CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

S11B12

Komedisi çok iyiydi her zamanki gibi keşke diyorum ilk sezonlarda komedili bi bölüm yapmişlardı yine bölüm yapsalar. Avcılık hikayesi eski bölümlerden yan karakterlere dayandırılmış. Kötü değildi ama beklediğimiz bölüm de değildi. Ben hala ısrarcıyım komedi yapsınlar yine @Çiğdem- dimi?

8/10 yine de:A

S11B12

Komedisi çok iyiydi her zamanki gibi keşke diyorum ilk sezonlarda komedili bi bölüm yapmişlardı yine bölüm yapsalar. Avcılık hikayesi eski bölümlerden yan karakterlere dayandırılmış. Kötü değildi ama beklediğimiz bölüm de değildi. Ben hala ısrarcıyım komedi yapsınlar yine @Çiğdem- dimi?

8/10 yine de:A
ayy vlla bu sezonun avcılık bölümleri bile farklı cnm ben bu sezon hiçbir avcılık bölümünden sıkılmadım ama şuan ana konu çok ama çok merak edici bir yerde oyüzden avcılık bölümlerine sabredemiyoruz lucifer karanlık kavgası bekllerken:F

ayy vlla gabrielin komik bölümlerini özledim 1 defasında deanı her salı öldürüyordu galiba o bölüm çok komikti sonra deanla castieli oyuncak dünyasına göndermişti ve ayrıdan deanla sam bir zamana gitmişlerdi dean jensen ackles castiel misha kendilerini canlandırmaya çalısıyorlardı bu 3 bölüm süpernatural tarihinde favorielrim beni:F

ayy vlla bu sezonun avcılık bölümleri bile farklı cnm ben bu sezon hiçbir avcılık bölümünden sıkılmadım ama şuan ana konu çok ama çok merak edici bir yerde oyüzden avcılık bölümlerine sabredemiyoruz lucifer karanlık kavgası bekllerken:F

ayy vlla gabrielin komik bölümlerini özledim 1 defasında deanı her salı öldürüyordu galiba o bölüm çok komikti sonra deanla castieli oyuncak dünyasına göndermişti ve ayrıdan deanla sam bir zamana gitmişlerdi dean jensen ackles castiel misha kendilerini canlandırmaya çalısıyorlardı bu 3 bölüm süpernatural tarihinde favorielrim beni:F
Aynen Gabriel gelmeli bi bölümcü:X

Konuda biraz fazla uzaklaştık sanki bu bölüm. :D

Bölüm güzeldi herşeye rağmen, ilk bölümde ki yemek sahnesi gerçekten gülmeme sebep oldu. :D Ardından 1. sezonlardan özlediğimiz klasikleşen hunt sahneleri ile tamamladık. Ben böyle bir bölüm yaptıklarına sevindim açıkcası ailenin diğer fertlerini unutuyorduk. :)

13.bölüm ayy vlla sevdim ben bu bölümü ilk sezonun tadını aldığım bir bölüm oldu🙂
@Forumdash @Titanium @legolas9900
hernekadar ana konuya dönmek istesemde avcılık bölümleri çok eğlenceli geçiyor ilk sezonların tadı var kesinlikle kalp çıkaran büyü baya ilgi çekiciydi ayrıca dean amara konusundada itiraf etti sonunda samada ben öldüremem onu diye amara dean ilişkisinede merakla bekliyorum bakalım ne olucak :F

ayy birisi dizi yorumunda deanla amara konusunda bir tesbit yapmış gülmekten öldüm vlla hahahah :F:F:F
Allah’ım sen günah yazma da :D şimdi Dean ve Amara birlikte olursa Tanrıyla kayınbirader mi olacak Dean :D

14.bölüm ayy bu sezonun en iyi bölümüydü bence ayy nihayet ana konuya dönüş yaptık @Forumdash :Z:Z:Z
luciferin gerçek kimliğini öğrendi deanlar crowleyin durumu çok komikti luciferin telefond akonuşurken havlama demesi hahah misha iyi oynuyor :F

dean geçmişe gittiği kadına aşık oluyordu gemi sahneleri süperdi:Z:Z:Z

15.bölüm ayy neredesiniz ayol böyle güzel bir sezonda yorum eksik etmeyin @Forumdash @Titanium @legolas9900 🙂🙂🙂
amerikan güreşi d-smarttan izliyordum ben ordadan bir adamda bu bölümde vardı adını unuttum ama :F:F:F
ayy bu dean çok alem birisi içindeki çocuk hiçölmüyor ringe güreşci gelirken deanın coşkusu çocuk gibi eldiveni almaya çalışması ayrıca linge girip halleri:F

lucifer crowleyi tuzağa düşürürken crowley luciferi düşürdü ve kaçmayı başardı crowley deanlarla birlik olucak galiba :Z:Z:Z

11x15

Crowley ciddi ciddi böyle bir salaklık yapacak mı diye düşüntüm 5-6 dakikalık sahne boyunca. :D Adam işinde profesyonel olduğunu gösterdi, şu tek kullanımlık olaya kadar tabi.

Dean'lerin yanına gitsinde, kanki olsunlar yeniden. Dizide olması gereken 4 ana karakterden biridir bence.

aa flashıda unutma son 2 bölüm süperdi :Z:Z:Z

İzledim dun de dönuşte yazarım onu dun yazamadım:(

Konuda biraz fazla uzaklaştık sanki bu bölüm. :D

Bölüm güzeldi herşeye rağmen, ilk bölümde ki yemek sahnesi gerçekten gülmeme sebep oldu. :D Ardından 1. sezonlardan özlediğimiz klasikleşen hunt sahneleri ile tamamladık. Ben böyle bir bölüm yaptıklarına sevindim açıkcası ailenin diğer fertlerini unutuyorduk. :)
hangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyim :D

Kız @Çiğdem- simdi yeni uyandım da taze taze yazayım. :A
Bir rüya gördüm. Bizim forumda Supernatural adlı bir üye varmış acaba var mı gerçekten? Bu üye şimdi aktif değilmiş ama 2013'de filan aktifmiş. Cok gerçek bir rüya gibiydi. :D

Kız @Çiğdem- simdi yeni uyandım da taze taze yazayım. :A
Bir rüya gördüm. Bizim forumda Supernatural adlı bir üye varmış acaba var mı gerçekten? Bu üye şimdi aktif değilmiş ama 2013'de filan aktifmiş. Cok gerçek bir rüya gibiydi. :D
hangi spn karakterisin testini cozdum crawley cikti aciklsyin bakayim nasil bitiyim :D
aa baktım şimdi ama öyle bir nickli olan yok forumda @Harunnn60 ama süpernaturalı rüyanda görmen güzel bence :A:A:A

@xemrexxx crowley cehennem kralı yanı şeytanların başı tam adamını bulmuşsun
:F:F:F