25-30 Arası bir şey bence @beyazsoy Hatta kendisi de öyle demişti.Nasıl ya şaka yapmadın gerçekti yani?(şu an kabul etmeme aşamasındayım)
25-30 Arası bir şey bence @beyazsoy Hatta kendisi de öyle demişti.Nasıl ya şaka yapmadın gerçekti yani?(şu an kabul etmeme aşamasındayım)
Yalnız değilimYok ya emrenin lafını pozitife çevireyim dedim ne 14dedim nede 30 demedim.. Internete adımı bile kolay kolay demem bu ayrıntılara hiç girmem
Beni ilgilendirmez bilgileri zaten o da benim kafadaymış gittikçe çoğalıyoruz25-30 Arası bir şey bence @beyazsoy Hatta kendisi de öyle demişti.
CIA, FBI 'ya vereceğim sizi.ssYalnız değilim
Beni ilgilendirmez bilgileri zaten o da benim kafadaymış gittikçe çoğalıyoruz
Selam verdin de almadık mıCIA, FBI 'ya vereceğim sizi.ss
Yok beyazsoy senin kadar gizli değil bence. Yine adamın bir selam sabahı var.
O kadar gizlemiyor un bilen biliyor bilmeyen emre gibi yanlış biliyor)))CIA, FBI 'ya vereceğim sizi.ss
Yok beyazsoy senin kadar gizli değil bence. Yine adamın bir selam sabahı var.
Oda şaka yapıyor zaten. Yoksa nereden bilsin seni.O kadar gizlemiyor un bilen biliyor bilmeyen emre gibi yanlış biliyor)))
Emrenin şakaları çok uçukmus)))Oda şaka yapıyor zaten. Yoksa nereden bilsin seni.
ayol twitterda yazdıklarına göre Tayyip örgütü başa geldiğinde beyazsoy lise son falan olmalı yani şu an 30-31 yaşında ama forumda anlattıklarına liseli oluyor şu anNasıl ya şaka yapmadın gerçekti yani?(şu an kabul etmeme aşamasındayım)
sus kız çarpık yolarım seni.ssayy burada bu çenesi düşükle çene yarıştırıcağına oy gönder ayolll
Şakalarının dozunu azalt istersen.ayol twitterda yazdıklarına göre Tayyip örgütü başa geldiğinde beyazsoy lise son falan olmalı yani şu an 30-31 yaşında ama forumda anlattıklarına liseli oluyor şu an
sus kız çarpık yolarım seni.ss
Gene tayyip'e bağladıayol twitterda yazdıklarına göre Tayyip örgütü başa geldiğinde beyazsoy lise son falan olmalı yani şu an 30-31 yaşında ama forumda anlattıklarına liseli oluyor şu an
sus kız çarpık yolarım seni.ss
harbiden tayyibata bağlı konu beyazsoyun forumda cemmaatle ilgili açtığı bir konu vardı onu twittera yazınca twiter hesabı çıkıyor bir o paylaşmış twitterda çünkü unuttum şimdi konuyu yarın bulurum twitter adresini de atarım dediklerim ne ka doğru bakarsınGene tayyip'e bağladı
Adam cok gizli değilim diyor zaten geçen görmüştüm twitterını artık survivor twittleri de paylaşiyorharbiden tayyibata bağlı konu beyazsoyun forumda cemmaatle ilgili açtığı bir konu vardı onu twittera yazınca twiter hesabı çıkıyor bir o paylaşmış twitterda çünkü unuttum şimdi konuyu yarın bulurum twitter adresini de atarım dediklerim ne ka doğru bakarsın
ayol zaten şu forumda gizli bir sen bir de darksaal seni biliyoruz bir gariplik çıkacak gibi liseli falansındır batuhan ya da beyazsoy gibiAdam cok gizli değilim diyor zaten geçen görmüştüm twitterını artık survivor twittleri de paylaşiyor
@Forumdash
Dean nasıl güvenebilirsine getirdi lafı, Chuck'ta şartlarıma uyduğu sürece bir kafeste olacağım dedi. Acaba kendiyle beraber mi kitleyecek darkness'i şimdi düşündümde?
Senin söylediğin Dean'in cümlesi kısmı o şekilde düşünmemiştim.