işaret göndermiş sana tanrı bence süpernaturala başlıyorsunAma çok gerçekciydi. Profil resmide Sam ile Dean'dı. Demek yokmuş öyle birisi he.
Son düzenleme:
işaret göndermiş sana tanrı bence süpernaturala başlıyorsunAma çok gerçekciydi. Profil resmide Sam ile Dean'dı. Demek yokmuş öyle birisi he.
hangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyim
bu bölümün fragmanında konuya dönüyorlardı ama farklı bölüm verdilerBende az önce izlemeyi bitirdim, güzel bölümdü boby görmek normal şartlarda güzel demezdim ama eskileri özlüyor insan.
Aralar vs kaç bölüm ara verdiler amaraya sayamadım, umarım konuya dönerler yakında.
Ben fragmanı izlememiştim. Ama iyi oldu böyle yedekte bölümlerin olması. Haftaya reytingimiz konuyla yükselir16.bölüm ayyy süper bir bölümdü @Forumdash @Titanium @legolas9900
aa yalnız bölümün fragmanıyla alakası yoktu 16.bölüm fragmanı ayrı ama bölümde ayrıydı neden öyle olduki @Forumdash
boby görmek çok duygulandırdı beni ahh çok özlemişim vlla dean ve sam boby ve ortağı aynı oalyı çözmeleri farklı zamanda harika kurgu ve deanla bobyın karşı karşıya gelmeleri çok duygusaldı ama fragmanda castiel amara crowley falan vardı bölüm farklı çıktı
17.bölüm ayy vlla ilk sezonlar tadında gelirimli bir bölümdü @Forumdash @Titanium
ayy sam öldü diye korktum bir an bu sefer gitti çocuk dedim
sam ölmedi bir derin nefes çekemedik bu seferde dean ölüyordu😱😱😱
yine güzel bir av bölümüydü haftaya nihayet ana konuya dönüyoruz
Ben nedense Dean'in o ilk sam'in ölüşünü gördüğü sahnede daha büyük bir tepki bekledim. Azrail'de yardım etmedi ya, demek ki azrail'i aradan çıkartıcak Dean. Veya Azrail'in bi işi düşücek yoksa o sahneyi koymazlardı.
Çok uzun zamandır Darkness'i göremiyoruz, bir anda gösterip işi bitiricekler galiba?
haftaya ana konuya giriş yapıyoruz lucifer cworley karanlık hepsi görünücek inş
sezon finalinde ölür bence ayoll bakalım sezon finalinde tanrı görünücekmi karanlığı yenmek konusunda yardımı olucakmı onu çok merak ediyorum
Kötülükten sonra olay gözükmüyor yalnız, kötülüğü belki bir sezon daha uzatırlar, bu sezon çokta göstermedikleri için henüz doymadıkta bilmiyorum.
flash 19 nisandaymış önce flash ara vermişti bugünde süpernaturalla arrow 3 hafta verdilerBu 3. ara yalnız? 2-3 bölüm gösterip gösterip ara veriyorlar. Cidden can sıkıcı bir hal almaya başladı.
S11B18
Harikaydı özellikle
Karanlıgın gücünü test ettiği sahneydi. Ayyy karanlık gerçekten dunyaya gelse filan dedim izlerken
Crowley ilkkez kendini birşey için feda etti bedenınden cıktı hatta. Crowley'nin anası iyi ki ölmemiş. Karanlıkla olan sahnelerini beğendim. Kadının zaten değişik bir oyunculugu var
Karanlıkla Lucifer kuzenmiş Lucifer amcaoğluymuş. Karanlık kimin kızı?
Ana konudan devam ederiz 1 bölüm haricinde
8.5/10