Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Inside No.9

3. bölümünü izledikten sonra tüm arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Arkadaşlar her sezonu 6 bölümden oluşan bir İngiliz kara mizah örneği.

Dizinin her bir bölümü birbirinden bağımsız hikayelerden oluşmakta.

Süresi 29 dakika. Dizide denemez her bölüm farklı bir film. Her hikaye ayrı dalda sanat eseri.

Mutlaka izleyin: @OzaN @mrt-06 @gundix123 @Danger UA! @yatutarsa
İndirmeye başladım şimdi, yarın gece izlemeye çalışırım bir bölümünü. :)

Vahşet ül Dehşet mükemmel üstü bir bölüm daha. Bir animeden beklenmeyecek derece korkunç. George Orwell in Bin Dokuz Yüz Seksen Dört 'üne selam çaktıkları bir bölüm olmuş. Korkunç bir ütopya şehri, Halkın düşünmesi yasak ama halk kendini özgür sanıyor, krala körü körüne bağlılar ama kralı hiç görmediler.

Olağanüstü! Destansı!

9.6/10

Inside No.9 1x3

@sürgünüm'ün önerisi üzerine birkaç gün önce hatta sanırım haftayı da geçti izlemiştim ama yorum yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. :)

İzlemeye değer bir bölümdü gerçekten. Özellikle ilk sahnelerde evsiz adamla ana karakterimizin sahneleri çok iyiydi. Fakat zamanla ilgi çekiciliğini kaybedip sıkıcılaşmaya başladı.

Normalde kolay kolay bu tarz büyük sürprizleri tahmin edemem ama bu kez çok belli ettiler ve anladım olayı. Yalnız üstüne bir kez daha ters köşe yaptılar ki onu hiç tahmin etmemiştim. :D

Bu arada dizi gerçekten komedi değil. Kendi içinde bir kara mizah barındırıyor ama komedi demem ben bu dizi için. (Özellikle bu bölüme)

7+ /10

The Office 2x8

İlk 1-2 bölüm pek iyi değildi ama sonrasında alışınca diziyi sevdim. Michael Scott ve Dwigth efsane ikili bu bölümde de sesli güldürdüler :D

Özellikle Dwigth'ın sonda ki hali çok iyiydi :D

8/10

Ezel 1.Bölüm

İntikam Ölümden güçlüdür!

Her mükemmel diziye sonradan, dizi bittikten sonra başladığım gibi (Lost,B.Bad, P.Break, Fringe ve GOT) buna da çok sonradan başlamış bulunuyorum. Aslında ilk yayınladığı sıralar diziye bakardım ama izlemezdim, ilgimi çekmezdi. Yine de birçok spoileri biliyorum az çok. Finali filan.

Ama olsun bu dizi her türlü izlenirmiş!

Elbet bu diziye başlamamın en büyük nedeni Alexander Dumas'ın başyapıtı Monte Kristo Kontu'yu severek okumuş olmam. Kesinlikle 2002'de uyarlanan Monte Kristo Kontu filminden daha etkileyici idi.

Tümüyle birebir uyarlama değil ama çıkış noktaları aynı.

İhanete uğrayış şekli, hapse atılışı, sevdiği kız ve yakın Arkadaşları tarafından ihanete uğraması, Şeytanca bir planla haksız yere hapse düşmesi.

Ezel in önceki hali yani Ömer Uçar ile Edmond Dantes arasındaki benzerlik ise en büyüğü. Birebir aynı neredeyse. .

Ezel Bayraktar= Monte Cristo
Eyşan = Mercedes
Ali = Büyük ihtimalle Danglers.
Cengiz= Fernand. Alçak Fernand!
Ramiz Dayı = Rahip Farria

Dizi olarak çok çok mükemmel. Birçok yabancı diziye taş çıkartır! Türk standartlarının çok çok üstünde, öteki Türk dizileri gecekondu ise bu da Gökdelen'dir LİM ve KV ile birlikte.

Müzikler mükemmel, oyunculuk mükemmel, kurgu mükemmel, senaryo mükemmel, yönetmen mükemmel, görüntü mükemmel. . .

Resmen gözüm yaşlandı (göz suyu anlamında yaş) duygulanmamak çok zor, benim gibi duygusuz ruhsuz bir adam için bile.

Umarım finale kadar bu çizgide devam eder. Süresi çok uzun yalniz, 90 dakika nedir? Çoğu filmi bile o kadar değil. O yüzden haftada 1 bölüm gider, zorlarsam belki 2.

