Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

Atakan Nagihan'a "Kolyeyi alirsan beni söyle." demiş. Adam tam bir romeo çıktı ezgiyi korumak için kendini ateşe atmış)))

Allahim ne olursun Tugba elenmesin.. atakan yaptin yine yapacagini. Yunus'u deseydin!!
Allahim ne olursun gitmesin Tugba.
Arkadaslar lutfen benim yerime oy atin siz Turkiyedesiniz

Sen niye beni milletle kıyaslıyorsun:F sen demek herkes gibi düşünüyorsun:A @GunesinOglu 'nun dediği gibi egoluysa övmesi doğal:X kurgu murgu hak getire:F
Kıyaslama degil sen dedin ya dönecek diye dönmesi için senin gibi anlayanın çıkması lazım kimse senin gibi anlamadığı için dönmeyecektir.. Egosu yüksek biri kendinin kurmaca yaptığını kabul eder mi

Bakmadım ama küre kendini yirtiyordur gizeme oy atmayın diye))))

Atakan semihin tuzağına düşmedi koasa benzin dökmesi semihin kocası buyutmesini istedi.

Gelsin tartışmalar)))

Semih bugün Serkayı ve Efecanı gömdü o ikili daha çok yenilecekler İnşallah :A

Atakan Semihi söyledi ve Serkayın bakışı ibretlikti.Eğer Kerimoğlu giderse Semih intikamı alır gibi :A

Haydi Reis beyin ameliyatı başlasın :A

Semih öğrenmek istiyor ama yunus geldi sana anlatmak istedi adamı reddettin şimdi niye soruyorsun

Allahim ne olursun Tugba elenmesin.. atakan yaptin yine yapacagini. Yunus'u deseydin!!
Allahim ne olursun gitmesin Tugba.
Arkadaslar lutfen benim yerime oy atin siz Turkiyedesiniz
Gitmez gitmez Semih tuğbalarla olcaktır. Yılmaz elenmeseydi yine onun yanına gidecekti:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,234
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs