ay @Sabahat da süperportakal izliyoyormuş bence jensenı sabahata @Çiğdem- i @destere ye yapalım herkes mutlu olur @Harunnn60 @cookies @DarkLeqenD
ayyy ne güzel @Sabahat jensen acklesay @Sabahat da süperportakal izliyoyormuş bence jensenı sabahata @Çiğdem- i @destere ye yapalım herkes mutlu olur @Harunnn60 @cookies @DarkLeqenD
destere de beğeniyor
senin jensenın maketini yaptırmış onu mıncıklıyor boş zamanlarında
destere de beğeniyor
ay @Sabahat da süperportakal izliyoyormuş bence jensenı sabahata @Çiğdem- i @destere ye yapalım herkes mutlu olur @Harunnn60 @cookies @DarkLeqenD
ıyyyyyy senin halini soranda suççüstünde bayağı bir rütuş yapmam lazım bu haliyle pekde bir foka benzemiyor vatandaş
ne karıştırıcam çok pis grip olmuşum akşama kadar burnumda parmağım tek karıştırdığım burnum bu aralar
ikisinede talibim @Çiğdem- in üstüne @Sabahat ı getireyim çiğdem tek başına ev işlerinin üstünden kalkamaz hem birbirleriyle dedikodu yapıp zaman geçirirler ben eve dönene kadar
ıyyyyyy senin halini soranda suçç
aa sen şu videoya bakmamışsın nekadar sempatikler diziye sempati duyucaksın izleyince
Yazın izlerim11.sezon ahh tek kelimeyle muhteşemdi ayy bu sezon 5.sezondan sonra en efsane sezonumuz oluyor bence @mrt-06 @cookies 11.sezou izleyin direk bu sezon sizin istediğiniz herşey var @legolas9900 @Forumdash @Titanium
ayy luciferi çok özlemiş gerçekten crowleyin annesinin rüyasına girip onuda kendi tarafına çekmiş samm lucifere güvenmedi ama ikna sahneleri çok iyiydi 5.sezonun final sahnesini gördük duygulandım ayoll
luciferin kafeste deanları dövme sahneside güzeldi ayy castieli bedenini ele geçirdi lucifer dizi yeni başlıyor
İyi etiketledinkonuya... bende buna yorum yapmak için gelmiştim.11.bölüm yine güzeldi bu sezo çok iyi gerçekten @legolas9900 @Forumdash @Titanium
avcılık bölümlri tempoyu düşürüyor ama ana konudan çokta sapmadılar castiel yanı lucifer deanı kandırıp karanlıkla alakalı sırrını öğrendi ayy anlaşılan kucifer biraz daha castiel roluyle kandırıcak bizimkileri
İyi etiketledinkonuya... bende buna yorum yapmak için gelmiştim.
Sezon 11 Bölüm 11
Bölüm zayıftı ama güzeldi de.
@çiğdem- şu yaşlı kadının dediğikalbini izle orda karanlığı diyor dimi
Castiel hiç lucifer gibi davranamıyor yaa onu saf halleri daha iyiydi.
8/10
Lucifer derken aklıma geldi. @sürgünüm Lucifer dizisinin konusu açıldıysa link atarmısın?dean karanlıktan hoşlaıyor sanırımonu üşününce zayıfladı o hayalet gibi şeyde deana saldırdı zayıf kalınca
misha çok iyi oyuncu ama ona saff roller çocuksu melek rolu yakışıyordu luciferin tekrar gelmesi diziye çok iyi ama Mark Pellegrino kadar bu rolu bukadar iyi oynayan birisi olmadı bence lucifere en çok o yakıştı 5 yıl aradan sonra 2 bölüm izledik kendisini bu bile abna yetti castielde iyi oynuyor amapellegrinoyu ben lucifer oalrak tekrar görmek istiyorum
Buyur paşam. https://fav10.net/forum/threads/lucifer-1-sezon-yorumları.253758/
aaa izledim evet @destere ısrarıya izledim hemde oda fantastik dizilere alıştırdım sonunda
Spoisiz kısmı bile spoi olmuş yaa heycanla bekliyordum diziyi avcılık dedin şevkim kaçtı12.bölüm aa artık ana konuya gelseler eski dostlarıda gördük ama ana konu bukadar heyecanlıyken avcılıkbölümleri olmuyor bu tamamen bir avcılıkbölümüydü ve haftayada avcılık bölümü var şu ana konuya dönün artık çatladım ayol @Forumdash @Titanium @legolas9900
şu polis kadını ve castielin kızınıda gördük eski oyuncuları görmek güzeldi ama konu çok hoşuma gitmedi vampir ve kurt adamlardan bıktım haftayada avcılık bölümü var lucifer falan ana konu bukadar heyecanlıyken avcılıkbölümleri çekilmiyor merakla lucifer karanlık kavgasını bekliyorum
ayrıca bu dizideki vampirler kurt adam gibi yanı
ayy aslında bu sezon avcılık bölümleride iyi geçiyor bu bölümde eğlenceli güzeldi ama ana konu 5.sezondan sonra ilk defa bukadar heyecanlı oyüzden bir an önce ana konuya dönseler diye bakıyoruz sabredemiyoruz yanı haklıyızda benceSpoisiz kısmı bile spoi olmuş yaa heycanla bekliyordum diziyi avcılık dedin şevkim kaçtı
Birazdan izlicem. Arrow'u izledik. Oraya geceyim de yorumlayayımayy aslında bu sezon avcılık bölümleride iyi geçiyor bu bölümde eğlenceli güzeldi ama ana konu 5.sezondan sonra ilk defa bukadar heyecanlı oyüzden bir an önce ana konuya dönseler diye bakıyoruz sabredemiyoruz yanı haklıyızda bence