legolas9900
Favori Üye
ya sen nerelerdesin hiç ses seda çıkmıyor poldark bitti ortak dizilerdede karşılaşamıyoruz
Pek vakit bulamiyorum ben foruma girecek
ya sen nerelerdesin hiç ses seda çıkmıyor poldark bitti ortak dizilerdede karşılaşamıyoruz
@destere ne sandın ayoll legolas sadece kaliteli diziler izler süpernatural gibiLucifer ve Melekler Karanlik ve Crowley'e karsi olacak Tek istegim Lucifer'in baska bir beden ile dönmemesi ilk aldigi beden ile dönsün
@destere ne sandın ayoll legolas sadece kaliteli diziler izler süpernatural gibi
@legolas9900 aaa bencede bende zaten lucifer derken o karakteri değil oyuncuyu görmek istiyorum bayılıyorum o adama her izlediğim fantastik diziden çıkıyor ve luciferi bence en iyi canlandıran kişi bu karakteri bu adamdan daha iyi canlandıran birisini henüz görmedim
Pek vakit bulamiyorum ben foruma girecek
hahah aa uss senn millete laf atacağına sende başla benim cw dizilerime madem kıskanıyorsun milleti hahahahÇiğdem i konuşturmuşsun ya legolas alacağın olsun! çiğdemin dizilerini izlemeye vaktin oluyor bizim dizilere gelince hernedense vakit bulamıyorsun hep bunlar art niyet işte
7.bölüm @Titanium @legolas9900 yine avcılık bölümü geldi ama bu sezon ana konudan kopmuyoruz oyüzden avcılık bölümleride iyi geçiyor ana konuyla alakalı oalrak
sam lucifer benimi çağrıyor diyor dean gitmiceksin desede sam kafasına koyduğunu yapar artık tamamen emin oldum lucifer bu sezon gelicek karanlıkla savaşmak istiyor sanırım anladığım kadarıyla belki mini sezon arasında luciferi görürüz
@legolas9900 ı the affair e başlatacağım zaten alison u görünce bir daha süperportakal dizisine uğramazÇiğdem i konuşturmuşsun ya legolas alacağın olsun! çiğdemin dizilerini izlemeye vaktin oluyor bizim dizilere gelince hernedense vakit bulamıyorsun hep bunlar art niyet işte
Ben kapadım sonralara doğru, bişi olmamıştır heralde okuldaydım izleyemedim hepsini.
Cevaplaya alınca spoileri gördüm, bişiler olmuş demek ki.
@legolas9900 ı the affair e başlatacağım zaten alison u görünce bir daha süperportakal dizisine uğramaz
@Titanium ayoll zaten bölümün sonunda oldu en önemli ayrıntı bu sezon avcılık bölümlerinde bile ana konudan kopmuyorlar bölüm sonunda ana konu ile ilgili çok önemli detaylar var bak mutlaka bizleri heyecanlandıran detaylarbu dizi baya iyi ama takip etmedim bayadır..
