CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

Gene tayyip'e bağladı:F
harbiden tayyibata bağlı konu beyazsoyun forumda cemmaatle ilgili açtığı bir konu vardı onu twittera yazınca twiter hesabı çıkıyor bir o paylaşmış twitterda çünkü unuttum şimdi konuyu yarın bulurum twitter adresini de atarım dediklerim ne ka doğru bakarsın:A

harbiden tayyibata bağlı konu beyazsoyun forumda cemmaatle ilgili açtığı bir konu vardı onu twittera yazınca twiter hesabı çıkıyor bir o paylaşmış twitterda çünkü unuttum şimdi konuyu yarın bulurum twitter adresini de atarım dediklerim ne ka doğru bakarsın:A
Adam cok gizli değilim diyor zaten geçen görmüştüm twitterını:X artık survivor twittleri de paylaşiyor:X

S11B19
Diğer avcılık hikayelerindeki yaratıklardan farklıydı. Keşke bir doğum sahnesi izleseydik:X
Şu küçük cocugun Jackie beni öptü demesi noluyoz laaan dedim sonra adamın büyümüş hali gelince cevabımı aldım:F
Eh iştelik bir bölümdü 7/10 vereyim haftaya konuya geri dönerler umarım. Geri dönüşü böylebölümle geçirmeleri iyi oldu (reyting bakımında) dimi @Çiğdem- ?

20.bölüm ayy inanılmaz bir bölümdü @Forumdash @Titanium ayy bir an önce izleyin derim hiçbir detay vermek istemiyorum bölümde kendiniz görün süpernatural ilkleri yazmaya devam ediyor :Z:Z:Z
aaa chuck tanrıymış ayolll 😱😱😱
ayy gerçi 5.sezon finalinden beridir tanrı olduğuna inanıyordum ama dizide bukadar açık şekilde tanrıyı gösterirlermi bilmiyordum bir ilki gerçekleştirdik galiba tanrıyı bile gösterdik :F metatron tanrıyı ikna etti insanlara yardım etysin diye ayy crowley gibi baya yumuşamış metatronda :F:F:F

ve o harika şarkı :love1::love1::love1:

Çok çok iyi bir bölümdü, çok şaşırdım. :D

Çok sağlam senaryo yazmış adamlar tebrik etmek lazım. En sonda ki olayda ne biliyim ya 10 sezondur izliyoruz felanda deyiyor hani. Sonrasında ne olacak meraklar içindeyim. :Z:Z:Z:Z:Z:Z

S11B20

Gerçekten güzel bölümdü tebrik ederim. Kaç bölümdür sıkılıyordum diziden. İyi toparladılar, heycan geldi sonunda:Z
Chuck'ın kitap yazarı olması ve Dean ve Sam'in hayatını etkilemesi diziyi çok karikatüre ettiği için pek beğenmemiştim ama tanrı olarak bize gösterilmesi o açıgı da kapatmiş oldu. Ben hala ışık hüzmesini merak ediyorum:X Şuan bize Tanrı aramızda dolaşiyor fikrini vermiş oldular:A
Tanrının anne babası tanrıyı kim yarattı tanrının 7 ceddi 7 sülalesini de izleriz 20 sezonda filan:F (tövbe tövbe :praying:) @Çiğdem- @Titanium
9/10

S11B21
Harika bölümdü sezonun en iyiysiydi. Bölümde şuna kafam takıldı. @Çiğdem- @Titanium izlediyseniz bi zahmet bakınız :X
Dean:"Tanrının kardeşi olamam" derken ne demek istedi? Chuck kendini feda edince o mu yönetecek?
9/10

@Forumdash

Dean nasıl güvenebilirsine getirdi lafı, Chuck'ta şartlarıma uyduğu sürece bir kafeste olacağım dedi. Acaba kendiyle beraber mi kitleyecek darkness'i şimdi düşündümde?

Senin söylediğin Dean'in cümlesi kısmı o şekilde düşünmemiştim.

@Forumdash

Dean nasıl güvenebilirsine getirdi lafı, Chuck'ta şartlarıma uyduğu sürece bir kafeste olacağım dedi. Acaba kendiyle beraber mi kitleyecek darkness'i şimdi düşündümde?

Senin söylediğin Dean'in cümlesi kısmı o şekilde düşünmemiştim.
S11B21
Harika bölümdü sezonun en iyiysiydi. Bölümde şuna kafam takıldı. @Çiğdem- @Titanium izlediyseniz bi zahmet bakınız :X
Dean:"Tanrının kardeşi olamam" derken ne demek istedi? Chuck kendini feda edince o mu yönetecek?
9/10
chuck deani tek olarak kast etmediki sen ve insanlar karanlıklada baş edebilirsiniz dedi benim anladığım şartı şu amarayı tek tanrı olarak kılıcak chuck amarada insanları yok etmicek sanırım onun derdi benimle dedi çünkü dean ve insanlarada dünyayı siz yönetirsiniz demek istedi sanırım ama dean haklı olarak sen başımızda olmazsn olmasa getirdi doğruda :F:F:F

ayy haftaya baklım chuck ve lucifer birlik olucaklar gibi :Z:Z:Z