Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

etiketini yeni gördüm cnm evet tek ben izliyordum galiba sende 2.sezonu bitirip 3.sezonda bana yetiş :F:F:F

genel olarak beğendinmi diziyi bak 2.sezon çok iyi o gözlüklü henry özellikle çok heeycan kattı diziye zaten 18.bölümdü 2.sezon
9 bölümün kalmış 9 bölüm sonra bitiyor yenis ezona 3.sezonu bekleriz
:Z:Z:Z
Ben bitireli baya oluyor :(
Katrinam öldü yaaaa :T :T
Son bölümü baya sevmiştim gecmise falan gitmişlerdi. Katrinam çok hakliydi biricik oğlu ölmüştü :(

Ben bitireli baya oluyor :(
Katrinam öldü yaaaa :T :T
Son bölümü baya sevmiştim gecmise falan gitmişlerdi. Katrinam çok hakliydi biricik oğlu ölmüştü :(
aaa bitirdinmi sezon finaline bari yorum yapsaydın :F:F:F

sevdinmi diziyi bence gayet güzel bir dizi sıkmıyor hiç🙂🙂🙂

aaa bitirdinmi sezon finaline bari yorum yapsaydın :F:F:F

sevdinmi diziyi bence gayet güzel bir dizi sıkmıyor hiç🙂🙂🙂
Evet günde 5er bölüm izliyordum :F

Scream 1-2. Bolum yorumlarim :
@gözlemci dizi güzeldi :)

Aa basroldeki kizin anasina bakın siz gemcken amma az değilmiş .ss O adam bu kadın Yüzünden katil olmuş ama öldü gitti bence.
Şu anda o adamin kimliğinde başka biri var ve o başka biri herkesi öldüruyor o adamın oğlu bile olabilir :F

Emma ve lezbiyen kız ölmezler bu arada kesin :)

Dizi çok güzel sarıyor :bhr: :bhr:

Aa basroldeki kizin anasina bakın siz gemcken amma az değilmiş .ss O adam bu kadın Yüzünden katil olmuş ama öldü gitti bence.
Şu anda o adamin kimliğinde başka biri var ve o başka biri herkesi öldüruyor o adamın oğlu bile olabilir :F

henry ve katrahinadan kurtulduk monoccoda ölmüştü bakalım 3.sezon yeni karakterler olucakmı :F:F:F

başşız adama ne diyorsun beğendinmi:A:A:A

Katil lezbiyen bea anlamadın mı sen :A

Tyrant 2x4

Ortadoğu'nun şuan ki durumunu anlatan kaliteli bir dizi başlar da önyargılı olduysam da ilk bölümden her şeyi tersine döndürdü çok kaliteli bir yapım ve şuanda ki imdb puanını hak etmediğini düşünüyorum.

Dizide eksik olan bir IŞİD vardı o da geldi :D

The Last Ship 2x6

Resmen ödüllük bir performanstı, şuana kadarki izlediğim bariz en iyi 'dizi bölümlerinden' biriydi.

40 dakika boyunca kasıla kasıla izlediğim, bu kadar beklediğimizi deymiş dediğimiz bir bölümdu.

Denizde bu işleri yapmam her yiğidin harcı değildir. Birinci sezonu kesinlikle katladı an itibariyle.

İlk tam puanımı vericektim belkide gaza gelmeyelim şimdi. :D

9.5/10

Fringe 1x1

Uzun bir bölümdü. Başları biraz sıkıcı olup, hayal kırıklığı yaratsa da sonlara doğru toparladı.

Uçakta olanlar çok ilginçti. Aynı adamın olanlardan sonra tekrar görmek de şaşırttı ama meğerse ikizlermiş.

Benim anladığım kadarıyla bu bir deneydi ve arkasında da Massive Dynamics denen şirket var. Ama amacı ne?

