CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

chuck deani tek olarak kast etmediki sen ve insanlar karanlıklada baş edebilirsiniz dedi benim anladığım şartı şu amarayı tek tanrı olarak kılıcak chuck amarada insanları yok etmicek sanırım onun derdi benimle dedi çünkü dean ve insanlarada dünyayı siz yönetirsiniz demek istedi sanırım ama dean haklı olarak sen başımızda olmazsn olmasa getirdi doğruda :F:F:F

ayy haftaya baklım chuck ve lucifer birlik olucaklar gibi :Z:Z:Z
Chuck kendini feda ediyor insanlar için onda herkes anladı. Chuck diyor ya Dean'a:"sen karanlıkla aydınlığın arasında duvarsın" diye. Bence Dean'e atama yapacak Amara ile savaşması için:F

22.bölüm aa nasıl bir bölümdü öyle @Forumdash @Titanium 😱😱😱
michaeli merk ediyorduk onun savasamıcak durumda olduğunu söyledi tanrı ve cadılar crowley lucifer hepsi birlik olması güzeldi :Z:Z:Z

ayy şimdi lucifer öldümü :(:(:(

karanlık okadar yaralandığı halde luciferi öldürüp tanrıyıda çok kolay şekilde yaraladı amara abartılıuyormu yoksa tanrımı küçümseniyor anlamadım vlla :(

S11B22
Güzel bölümdü :Z
hepsi birlik olup Amara'yı öldürmeye kalktılar ama olmadı bişey:F Lucifer ona mızr1aği soktuğunda bi işik filan cıksaydı keşke:X
Crowley'e noldu? En son vucuttan cıkmıştı.
Lucifer'ın ölmesi önemsiz geldi Castiel'e dikkat çekildi:X Dean de Castiel'e yönlendi hemen @Çiğdem-

Tanrı öldü mü? :A hep derlerdi tanrı yok artık diwye al işte ölüyor:F yine iyilik kazanacaktir @Çiğdem- korkma hemen:F
8.5/10

Sizin aksinize ben beğenmedim bölümün işleniş bicimini. :(

@Çiğdem-
Tanrı kazanırsa ki kazanacaktır. :D Lucifer'i geri döndürür. Baş melekleri yeniden yaratmak zaman alıyor demişti taa bölüm başı.

Amarayı geçen sefer baş meleklerle anca yenebilmiş, gerçek hayattada böyle zaten Kötüler hep daha kuvvetli.

@Forumdash
Crowley tüymüştür ne yapacak. :D Bence castiel'le yenmeye çalışacaklar şimdi, vucuda bir zarar gelmedi gibi gördüm normalde o gözlerin patlaması gerekiyordu. :D

kız @Çiğdem- bu sezon son 6 sezonun en iyisiymiş oku bana da anlatırsın bakalım ne ka ingilizce öğrenmiş izlerken:A @Harunnn60 @Forumdash
http://www.ew.com/article/2016/05/25/supernatural-season-11?xid=IFT-Trending
5.sezondan sonra kesinlikle en iyi sezonumuzdu büyük bir ilkede imza attık sen izlemezsin diziyi oyüzden spoide okuyabilirsin izlemek düşünenler okumasın :F
tanrının kız kardeşini konu alıyordu bu sezonumuz ve tanrı sonunda ortaya çıktı son 2 bölümdür tanrıyı oynatıyoruz dizide kız kardeşinden dayak yedi son bölümde tövbe estafurullah çarpılıcaz ayoll :F

5.sezondan sonra kesinlikle en iyi sezonumuzdu büyük bir ilkede imza attık sen izlemezsin diziyi oyüzden spoide okuyabilirsin izlemek düşünenler okumasın :F
tanrının kız kardeşini konu alıyordu bu sezonumuz ve tanrı sonunda ortaya çıktı son 2 bölümdür tanrıyı oynatıyoruz dizide kız kardeşinden dayak yedi son bölümde tövbe estafurullah çarpılıcaz ayoll :F
tövbe bismillah tanrı ortaya çıkmış falan 😱 nasıl dizi bu @MEnes @Doğu

tövbe bismillah tanrı ortaya çıkmış falan 😱 nasıl dizi bu @MEnes @Doğu
hhahah aa bunada gizli birşey anlatılmıyor @Harunnn60 :F

bir ilke imza attık sanırım hiçbir yabancı dizi filmde böyle birşey görmedim ben normal bir oyuncu kimliğinde 2 bölümdür oynuyor kız kardeşinden son bölümde dayak yedi işte baş melekler ve tanrı baş edemiyor kız kardeşiyle karanlık çok güçlü sezon finalimizde yenecez inş perşembe günü :F

çarpılmam inş :(

bir ilke imza attık sanırım hiçbir yabancı dizi filmde böyle birşey görmedim ben normal bir oyuncu kimliğinde 2 bölümdür oynuyor kız kardeşinden son bölümde dayak yedi işte baş melekler ve tanrı baş edemiyor kız kardeşiyle karanlık çok güçlü sezon finalimizde yenecez inş perşembe günü :F

kız daha ne ka çarpılıcan o tipin nasıl kaymış çarpılsan nolacak :F

kız daha ne ka çarpılıcan o tipin nasıl kaymış çarpılsan nolacak :F
bu sezonun 20.bölümünde ortaya çıktı 20-21- ve 22.bölümü izledik perşembe 23 olucak bence 20.bölümden itibaren tanrılı bölümleri sizde izleyin süpernaturalın büyüklüğüne şahit olun @Harunnn60 @xemrexxx :A

Tövbe tövbe. 😵
günahına bizide alet etme anlatarak :F

23. sezon finali
ayy süper bir sezon finaliydi @Forumdash @Titanium ben kendi adıma çok beğendim bomba süpriside vardı bölümün :Z
bu arada vampir günlüklerinden Elizabeth Blackmore dizideki ismiyle valerie süpernaturan bu bölümüne giriş yaptı :F
lucifer ölmedi sanırım castielin vucudundan çıkarmış amara onu :F

tanrı amara olayını bence güzel bağladılar tanrıyı fazla ezmediler allahtan şöyle bir mesaj verdi senaristler tanrı gücü yetmediği için değil amarayı öldürmek istemediği için ona karşı zayıf kalıyordu o haliyle bile hala amarayı düşünüyordu :bhr:

amaranın ölmemesine ve tanrıyla barışmasına sevindim şu emsajıda verdiler kötülüğk ve iyilik yani amara karanlıktı tanrı ışıktı dünyanın düzeni için ikisininde olması gerekiyor cennet ve cehennem gibi :F

ayyy büyük süprize gelelim amara deanın annesini yeniden diriltti :bhr:
vampire diariesten gelen kadın samı öldürmedi bence ama onu suçlaması saçmaydı :(

Yazın 5. Ve 11. Sezonları izliyim o zaman ben :A