10/10

@Titanium daha şimdiden üç dört tane müziğini indirdim telefona, her şeyiyle izlemeye değer. :) Defalarca yeniden izleyenler varmış, zaten klasik diziler öyle oldu bittiye getirip izle geç düzeyinde değil, insana ders veren bir yapıda oldukları için yeniden başlamak sıkmıyor. Hele izleyeli 4 yıl geçtiyse (sanırım 2011 de Final yapmıştı, zaman çok çabuk geçiyor) rahat rahat izlenir. Hele de 720p olunca... :D

Ezel- 2.Bölüm

Abi çok iyi be! Haftada anca bir bölüm götürürüm diyordum ama ilk bölümünün o mükemmel etkisi sayesinde dayanamadım, izlemek zorunda kaldım.

Rahip Farria yani Ramiz Dayı daha çıkmadı, bu bölümde flashbacklerin aslında Flashforward olduklarını öğrendik. Geçen bölüm bir Flashforward imiş . Beynim yandı.

Ayrıca romana olan benzerliği bu bölüme de damgasını vurdu, birçok detay birebir aynı

romanda da Monte Kristo onlardan intikam alabilmek için onlarla yakınlık kurmaya çalışıyordu. Ve ilk iş olarak Mercedes (Eyşan) ın oğlunu haydutların elinden kurtarmış ve güven sağlamıştı.
Ezel'de ise Ezel Eyşan ın oğlunu sözde kurtararak onların güvenini kazandı

Demek bütün her şey Eyşan ın babasının planıymış. Vay vay. Ben Cengiz in işiydi diye biliyordum.

Müzikler yine ruhumu dinlendirdi. :)

9.2/10

Ezel 3.Bölüm

9h8OwvIsOHfriEWBmQ0usKCxx2qxr_pFzY2W_rncYEkI42I3AfGwsiKQDlPqmFzSZgchkt_jNzGmAilaZY6JXzNbofkunAn4x3_r=w512-h288-nc

Mükemmel mükemmel mükemmel!

Kurgu iyice sağlamaşıyor, olağanüstü müzikleri sayesinde her bir anı keyifle izliyoruz. Üstelik yaklaşık 100 dakika gibi bir süresi olmasına karşın bir çırpıda bitiyor.

Ömer in Ezek e dönüşümünü bu bölümde tümüyle nasıl olduğunu öğrendik. Heyt be!
Ramiz Dayı nın karizma diziye kan katmış

Hiç abartmıyorum, birçok üst düzey yabancı diziye kafa tutacak kalitede, yerli dizilere tutumum malum ama böyle bir diziye görmezden gelemezdim.

Tümüyle izlememiş olanlara muhakkak öneririm @OzaN @Danger UA!

9.4/10

Sleepy hallow 1-2. Bölüm :)
@Çiğdem- diziyi sevdim kız :)

ahh mills kardeslerin hastasıyım çok guzeller :love1: :love1:
Ayrica basroldeki adamin karısı hepsinden güzel veri hat vumın :) bence adam mills kardesleri ben ve @destere arasinda bolusturelim kadını adam alsin :)
Başsız süvari neler yapıyor öyle maşallah yani.
Bu arada bu Başsız süvari piyon gibi bişi galiba asıl o palyaço kılıklı adam her şeyin başında 😱
O da yani korkunçun ötesi .ss .ss

Bu arada dizi Supernaturalin yandan yemişi ama bu dizide kadınlar olduğu için sarıyor ve asla sıkıcı değil :love1:

Ahh katrinaya vampir gunluklerindeki kathrineye olduğu gibi yazık olacak yaa.
Simdi gider bu adam teğmen kadına :( tamam teğmen kadinda güzel ama asıl o katrinada is var :love1:

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezel 3.Bölüm

9h8OwvIsOHfriEWBmQ0usKCxx2qxr_pFzY2W_rncYEkI42I3AfGwsiKQDlPqmFzSZgchkt_jNzGmAilaZY6JXzNbofkunAn4x3_r=w512-h288-nc

Mükemmel mükemmel mükemmel!

Kurgu iyice sağlamaşıyor, olağanüstü müzikleri sayesinde her bir anı keyifle izliyoruz. Üstelik yaklaşık 100 dakika gibi bir süresi olmasına karşın bir çırpıda bitiyor.

