Çok bayıldığın ne var? Belki onu izlerim.İzlemesi farz olan dizilerden zaten de beklentiyi aşırı yüksek tutma derim, ben çok bayılmıyorum ona.
İzleyen var mı forumda güncel sezonu?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok bayıldığın ne var? Belki onu izlerim.İzlemesi farz olan dizilerden zaten de beklentiyi aşırı yüksek tutma derim, ben çok bayılmıyorum ona.
İzleyen var mı forumda güncel sezonu?
Ona yorum yapasım gelmiyor bile açılmasa da olurUnder the dome
Pc de duruyor hala ilk bölümü
Ne dışladın diziyi be [emoji33]Ona yorum yapasım gelmiyor bile açılmasa da olur
Ya aslında çok bayıldığım pek bir şey çıkmıyor uzun süredir. Sanırım dizi doygunluğuna ulaştım. Ya da en iyilerin hepsini erken izledim.Çok bayıldığın ne var? Belki onu izlerim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördüm orada yorumunu [emoji4] bu sana dedigim şeyden kaynaklı [emoji23]Pc de duruyor hala ilk bölümü
2 bölüm birden yayınlqndiği için ve geçen sene pek beğenmediğim için hala başlayamadım. Tyrant'a da başlayamadım hala[emoji19] neyse @OzaN geçen gün az çok anladı benim sorunumu[emoji23]
Sen daha başlamadın galiba üçüncü sezona bir gör ondan sonra konuşalımNe dışladın diziyi be [emoji33]
Dexter mıYa aslında çok bayıldığım pek bir şey çıkmıyor uzun süredir. Sanırım dizi doygunluğuna ulaştım. Ya da en iyilerin hepsini erken izledim.
Game of Thrones, Dexter izlemediğini bildiğim en bayıldıklarım.Geçen konuştuğumuz gibi Boardwalk Empire da var ama o da yer yer çok ağırlaşıp sıkıcılaşabiliyor. Bir de tabii komediler var çokça ama sen komedi dizisi izlemiyorsun herhalde? Bir Friends'i hiçbir diziyle değişmem mesela.
Yok baslamadim 3.sezona ama sen zaten bana takılma geç izle diyordunSen daha başlamadın galiba üçüncü sezona bir gör ondan sonra konuşalım
Dexter mıİzle kesin Dexter'ı@Danger UA!
Bu sezonu ne kadar ertelersen senin için o kadar iyi olabilirYok baslamadim 3.sezona ama sen zaten bana takılma geç izle diyordun
Çok mu kötü? Hiç bulaşmayayım mı? @destere olsa ne överdi beee! O da yok ortalıkta[emoji19]Ona yorum yapasım gelmiyor bile açılmasa da olur
Bence baya kötüÇok mu kötü? Hiç bulaşmayayım mı? @destere olsa ne överdi beee! O da yok ortalıkta[emoji19]
Eyvah zaten psikolojim bozuk bir süre erteleyeyim o zamanBu sezonu ne kadar ertelersen senin için o kadar iyi olabilir
Saol, başlamama gerek yok ona o zaman! Tyrant'a baktın mı?Bence baya kötüDaha sevene de rastlamadım
Neyden kaynaklı?Gördüm orada yorumunu [emoji4] bu sana dedigim şeyden kaynaklı [emoji23]
Baktım, o çok iyi ilerliyorSaol, başlamama gerek yok ona o zaman! Tyrant'a baktın mı?
Biraz öyle biraz da dizilerde harbiden tat yok artık. Tam yalanlayamam... mesela penny dreadful, teen wolf, hannibal'ı yinede aynı zevkle götürüyor. Tabi senaryolardaki düşmler gözle görülüyor.Ütopya [emoji53] [emoji53]
Haklısın. Yaz ayından dolayi da olabilir insanın içi kıpır kıpır oluyorBiraz öyle biraz da dizilerde harbiden tat yok artık. Tam yalanlayamam... mesela penny dreadful, teen wolf, hannibal'ı yinede aynı zevkle götürüyor. Tabi senaryolardaki düşmler gözle görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?