aa flashıda unutma son 2 bölüm süperdiBirazdan izlicem. Arrow'u izledik. Oraya geceyim de yorumlayayım
aa flashıda unutma son 2 bölüm süperdiBirazdan izlicem. Arrow'u izledik. Oraya geceyim de yorumlayayım
İzledim dun de dönuşte yazarım onu dun yazamadımaa flashıda unutma son 2 bölüm süperdi
aa son 2 bölümün yorumunuda bekliyorum ona göreİzledim dun de dönuşte yazarım onu dun yazamadım
ayy vlla bu sezonun avcılık bölümleri bile farklı cnm ben bu sezon hiçbir avcılık bölümünden sıkılmadım ama şuan ana konu çok ama çok merak edici bir yerde oyüzden avcılık bölümlerine sabredemiyoruz lucifer karanlık kavgası bekllerkenS11B12
Komedisi çok iyiydi her zamanki gibi keşke diyorum ilk sezonlarda komedili bi bölüm yapmişlardı yine bölüm yapsalar. Avcılık hikayesi eski bölümlerden yan karakterlere dayandırılmış. Kötü değildi ama beklediğimiz bölüm de değildi. Ben hala ısrarcıyım komedi yapsınlar yine @Çiğdem- dimi?
8/10 yine de
Aynen Gabriel gelmeli bi bölümcüayy vlla bu sezonun avcılık bölümleri bile farklı cnm ben bu sezon hiçbir avcılık bölümünden sıkılmadım ama şuan ana konu çok ama çok merak edici bir yerde oyüzden avcılık bölümlerine sabredemiyoruz lucifer karanlık kavgası bekllerken
ayy vlla gabrielin komik bölümlerini özledim 1 defasında deanı her salı öldürüyordu galiba o bölüm çok komikti sonra deanla castieli oyuncak dünyasına göndermişti ve ayrıdan deanla sam bir zamana gitmişlerdi dean jensen ackles castiel misha kendilerini canlandırmaya çalısıyorlardı bu 3 bölüm süpernatural tarihinde favorielrim beni
aa flashıda unutma son 2 bölüm süperdi
İzledim dun de dönuşte yazarım onu dun yazamadım
hangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyimKonuda biraz fazla uzaklaştık sanki bu bölüm.
Bölüm güzeldi herşeye rağmen, ilk bölümde ki yemek sahnesi gerçekten gülmeme sebep oldu. Ardından 1. sezonlardan özlediğimiz klasikleşen hunt sahneleri ile tamamladık. Ben böyle bir bölüm yaptıklarına sevindim açıkcası ailenin diğer fertlerini unutuyorduk.
Eskiden kötüydün ama şimdi Dean'e sempati duyuyorsun onların tarafındasın ayrıca Luciferın köpeğisinhangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyim
Luciferle calismak bir zevktirEskiden kötüydün ama şimdi Dean'e sempati duyuyorsun onların tarafındasın ayrıca Luciferın köpeğisin
Nolmus la lucifer kotuluk amca drgil mi yoksa dizide@Çiğdem- ne diyor bu? 😱 ben bişey demiyorum xemrexxx
Drgil derken? Lucifer @Çiğdem- in yani seni nasıl yakınına yaklaştirir. Bu bi rekabet iddiasıdırNolmus la lucifer kotuluk amca drgil mi yoksa dizide
Kız @Çiğdem- simdi yeni uyandım da taze taze yazayım.
Bir rüya gördüm. Bizim forumda Supernatural adlı bir üye varmış acaba var mı gerçekten? Bu üye şimdi aktif değilmiş ama 2013'de filan aktifmiş. Cok gerçek bir rüya gibiydi.
aa baktım şimdi ama öyle bir nickli olan yok forumda @Harunnn60 ama süpernaturalı rüyanda görmen güzel bencehangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyim
Ama çok gerçekciydi. Profil resmide Sam ile Dean'dı. Demek yokmuş öyle birisi he.aa baktım şimdi ama öyle bir nickli olan yok forumda @Harunnn60 ama süpernaturalı rüyanda görmen güzel bence
@xemrexxx crowley cehennem kralı yanı şeytanların başı tam adamını bulmuşsun