Ömer in Ezek e dönüşümünü bu bölümde tümüyle nasıl olduğunu öğrendik. Heyt be!
Ramiz Dayı nın karizma diziye kan katmış

Hiç abartmıyorum, birçok üst düzey yabancı diziye kafa tutacak kalitede, yerli dizilere tutumum malum ama böyle bir diziye görmezden gelemezdim.

Tümüyle izlememiş olanlara muhakkak öneririm @OzaN @Danger UA!

9.4/10
Lo burasi yabanci dizi yorumlama yeri değilmi :)
Ezel'in ingilizcesini yaz bence 😉

Ayrıca 90 dkye fazla diyorsan yandık yani. Az bence 90 dk ki ilerde dahada artiyor o 90 dk :)

Sleepy hallow 1-2. Bölüm :)
@Çiğdem- diziyi sevdim kız :)

ahh mills kardeslerin hastasıyım çok guzeller :love1: :love1:
Ayrica basroldeki adamin karısı hepsinden güzel veri hat vumın :) bence adam mills kardesleri ben ve @destere arasinda bolusturelim kadını adam alsin :)
Başsız süvari neler yapıyor öyle maşallah yani.
Bu arada bu Başsız süvari piyon gibi bişi galiba asıl o palyaço kılıklı adam her şeyin başında 😱
O da yani korkunçun ötesi .ss .ss

Bu arada dizi Supernaturalin yandan yemişi ama bu dizide kadınlar olduğu için sarıyor ve asla sıkıcı değil :love1:

Ahh katrinaya vampir gunluklerindeki kathrineye olduğu gibi yazık olacak yaa.
Simdi gider bu adam teğmen kadına :( tamam teğmen kadinda güzel ama asıl o katrinada is var :love1:

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahaha evet cnm gayet güzel bir dizidir araf falan süeprnaturaldıa andırıyor ama butür şeyler fantastik dizilerde olmalı zaten katerinaya @destere de göz koymuştu ama o izlemedi diziyi:F:F:F
sevmene sevindim 🙂🙂🙂

Lo burasi yabanci dizi yorumlama yeri değilmi :)
Ezel'in ingilizcesini yaz bence 😉

Ayrıca 90 dkye fazla diyorsan yandık yani. Az bence 90 dk ki ilerde dahada artiyor o 90 dk :)
Dediğim gibi öteki Türk dizileri gecekondu ise Ezel de Gökdelendir. Ezel i yerli dizilerden saymak, Ezel'e hakaret. Dünya standartlarında olduğu için yeri burası. :D

Sezon sezon yorum başlığı açılsa orada takılırdım ama yerli diziler tek başlık altında toplandığı için karşıyım. :)

hahaha evet cnm gayet güzel bir dizidir araf falan süeprnaturaldıa andırıyor ama butür şeyler fantastik dizilerde olmalı zaten katerinaya @destere de göz koymuştu ama o izlemedi diziyi:F:F:F
sevmene sevindim 🙂🙂🙂

Kız @destere işi biliyor yani katrinaya göz koymayan erkek yoktur bence[emoji7] [emoji7]

3. Bolume geceyim bari kız :)

Dediğim gibi öteki Türk dizileri gecekondu ise Ezel de Gökdelendir. Ezel i yerli dizilerden saymak, Ezel'e hakaret. Dünya standartlarında olduğu için yeri burası. :D

Sezon sezon yorum başlığı açılsa orada takılırdım ama yerli diziler tek başlık altında toplandığı için karşıyım. :)
Dizinin bende ilk 55-60 bölümünü izledim sonra ne olduysa biraktim ama sevmistim :)

Ezel : Bölüm 4

"Ne kadar uzağa gidersen git
başladığın yere dönersin en sonunda..."

Yine çok iyi bir bölümdü. İşler giderek derinleşiyor

Ezel in kendi evine Cengiz le gittiği sahne çok iyiydi. Kurtlar Vadisi ni hatırlattı

Ali nin hareketleri ve tipi de çok komik geliyor bana :D

9.0/10

Stitchers 1x2

Dizi çok iyi gidiyor.

Emma'nın ev arkadaşı çok garip davranıyordu, onun neden olduğunu anladım. İçim rahatladı aslında hata değilmiş.

Artık güvenilir bir dedektifte programın içinde, bizim küstahkar kızımız sağolsun.

Asıl büyük soru şu, Kristen'in babası neden aile dostuna bıraktı küçükken, nasıl olurda kızıyla bu iş bu kadar bağlantılı?

8.5/10