıyordum![]()