Beyin üzerinden iletişim kurmada çok ilginç fikirdi. Bölümün sonunda da o ajanı öyle sorgulayacaklarını gösterdiler.

Patlamada yaralanan ajanın onlara çalışmasına da şaşırdım. Ben o adam başrollerden olur diye düşünüyordum.

Karakterler de iyi gibi. Olivia Dunham'ı beğendim, Walter ve oğlu da iyi.

8/10

Fringe

1x2-1x3

Dizi çok yaratıcı ilginç bir dizi ama her bölüm farklı konu olması iyi değil bence. Belki ileride tek konu üzerinden giderler bilmiyorum ama böyle olunca klasik polisiyelerden farkı kalmıyor.

2. bölümdeki hızlı yaşlanma olayı çok ilginçti. Aynı şekilde 3. bölümdeki olayda ilginçti ama kadının elinden çıkan o daire ne işe yarıyordu? Ve işin arkasında yine Massive Dynamic vardı. Bu şirketin polis teşkilatında da bir sürü adamı var ve bunlardan biri de zenci şef. Ha bir de 3. bölümdeki olayları önceden parlamalarla gören adam aynı Desmond'un karakterine benziyordu. O da parlamalarla olayları önceden görebiliyordu.

Bölümler hızlı gidiyor ama dediğim gibi tek konu üzerinden gitseler daha iyi olur.

8.5/10

Son düzenleme:
Ezel 19. Bölüm & 20.Bölüm

Ulan ne dizi be! Değil iki partta, tek oturuşta izletiyor adama 100 küsür dakikayı. İkinci sezon nasıl olur ne olur bilmiyorum, tek bildiğim ilk sezonun dünya klasmanında bile zirveye oynayacak kadar efsanevi olduğu.

Ciddi ciddi bir sahnede el kamerası tekniğini kullandılar yahu! Dizilerde görülülmemiş, duyulmamış bir şey.

Oynanan akıl dolu oyunlardan her zamanki gibi nasibimizi aldık.

19.bölümde Cengiz ile Serdar ın Ezel e oynadığı oyunu farkedince beynim uçtu. O nasıl plan öyle? Neyseki son anda farketti.

Akla hayale gelmez böyle kurgu böyle senaryo böyle oyunculuk böyle müzik böyle kalite.

9.0/10

Fringe

1x2-1x3

Dizi çok yaratıcı ilginç bir dizi ama her bölüm farklı konu olması iyi değil bence. Belki ileride tek konu üzerinden giderler bilmiyorum ama böyle olunca klasik polisiyelerden farkı kalmıyor.

2. bölümdeki hızlı yaşlanma olayı çok ilginçti. Aynı şekilde 3. bölümdeki olayda ilginçti ama kadının elinden çıkan o daire ne işe yarıyordu? Ve işin arkasında yine Massive Dynamic vardı. Bu şirketin polis teşkilatında da bir sürü adamı var ve bunlardan biri de zenci şef. Ha bir de 3. bölümdeki olayları önceden parlamalarla gören adam aynı Desmond'un karakterine benziyordu. O da parlamalarla olayları önceden görebiliyordu.

Bölümler hızlı gidiyor ama dediğim gibi tek konu üzerinden gitseler daha iyi olur.

8.5/10
Her bölüm farklı konu dedin, çok umutlu olduğum diziden soğudum resmen başlamadan. :(

Gerçi ben yıllar önce Fringe'e başlamaya karar vermiştim ama ilk bölümde aşırı sıkılıp bölümü dahi bitirmeden bırakmıştım. :D

Her bölüm farklı konu dedin, çok umutlu olduğum diziden soğudum resmen başlamadan. :(

Gerçi ben yıllar önce Fringe'e başlamaya karar vermiştim ama ilk bölümde aşırı sıkılıp bölümü dahi bitirmeden bırakmıştım. :D
Ben 4 ve 5'i de izleyip bıraktım. Hoşuma gitmedi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi