hayret kendin hakkında bilgi verdin demek 23 yaşından büyüksün @Çiğdem- teyzeyle mi yaşıtsın yoksaMavi nokta konu bile olamaz, orda sana abin olarak nasihat verdim
hayret kendin hakkında bilgi verdin demek 23 yaşından büyüksün @Çiğdem- teyzeyle mi yaşıtsın yoksaMavi nokta konu bile olamaz, orda sana abin olarak nasihat verdim
Hayırlısı be gülüm23 üm @Çiğdem- de 26 ya da 27 yani teyzem sayılır pompy de 11-12 sanıyorduk 22 çıktı sen de 25 sanıyorsak 15 çıkabilirsin
ay zaten çaça sevmenden dolayı 25 ten 4 yaş düştüm en az aklımdaHayırlısı be gülüm
Sana göre ben herşeyimay zaten çaça sevmenden dolayı 25 ten 4 yaş düştüm en az aklımda
yani forumdaki bilg,ler aldatıcı olabiliyor beyazsoy da bir aralar 14 yaşındayım diyordu bir twittera baktık ki 30 yaşındaSana göre ben herşeyim
Senin zenci vatandaşlardan biri 3 adama konuk olmuş ama bkm mutfak izliyormuş turk dizilerini izlememiş galiba
@beyazsoy 'u 14 sanan zekanı kutsuyorumyani forumdaki bilg,ler aldatıcı olabiliyor beyazsoy da bir aralar 14 yaşındayım diyordu bir twittera baktık ki 30 yaşında
ay neyse ben hart of dixieye döneyim bu gece 2.sezonu noktalarım
O 14üm dese de sen nasıl inandın ama adama hak ver kaç sene önce söyledi bilemem ama forum ortalaması gayet küçük(2012'de)kendisi demişti ygs ye mi hazırlanıyormuş
okul puanı falan koymuştu bizi yemiş ay neyse 2x19 yeterince dolmuş ben kaçtım sana rüynda mutlu çağataylar birlikte hollywood filmi çekedurunO 14üm dese de sen nasıl inandın ama adama hak ver kaç sene önce söyledi bilemem ama forum ortalaması gayet küçük(2012'de)
Sen de benı gör ruyanda anlat nasılımokul puanı falan koymuştu bizi yemiş ay neyse 2x19 yeterince dolmuş ben kaçtım sana rüynda mutlu çağataylar birlikte hollywood filmi çekedurun
ayy burada bu çenesi düşükle çene yarıştırıcağına oy gönder ayolllSen de benı gör ruyanda anlat nasılım
Yarın degıl mi yollarım gece, uyuma(yemek yıcem)ayy burada bu çenesi düşükle çene yarıştırıcağına oy gönder ayolll
Twitter da doğum tarihim yok emre yine bir yerinden uydurmuş)))@beyazsoy 'u 14 sanan zekanı kutsuyorum
Twittra zeka yaşımı koydum))yani forumdaki bilg,ler aldatıcı olabiliyor beyazsoy da bir aralar 14 yaşındayım diyordu bir twittera baktık ki 30 yaşında
ay neyse ben hart of dixieye döneyim bu gece 2.sezonu noktalarım
Gercekten 14musun? Kımlık görmeden ınannam 14sen burda harcanmaTwitter da doğum tarihim yok emre yine bir yerinden uydurmuş)))
Yok ya şaka yapmadım 14umde olsam emre gibi olurum))Gercekten 14musun? Kımlık görmeden ınannam 14sen burda harcanma
Nasıl ya şaka yapmadın gerçekti yani?(şu an kabul etmeme aşamasındayım)Yok ya şaka yapmadım 14umde olsam emre gibi olurum))
Yok ya emrenin lafını pozitife çevireyim dedim ne 14dedim nede 30 demedim.. Internete adımı bile kolay kolay demem bu ayrıntılara hiç girmemNasıl ya şaka yapmadın gerçekti yani?(şu an kabul etmeme aşamasındayım)