@xemrexxx söyle @destere Dizimizin önunde diz çöksün Jansen da tanrının yanında olurhahah yeni sezona onuda bekliyoruz tanrıyı dizide oynattığımızı söylesene destereye dizimizin büyüklüğüne boyun eğicekmi sor bakalım @Forumdash
@xemrexxx söyle @destere Dizimizin önunde diz çöksün Jansen da tanrının yanında olurhahah yeni sezona onuda bekliyoruz tanrıyı dizide oynattığımızı söylesene destereye dizimizin büyüklüğüne boyun eğicekmi sor bakalım @Forumdash
destere zaten memeli oğlanlara hep meraklıydı ali larter yerine ali lukunkuyu seçmişti bir keresinde
tövbe estafurullah
destere dominiod ŞU KIZIN azrail olduğunu duyunca gelsin canımı alsın gıkım çıkmaz diyordu o geldi aklıma @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu @Forumdashtövbe estafurullah
tanrının kız kardeşini konu alıyor de buuu
hahaha tanrının kız kardeşini görünce ne diyecek acaba süpernatural çok başka bir dizi vlla hepimiz çarıpılız en sonunda tövbe tövbedestere dominiod ŞU KIZIN azrail olduğunu duyunca gelsin canımı alsın gıkım çıkmaz diyordu o geldi aklıma @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu @Forumdash
beğenmemişhahaha tanrının kız kardeşini görünce ne diyecek acaba süpernatural çok başka bir dizi vlla hepimiz çarıpılız en sonunda tövbe tövbe
amann süpernaturalı izlememek için bahane uyduruyor iştebeğenmemiş
S11B23
Harika bir bölümdü
AMARA kalp Ben
Amara ne tatlıydı yaa çiçekler solunca üzüldü yaşlı teyzeye üzüldü. Oyy kuyamam.
Dean'ı sap gibi rtada bıraktı ya laa bide öpüşmüşlerdi Kadın milleti işte. Abisini daha çok seviyormuş. Hem yeğenine asılcak değildi😛
Şu harflerin kadını Sami yaralamıştır sadece hem kaçırması kolay olsun Amara Dean'in annesini geri döndürdü. Anne oğul Sam'i arar artık. Belli olmaz seneye biter @Çiğdem-
9.8/10
sizin oğlanlar flsh setinde napıyor la kendi setlerinde oynaşacak kimse mi kalmamış @MelankoliK @MEnes @cookies @Harunnn60amann süpernaturalı izlememek için bahane uyduruyor işte
Bakıyom da kimleri takip ediyormuşsun Kendi setlerinde de yemek yemek uyumak yasaktır belkisizin oğlanlar flsh setinde napıyor la kendi setlerinde oynaşacak kimse mi kalmamış @MelankoliK @MEnes @cookies @Harunnn60
hiç alakası yok daha önce dediğim gibi sevgil,i rus halkı meryoşumla jensenı aynı filmde görmek istiyor meryem fan sayfasında buldum bunu daBakıyom da kimleri takip ediyormuşsun Kendi setlerinde de yemek yemek uyumak yasaktır belki
Ruslar kafayı yemişhiç alakası yok daha önce dediğim gibi sevgil,i rus halkı meryoşumla jensenı aynı filmde görmek istiyor meryem fan sayfasında buldum bunu da
höst tayyip amca bile rusların ayağına gitmiş düzgün konuşRuslar kafayı yemiş
Ahahah burdan mı yürüyor twitter şimdi Putin de buraya gelir elbet O değil de RTE votkayı yasaklarsa Meryem'le Jensen projesini unut Rusların kafaları güzelhöst tayyip amca bile rusların ayağına gitmiş düzgün konuş
@Tolstoyevski yle çok takılmışsın sana 2 hafta @denizz19 ile takılma reçetesi yazıyorum normale dönersinAhahah burdan mı yürüyor twitter şimdi Putin de buraya gelir elbet O değil de RTE votkayı yasaklarsa Meryem'le Jensen projesini unut Rusların kafaları güzel
Yok sen yetiyorsun maşallah @denizz19 'a tahammül ederim de adam habire sıla dinliyordur@Tolstoyevski yle çok takılmışsın sana 2 hafta @denizz19 ile takılma reçetesi yazıyorum normale dönersin
dinle nolacakYok sen yetiyorsun maşallah @denizz19 'a tahammül ederim de adam habire sıla dinliyordur
sizin oğlanlar flsh setinde napıyor la kendi setlerinde oynaşacak kimse mi kalmamış @MelankoliK @MEnes @cookies @Harunnn60
ahhh nekadar sempatik bir adam şu jensen şu tavırlara bak yerimBakıyom da kimleri takip ediyormuşsun Kendi setlerinde de yemek yemek uyumak yasaktır belki