CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

16.bölüm ayyy süper bir bölümdü @Forumdash @Titanium @legolas9900 :Z
aa yalnız bölümün fragmanıyla alakası yoktu 16.bölüm fragmanı ayrı ama bölümde ayrıydı neden öyle olduki @Forumdash :F:F:F
boby görmek çok duygulandırdı beni ahh çok özlemişim vlla dean ve sam boby ve ortağı aynı oalyı çözmeleri farklı zamanda harika kurgu ve deanla bobyın karşı karşıya gelmeleri çok duygusaldı :T ama fragmanda castiel amara crowley falan vardı bölüm farklı çıktı :F:F:F

Bende az önce izlemeyi bitirdim, güzel bölümdü boby görmek normal şartlarda güzel demezdim ama eskileri özlüyor insan.

Aralar vs kaç bölüm ara verdiler amaraya sayamadım, umarım konuya dönerler yakında. :)

Bende az önce izlemeyi bitirdim, güzel bölümdü boby görmek normal şartlarda güzel demezdim ama eskileri özlüyor insan.

Aralar vs kaç bölüm ara verdiler amaraya sayamadım, umarım konuya dönerler yakında. :)
bu bölümün fragmanında konuya dönüyorlardı ama farklı bölüm verdiler :F

S11B16
Güzel bölümdü.Bobby'ii tekrar görmek harikaydı.
bobby ve dean'in karşılaşması benim de kafamı kurcaladı. Zaten en son izledim bölümü beynim yandı:(

16.bölüm ayyy süper bir bölümdü @Forumdash @Titanium @legolas9900 :Z
aa yalnız bölümün fragmanıyla alakası yoktu 16.bölüm fragmanı ayrı ama bölümde ayrıydı neden öyle olduki @Forumdash :F:F:F
boby görmek çok duygulandırdı beni ahh çok özlemişim vlla dean ve sam boby ve ortağı aynı oalyı çözmeleri farklı zamanda harika kurgu ve deanla bobyın karşı karşıya gelmeleri çok duygusaldı :T ama fragmanda castiel amara crowley falan vardı bölüm farklı çıktı :F:F:F
Ben fragmanı izlememiştim. Ama iyi oldu böyle yedekte bölümlerin olması. Haftaya reytingimiz konuyla yükselir:A

17.bölüm ayy vlla ilk sezonlar tadında gelirimli bir bölümdü @Forumdash @Titanium :Z
ayy sam öldü diye korktum bir an bu sefer gitti çocuk dedim:F
sam ölmedi bir derin nefes çekemedik bu seferde dean ölüyordu😱😱😱
yine güzel bir av bölümüydü haftaya nihayet ana konuya dönüyoruz:Z

17.bölüm ayy vlla ilk sezonlar tadında gelirimli bir bölümdü @Forumdash @Titanium :Z
ayy sam öldü diye korktum bir an bu sefer gitti çocuk dedim:F
sam ölmedi bir derin nefes çekemedik bu seferde dean ölüyordu😱😱😱
yine güzel bir av bölümüydü haftaya nihayet ana konuya dönüyoruz:Z
Ben nedense Dean'in o ilk sam'in ölüşünü gördüğü sahnede daha büyük bir tepki bekledim. :D Azrail'de yardım etmedi ya, demek ki azrail'i aradan çıkartıcak Dean. :D Veya Azrail'in bi işi düşücek yoksa o sahneyi koymazlardı.

Çok uzun zamandır Darkness'i göremiyoruz, bir anda gösterip işi bitiricekler galiba? (b)

Ben nedense Dean'in o ilk sam'in ölüşünü gördüğü sahnede daha büyük bir tepki bekledim. :D Azrail'de yardım etmedi ya, demek ki azrail'i aradan çıkartıcak Dean. :D Veya Azrail'in bi işi düşücek yoksa o sahneyi koymazlardı.