@Titanium ayoll zaten bölümün sonunda oldu en önemli ayrıntı bu sezon avcılık bölümlerinde bile ana konudan kopmuyorlar bölüm sonunda ana konu ile ilgili çok önemli detaylar var bak mutlaka bizleri heyecanlandıran detaylar
@turkuaz sen hangi sezonlarını izledin süpernaturalın 🙂🙂🙂
@destere ayy senin işin gücün süpernatural izleyicilerini kaçırmak daha buralara uğrama uzak dur zaten 2-3 kişiyiz onlarıda kaçırmaya çalısıyorsun
diziyi takip ediyordum aslında ama dizi birkaç sezon öndeydi..bende bazı bölümleri izleyip bırakmıştım@turkuazz benim gibi sadece ilk sezonun ilk bölümünü izleyip tüm gelecek bölümleri anlamış terketmiş diziyi şimdi mutlu mesut yaşıyor yanlıştan erken dönenlerden
ben ilk sezonlarını takip ettim@Titanium ayoll zaten bölümün sonunda oldu en önemli ayrıntı bu sezon avcılık bölümlerinde bile ana konudan kopmuyorlar bölüm sonunda ana konu ile ilgili çok önemli detaylar var bak mutlaka bizleri heyecanlandıran detaylar
@turkuaz sen hangi sezonlarını izledin süpernaturalın 🙂🙂🙂
@destere ayy senin işin gücün süpernatural izleyicilerini kaçırmak daha buralara uğrama uzak dur zaten 2-3 kişiyiz onlarıda kaçırmaya çalısıyorsun
aynı durumdayız hemen hemen dizinin ilk iki sezonunu bitirdim sonra baktım hep aynı terane değişen bişey yok bıraktım diziyi ama @Çiğdem- 10 sezondur dayanıyor bende bu kadar sabır yok çabuk sıkılırımdiziyi takip ediyordum aslında ama dizi birkaç sezon öndeydi..bende bazı bölümleri izleyip bırakmıştım
ben ilk sezonlarını takip ettim
dizi aslında iyiydi kendine çekiyordu bir şekilde ama bir noktadan sonrada bırakmak istiyorsun diziyi birde diziyi izlemeye başlayınca sezon olarak gerideydim baktım yetişemiyecem baya gerideyim bıraktım belliki sende o yüzden bırakmışsın diziyi..aynı durumdayız hemen hemen dizinin ilk iki sezonunu bitirdim sonra baktım hep aynı terane değişen bişey yok bıraktım diziyi ama @Çiğdem- 10 sezondur dayanıyor bende bu kadar sabır yok çabuk sıkılırım
tüm diziler için geçerli değil devam etme isteği olsaydı rahat bitirirdim mesela bir ozz da geriden geldim 6 sezonu bitirdim rahatlıkla bir the wire dizisinde yine tüm sezonları nerdeyse iki haftada bitirdim yine breaking bad de tüm sezonları bir ay içinde tükettim genelde hep geriden geldim bu dizilerde ama sevince kaç sezon olduğu pek önemli olmuyor rahat tüketiliyor bölümler ama işte bazı dizilerde devam etmek bakıyorsun işkenceye döndü bırakıyorsundizi aslında iyiydi kendine çekiyordu bir şekilde ama bir noktadan sonrada bırakmak istiyorsun diziyi birde diziyi izlemeye başlayınca sezon olarak gerideydim baktım yetişemiyecem baya gerideyim bıraktım belliki sende o yüzden bırakmışsın diziyi..
hahahha bakk @destere dizimize şarkı yapmışlartüm diziler için geçerli değil devam etme isteği olsaydı rahat bitirirdim mesela bir ozz da geriden geldim 6 sezonu bitirdim rahatlıkla bir the wire dizisinde yine tüm sezonları nerdeyse iki haftada bitirdim yine breaking bad de tüm sezonları bir ay içinde tükettim genelde hep geriden geldim bu dizilerde ama sevince kaç sezon olduğu pek önemli olmuyor rahat tüketiliyor bölümler ama işte bazı dizilerde devam etmek bakıyorsun işkenceye döndü bırakıyorsun
senin dean le castiele de sezen aksunun git şarkısı ile video yapmışlarhahahha bakk @destere dizimize şarkı yapmışlar
@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @turkuazz @Titanium @legolas9900
Hahah bu ne.hahahha bakk @destere dizimize şarkı yapmışlar
Hahah bu ne.
@destere senin sevdiğin dizilere yapmazlar giderler en sevmediklerine yaparlar. Kader işte.
ezen aksu ayrı ayol burda adam dizi izleyicisi kendisi şarı besteliyor hangi yabancı diziye yapılmış böyle birşeysenin dean le castiele de sezen aksunun git şarkısı ile video yapmışlar
welcome to hell buralar bnm çekinme gel ne
ezen aksu ayrı ayol burda adam dizi izleyicisi kendisi şarı besteliyor hangi yabancı diziye yapılmış böyle birşey
ne diyor şimdi bu toparlak bizim köyde bir eşek vardı bundan daha güzel çığırıyordu ?hahahha bakk @destere dizimize şarkı yapmışlar
aman böyle karğa sesli ergenler benim diziye şarkı falan yapmasın ben istememde zaten hep süper portakalda dolaşsınlar benceHahah bu ne.
@destere senin sevdiğin dizilere yapmazlar giderler en sevmediklerine yaparlar. Kader işte.
bak işte bu harika olmuş emre ?