hayırr hiçte bile ilanı aşk yapıyor bana
hayırr hiçte bile ilanı aşk yapıyor bana
hahaha ayy bune bee ne hale gelmiş çocuklararkadaşlar @Çiğdem- in hayatta ulaşmak istediği noktayı buldum pek yaratıcıymış çikinella @destere @Harunnn60 @Forumdash @Doğu @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
çiğdemin amacı şu mavi noktada olmakmış
Ekli dosyayı görüntüle 50107
çocuklar mı kız o kadar yaşlandın mı senhahaha ayy bune bee ne hale gelmiş çocuklar
Cık cık cık mavi noktaya çok bakma.. test mi ediyorsun kendini?arkadaşlar @Çiğdem- in hayatta ulaşmak istediği noktayı buldum pek yaratıcıymış çikinella @destere @Harunnn60 @Forumdash @Doğu @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
çiğdemin amacı şu mavi noktada olmakmış
Ekli dosyayı görüntüle 50107
yok seni test ediyorum çağatayın malum partiye katılmasına pek sevindin de bugünCık cık cık mavi noktaya çok bakma.. test mi ediyorsun kendini?
Bu test soruları bana göre değil Arşivi kariştir bak daha iyi test soruları vardır dicem ama yoktur sende lanet olsunyok seni test ediyorum çağatayın malum partiye katılmasına pek sevindin de bugün
bnm arşive girersem @Çiğdem- le böyle kavga edersinizBu test soruları bana göre değil Arşivi kariştir bak daha iyi test soruları vardır dicem ama yoktur sende lanet olsun
hahahah 1:23-1:25 arasına bakarmısın ayy ömerin ya suratına tükürüyor yada ömerin kulakları gidiyor sesten bir kaza yaşanmıs ömer çaktırmadan devam etmeye çalısıyor
Ver parayı transfer et timurcugunla ali ağaoğlu gibi basıyoruz parayıçaça sende kenan sende burak oğlan da sende artık neticede aydirik yapım dizisinde supernatural sende lucifer sende @Çiğdem- senle değil de niye benimle kavga etsin
bu işin parayla ilgisi ne timur my de çalıştıklarıyla çalışmicek kösemde yoksa en prestijli iş ekrandaki yıllardır ikna edilemeyen cansu dereyi bile 4te 1i fiyatına oynatmış adamVer parayı transfer et timurcugunla ali ağaoğlu gibi basıyoruz parayı
Cansu konuktu ben mi hatırlatım illa ayyapımda olan isimler yurt dişi isimleri olan isimlerbu işin parayla ilgisi ne timur my de çalıştıklarıyla çalışmicek kösemde yoksa en prestijli iş ekrandaki yıllardır ikna edilemeyen cansu dereyi bile 4te 1i fiyatına oynatmış adam
ayrıca para basma devri bitti yurtdışı satışı olmazsa kar edemezsin senin yapım şirketi malum orada da ilk 2 şu an paramparça ve kösem gk da hızla gider 15 bölüm olduğu için düşük gitse de katlanılabilir
konuk monuk sonuçta bölüm başı 15 bine anlaştı cansu kariyerine zarar vereceğini düşünse onu da yapmazdı malum 5 yıl oldu hala ikna edilemediCansu konuktu ben mi hatırlatım illa ayyapımda olan isimler yurt dişi isimleri olan isimler
Konuk oyuncaya 15 ne diyon sen ya başrol kaç alıyordu? Nerde ucuza kapatmiş timurkonuk monuk sonuçta bölüm başı 15 bine anlaştı cansu kariyerine zarar vereceğini düşünse onu da yapmazdı malum 5 yıl oldu hala ikna edilemedi
hangi yurtdışı kuzey güney, karadayı, 20 dakika, kurt seyit birçok ülkede yayından kaldırıldı 50 bölümlük peşin anlaşma imzalanmasa kpa da birçok ülkede aynı kaderi paylaşacaktı yani o devir bitti ay yapım için gerçi burak oğlan kurtaracak gibi şirketinin fiyakasını
halit 45 meryoş 35 aliyidi ayrıca konuğa göre oldukça ucuz cansu dereden bahsediyoruz dizisi olsa beroştan bile fazla alabilir şu anKonuk oyuncaya 15 ne diyon sen ya başrol kaç alıyordu? Nerde ucuza kapatmiş timur
Yoo konumuz parlakların faiş bedelleriydi sonra sen ucuza kapatmaya çektin konuyu ve kendi kendini tabir-i caizse mors ettinhalit 45 meryoş 35 aliyidi ayrıca konuğa göre oldukça ucuz cansu dereden bahsediyoruz dizisi olsa beroştan bile fazla alabilir şu an
ayrıca konuyu nite değiştirdin başarısızlıklara girmiştik tam
hiç alakası yok konumuz mavi noktaydı daha konuyu hatırlamıyon bir de mors ettin diyonYoo konumuz parlakların faiş bedelleriydi sonra sen ucuza kapatmaya çektin konuyu ve kendi kendini tabir-i caizse mors ettin
Mavi nokta konu bile olamaz, orda sana abin olarak nasihat verdimhiç alakası yok konumuz mavi noktaydı daha konuyu hatırlamıyon bir de mors ettin diyon