CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

ne diyor şimdi bu toparlak :) bizim köyde bir eşek vardı bundan daha güzel çığırıyordu ? :)

aman böyle karğa sesli ergenler benim diziye şarkı falan yapmasın :) ben istememde zaten hep süper portakalda dolaşsınlar bence :)

bak işte bu harika olmuş emre ?

@Çiğdem- diziye şarkı yapılacaksa böyle yapılmalı :))
hahahah ayy zaten süpernatural izleyicileride sevmemiş eşşek benzetmene bizde katılıyoruz şaka amaçlı yapılmış galiba komiklik olsun diye :F:F:F

ne diyor şimdi bu toparlak :) bizim köyde bir eşek vardı bundan daha güzel çığırıyordu ? :)

aman böyle karğa sesli ergenler benim diziye şarkı falan yapmasın :) ben istememde zaten hep süper portakalda dolaşsınlar bence :)

bak işte bu harika olmuş emre ?

@Çiğdem- diziye şarkı yapılacaksa böyle yapılmalı :))
hahahah ayy zaten süpernatural izleyicileride sevmemiş eşşek benzetmene bizde katılıyoruz şaka amaçlı yapılmış galiba komiklik olsun diye :F:F:F

bence şarkıyı hazırlayan ergen kesinlikle başarılı bir iş yaptığını sanıyordur ilk başta :) şimdi izleyici tarafından habire küfür yiyince şaşıp kalmıştır :))

8.bölüm avcılık bölümü olmasına rağmen hayal arkadaş konusu çok iyiydi ayy benimde böyle bir arkadaşım olsaymış tek çocuk olarak çok iyi olurdu :F:F:F

ayy asıl süpriz haftaya lucifer geliyor @legolas9900 ayy mini sezon finali var sonra 1,5 ay nasıl bekleyecez offff :(:(:(

8.bölüm avcılık bölümü olmasına rağmen hayal arkadaş konusu çok iyiydi ayy benimde böyle bir arkadaşım olsaymış tek çocuk olarak çok iyi olurdu :F:F:F

ayy asıl süpriz haftaya lucifer geliyor @legolas9900 ayy mini sezon finali var sonra 1,5 ay nasıl bekleyecez offff :(:(:(

Dean ile Sam´de karsi karsiya gelecek büyük ihtimal :D

Dean ile Sam´de karsi karsiya gelecek büyük ihtimal :D
aaa banadaöyle geldi sanki luciferle sam karanlıkla dean birlik olup karşı karşıya gelicek gibi bir görüntü var :F:F:F

aradan sonra harika bölümelr bizi bekliyor lucifer karanlık savaşları harika olucak 5.sezondan sonra en iyi ezonumuz olabilir bu sezon belki michaelde gelir :Z:Z:Z

9.bölüm mini sezon arası gerçekten harika bir bölümdü @legolas9900 @Titanium :love1:
aaaaaaaaaaa sam ile tanrı gibi konuşan lucifermiş samın gelip yardım istemesini sağladı böylece samın bedenini isticekti :F:F:F

yorumlarda michaelde kafesteydi neden yoktu diyenler var michalde bence kafeste ama crowleyler luciferi çağırdılar sadece görüşmek için michaelde kafestedir yanı🙂

karanlık deanı luciferde samı kandırmaya çalışıyor bekalım neler olucak:Z

9.bölüm mini sezon arası gerçekten harika bir bölümdü @legolas9900 @Titanium :love1:
aaaaaaaaaaa sam ile tanrı gibi konuşan lucifermiş samın gelip yardım istemesini sağladı böylece samın bedenini isticekti :F:F:F

yorumlarda michaelde kafesteydi neden yoktu diyenler var michalde bence kafeste ama crowleyler luciferi çağırdılar sadece görüşmek için michaelde kafestedir yanı🙂

karanlık deanı luciferde samı kandırmaya çalışıyor bekalım neler olucak:Z

Supernatural bi Sam Dean kapismasi kaldiramaz :(

Bu diziyi bırak la valla bırak şu videoyu görünce zaten sevmiyordum iyice soğudum :A
dur gelince anlarız ne yapıyo :A
+1500 zaten bak cvp vermiyor kesin yarı çıplak parlakları izliyor :A
@xemrexxx aaa sizinlemi uğraşıcaktım gece gece , yatmaya gitmiştim :F

@Castei ayy ayrıca ne soğuması beee diziyi sevmeyenler bile şu sempatik çocukları görünce diziye ilgi duyar diye paylaştım ben :A:A:A