Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Ezel 5.Bölüm

"Önünde şeytan, arkanda melek. İkisi de hergün sınar insanı. Ama Kimi zaman ikisi de paydos eder. İşte o zaman her daim kötüler kazanır, iyiler ise bir mucize bekler"

Yine efsanevi bir bölümdü. Kurgu giderek daha mükemmel hale geliyor

Ezel in annesinin Ezel'in Ömer olduğunu anladığı sahne ve son sahnedeki yüzük...

Ali nin bu hareketleri gerçekten dizinin tadı tuzu :D Umarım Ezel bundan da güzel bir şekilde intikamını alır

8.5/10

Dark Matter 1x1
Eğer bilim-kurgu seviyorsanız bu diziden uzak durun. Ben yandım siz yanmayın......

Stitchers 1x3

Hayda.

Stitchers'in müdürü anladığım kadarıyla aile işine çevirmiş.

Şimdiki kahramanımızın babasıyla bunun ilişkisinden olmuş olabilir Marta? Ama kadın kızını hastanede gördüğünde tınlamadı bile anlamadım?

Bu bölüm duygu kalıntısına girdiler bence her bölüm giderek daha mantıklı oluyor. Bir önce kız artık başkalarının anılarından dolayı gerçekle anıyı ayırt edemiyormuş sonrada koma heralde.

8.0/10

Pushing Daisies 1x1

Hiç hesaplarımda yokken hatta 10-15 dizilik drama listemde bile yokken bir anda başladığım bir dizi oldu. :)

Konusuna bayıldım. Çok sevimli tatlı bir dizi görünümünde. Yalnız bölümün sonlarına doğru konu biraz sıkabilirmiş izlenimi verdi. 1-2 bölüm izledikten sonra herkese önerip önermeyeceğime karar vereceğim. :):)

8+ /10

Ezel 8.Bölüm

Efsane bir bölümdü. Böylesine dramatik bir intikam öyküsünü bir daha zor görürüz

Mert'in Cengiz ve Ali ile çay bahçesindeki sahnesi, Abisine ihanet eden adamlara Abisinin nasıl bu işi yaptığını sorması ve Ömer in yani Ezel in hiçbir şey diyememesi... Ne kötü bir duygu! Ihanet eden arkadaşların göz göre göre kardeşine de yalan söyleyecek ve hiçbir şey yapamayacaksın... intikam kutsaldır!

son sahnedeki Kerpeten Abi demesi ve Ali nin şoka uğraması... bakalım ilk kim öğrenecek?

Rengarenk dünyada bir adam gezer
Ne fakir ne zengin
ne mümin ne zındık
gerçeklere dalkavukluk etmez
hiçbir yasayı tanımaz
cesur ve üzgün
bu alacalı dünyada kimdir bu adam?

10/10

Ezel 9 ve 10.Bölüm

Uzun zamandır bir günde 4 saat dizi izlememiştim, bir de tek bir dizi, yabancı dizi boyutuyla 5 bölüm.

Ama çok çok iyi bir dizi be! Ikinci sezon için ön yargılarım var ama eğer ikinci sezon da bu kalitede ilerlerse hayatımda izlediğim en iyi ilk 5 dizi listesini zorlar.

9.bölüm

Cengiz niye kasedi sakladı acaba? Bi yakalansa gitti güme. Üstelik son sahnede çocuk gördü

10.bölüm

Konu Sadakat üzerineydi ve birçok yapıma gönderme vardı. Görebildiklerim kadarıyla, The Godfather'a (meşhur portakal sahnesi) , Citizen Kane'e , Shakespeare'in Macbeth'ine, Dosto'nun Kumarbaz'ına ve her zamanki gibi Haşhaş Sabbah ile Hayyam.

Tam bir klasik. Olay üzerine kurulu olmayıp, ders niteliğinde repliklere ve kurguya sahip olduğu için ikinci kez bile izlenir, hele üstünden 4 yıl geçmişse rahatlıkla haftada 1 bölüm gider muhakkak öneririm @Titanium
sırf Ali nin kapak oluşlarını izlemek bile ayrı zevk. :D

Sevgisini öldürmek, ihanet etmek

Sadakat, ne menem şeydir bu sadakat. ..
Sessiz kalmak mıdır?..
Kıyametin kopacağını bile bile...
....

Söz verilir sözler unutulur. ..
Gün gelir ihanet eden sadakat ister...

Sadaka gibi verilmez sadakat. ..
isteyen hepsini ister. . .

Sevdiğine sadık kalan adam. . .
Kendinden vazgeçebilen adamdır...

Sadakat ya birine koşmaktır...
ya da birinden kaçmaktır. ..

Yemin etmeden bir daha düşün...
çünkü, sadakatla başlayan her şey ihanetle biter.

8.7/10

@Titanium ileriki bölümlerde 2 saate kadar çıkacak malesef. Vaktim olmadığı zamanlar en kötü haftada 1 bölüm izlerim ya da bir bölümü ikiye bölüp öyle de izleyebilirim pek sorun olmaz ama izlemeye başlayınca bırakamıyor insan o kötü. :)
HD kolaylıkla bulunuyorsa direk indiririmde, uğraştırırsa direnemem.

Bayağı unuttum aslında, kaç sene geçtini düşürsek bide bu kafayla izlemekte fayda var.

The Walking Dead 1x1, 1x2, 1x3

2. sezonun ortalarına doğru bırakmıştım şimdi baştan aldım yaz boyu izleyip yeni sezonda forumla birlikte izlerim. :)

Supernatural 1x17, 1x18, 1x19, 1x20

1. sezonu bir bitiremedim ya. :( Neyse 2 bölüm kaldı işler iyice karışıyor. :Z Ruhlar, cinler, şeytanlar bitti şimdi vampirler işin içine girdi ekibin işi zor. :F Keşke benim çevremde de böyle paranormal şeyler olsa okulu bırakır günümü bunlarla geçirirdim ne eğlenceli olurdu. :bhr:

En sevdiğim bölüm tablo bölümü oldu bu izlediklerim arasından birde şu küçük çocukların hastalandığı bölüm de çok iyiydi.

Bizde de böyle eski bir tablo var bana hep ürpertici gelir şimdi izleyince iyice tırsmaya başladım yaksam annem beni terlik manyağı yapar en iyisi bulaşmamak. :F

Vampir olayı devam edecek mi acaba? (b) Yazın belki CW'im vampir dizisine de başlarım. :A

Sam atarlı ergen resmen babasına çok sert çıkıyor. Neyse babaları artık başlarında duracak o ekibe bir Rıza Baba şarttı zaten. Ama babaları ölecek bence ileriki bölümlerde. :)
@Reytinger bir zamanlar ben. 😎

2. sezonun ortalarına doğru bırakmıştım şimdi baştan aldım yaz boyu izleyip yeni sezonda forumla birlikte izlerim. :)

17,18,19 ,20 :F Maşallah komboya bağlamışın.:D

17,18,19 ,20 :F Maşallah komboya bağlamışın.:D