Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

Semih geçen konseyde Serkay'a çık karşıma diyip duruyordu şimdi potaya girdi diye etmediği laf kalmadı :F

Semih kaos çıkarmak için bin takla atıyor yunus da Atakan topu semihe yedirdi)))

Ayy Semih tugbadan beter çıktı şiirden soguyacagim)))

Ben dikkatli dinliyorum ve bence iyi acikladi. suan sizden geride izliyorum :)

Semih sacmaliyor final kismini aciklarken. Neymis bunlara paravan olmusum peh peh :)
Forumda başka konularla ilgileniyordum pek dinleyemedim ben konseyi netten izlerim tekrardan Acun'un dediği gibi konsantre izlemek gerekiyor :D

Semih bence de çok dengesiz konuşuyor :A

Semih elenmemek için atmadığı takla kalmadı)))

Kerimoğlunda yılın lafı hayatı boyunca kimseye sığınmadin)))

Forumda başka konularla ilgileniyordum pek dinleyemedim ben konseyi netten izlerim tekrardan Acun'un dediği gibi konsantre izlemek gerekiyor :D

Semih bence de çok dengesiz konuşuyor :A
Yunus herseyi detayli söyledi. Semih Sen tek kalinca sasirdin deyincede yunus söyledi yoo ben oy atarken tek benim atacagimi biliyordum zaten dedi. Yani Atakana söylesin böylesin demelerine gerek kalmadi ve yunus detayli aciklayinca Atakaninda semihin sorularina cevap vermesine gerek kalmadi

3 adamin skeclerini merakla bekliyorum yine baya güldürecek gibiler :F

Uc adam nagihanin kiskaniyorlar beni. Ben yaptim ben gucluyum lafini kullanir. Semihin löp löp lafi alinir. Tugbanin dik durusu ile ilgili konusmalarini yapar