Çok uzun zamandır Darkness'i göremiyoruz, bir anda gösterip işi bitiricekler galiba? (b)
haftaya ana konuya giriş yapıyoruz lucifer cworley karanlık hepsi görünücek inş :Z:Z:Z

sezon finalinde ölür bence ayoll bakalım sezon finalinde tanrı görünücekmi karanlığı yenmek konusunda yardımı olucakmı onu çok merak ediyorum :F:F:F

haftaya ana konuya giriş yapıyoruz lucifer cworley karanlık hepsi görünücek inş :Z:Z:Z

sezon finalinde ölür bence ayoll bakalım sezon finalinde tanrı görünücekmi karanlığı yenmek konusunda yardımı olucakmı onu çok merak ediyorum :F:F:F
Kötülükten sonra olay gözükmüyor yalnız, kötülüğü belki bir sezon daha uzatırlar, bu sezon çokta göstermedikleri için henüz doymadıkta bilmiyorum. :bilmem:

Kötülükten sonra olay gözükmüyor yalnız, kötülüğü belki bir sezon daha uzatırlar, bu sezon çokta göstermedikleri için henüz doymadıkta bilmiyorum. :bilmem:
karanlık 12.sezonada kalabilir diyorsun yani aa olabilir belki seneye yeni konu bulmak yerine buradan devam edebilirler hem baş melekler işin içinde oluyor michaelde gelse kafesten onuda bekliyorum ben :F:F:F

18.bölüm ayy vlla ana konuya bir geldik bir geldik sezon finali tadında bir bölümdü 3 haftada ara vermiş nasıl bekleyecez bakalım @Forumdash @Titanium @legolas9900
:(:(:(
aaa crowleyin annesi ölmemiş ayol şu cadolozdan kurtulamadık:ppp:

deanların crowleyi ikna etme sahnesi süperdi crowley çocuk gibi kucifer bana böyle yaptı şöyle yaptı o sahneler süperdi :F:F:F
ayy luciferi eski canlandıran oyuncuyu bu bölümde gördük tatlı bir süpriz oldu misha iyi oynuyor ama luciferi canlandıran adam en iyi lucifer canlandıran kişi bence :Z

ohaaaa luciferin gücü karanlığa yetmedi hep karşılaşsalar nasıl olur diyordum karanlık lucifere zorlanmıyor bile 😱 gerçi normaldir 4 baş melek tanrıyla birlikte karanlığı zor yenmişlerdi tek başına luciferinde elinden birşey gelmiyor malesef :(:(:(

Bu 3. ara yalnız? 2-3 bölüm gösterip gösterip ara veriyorlar. Cidden can sıkıcı bir hal almaya başladı. :(

S11B18
Harikaydı özellikle
Karanlıgın gücünü test ettiği sahneydi. Ayyy karanlık gerçekten dunyaya gelse filan dedim izlerken :F

Crowley ilkkez kendini birşey için feda etti:X bedenınden cıktı hatta. Crowley'nin anası iyi ki ölmemiş. Karanlıkla olan sahnelerini beğendim. Kadının zaten değişik bir oyunculugu var:X

Karanlıkla Lucifer kuzenmiş:F Lucifer amcaoğluymuş. Karanlık kimin kızı? :A

Ana konudan devam ederiz 1 bölüm haricinde:Z
8.5/10

S11B18
Harikaydı özellikle
Karanlıgın gücünü test ettiği sahneydi. Ayyy karanlık gerçekten dunyaya gelse filan dedim izlerken :F

Crowley ilkkez kendini birşey için feda etti:X bedenınden cıktı hatta. Crowley'nin anası iyi ki ölmemiş. Karanlıkla olan sahnelerini beğendim. Kadının zaten değişik bir oyunculugu var:X

Karanlıkla Lucifer kuzenmiş:F Lucifer amcaoğluymuş. Karanlık kimin kızı? :A

Ana konudan devam ederiz 1 bölüm haricinde:Z
8.5/10
yok cnm lucifer karanlığın yeğeni karanlık tanrının kız kardeşi:F

dean belkide seçilmiş birisi olması gerekiyordur dedi karanlığı yenmesi gereken kişi olarak michael bence zamanında tanrının seçtiği kişi olarak luciferi yenmeye gelmişti karanlığıda michaelin yenmesi gerekiyor galiba o eşyalardan kullanıp crowleyin anneside hortladı şimdide michaeli kafesten çıkartacaklar anladığım kadarıyla :Z:Z:Z

@Çiğdem- bak burada oğlan sana bela okuyor:A @destere @Forumdash @Doğu @Harunnn60 @vadikızı @cookies
tumblr_o392k63Amn1uagv9mo3_500.gif