Sen niye beni milletle kıyaslıyorsunBaktım cevaplara Senin gibi anlayan yok baktım))) dediğim gibi kurmaca manası çıkarırsan sahra da kurmaca neyine ovuyorsun kendini derler)))
Hahaha aga dikkat et de Serkay'ın elenmesin bu haftaYeni avatarimla karsinizdayim![]()
Dur aga Atakan'ım Semih'i söyleyerek savaş açtı ortalık karışacak@Bully o imkansizaga serkayim elenmez koskoca acun baba var bizim arkamizda![]()
Kıyaslama degil sen dedin ya dönecek diye dönmesi için senin gibi anlayanın çıkması lazım kimse senin gibi anlamadığı için dönmeyecektir.. Egosu yüksek biri kendinin kurmaca yaptığını kabul eder miSen niye beni milletle kıyaslıyorsunsen demek herkes gibi düşünüyorsun
@GunesinOglu 'nun dediği gibi egoluysa övmesi doğal
kurgu murgu hak getire
![]()
Haksızlığa uğradiğini düşünüyorsa?Kıyaslama degil sen dedin ya dönecek diye dönmesi için senin gibi anlayanın çıkması lazım kimse senin gibi anlamadığı için dönmeyecektir.. Egosu yüksek biri kendinin kurmaca yaptığını kabul eder mi
Yanlış senaryo mu vermişler)))Haksızlığa uğradiğini düşünüyorsa?
Senaryoda düştüğü durumu beğenmeyen oyuncu trbiYanlış senaryo mu vermişler)))
Gitmez gitmez Semih tuğbalarla olcaktır. Yılmaz elenmeseydi yine onun yanına gidecektiAllahim ne olursun Tugba elenmesin.. atakan yaptin yine yapacagini. Yunus'u deseydin!!
Allahim ne olursun gitmesin Tugba.
Arkadaslar lutfen benim yerime oy atin siz Turkiyedesiniz