Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

ben buna başlamamıştımki bırakayım :)
turn 2x3
abrahamın babası binbaşı ile abe arasındaki anlaşmayı öğrendi endişeli bakalım mary gibi saçma şeler yapacak mı
abraham new yorktaki tüm ingiliz ordusu ile ilgili bilgiyi washingtona gönderd. ben general lee nin hain olduğunu ortaya çıakrdı ama washington biş iyapmıyor güçlü gözükmek için:) çok karışık işler bu işler fransızlarla ittifak için sağlam durmalılarmışlar falan
caleb boşuna o ka yok tepti istihbaratın geldi büst korsanların eline geçmiş hiçbir zaman doktora ulaşmamış
anna binbaşının başını döndürdü zaar sürekli eşlik etmesini istiyor

diziyi izleyip bırakanlar neredesiniz.ss @OzaN @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Harunnn60
@destere 1.bölümüne bakmıştık hepimiz ama 2.bölümden sonra sadece @xemrexxx takip ediyordu :F:F:F

ayoll izliyor sanıyormuş seni meğer bakıcam diyip 1.bölüme bile bakmamışsın :F:F:F
izleyeceğim falan demedim ama onun haricinde dizi hakkında 40 mesaj yazmışım izlemeden nasıl başarmışım bende anlamadım dedikoduya müsait bir yapımız var laf lafı açıyor bir şekilde :))

Agents of S.H.I.E.L.D 2x18

Wow.

Coulson resmen adamın dibi dibi ne gibi bir planı var acaba. Eski hainimiz ekibe geri döndü ihanet eder gibi yaptı ama etmedi sanırım hafızasının silinip temiz bir hayat sürmek istiyor.

Sky'ı ucu ucuna kaçırdılar. Amatör kime shield için son bölümler olabilir, Coulson temizliyecekler oraları.

Mike resmen her eve lazım, bakalım onuda yakaladılar. Heyecan bayağı üst seviyedeydi dolu dolu bir 40 dakika.

royals 6.bölüm :)
eleanorun da sevdiği biri varimiş ilginç normal ilişkisi olduğnu düşünmek garip geldi:X
prudence kralın kadeşine postayı koydu
kral monarşiyi kaldırmak için başbakanla görüşmeye gitti
ashok çok totoş çıktı kanı görünce bayıldı
gemma yaşladığı şokla monacoda kaldı
lia ve ophelia tekrar birleşti

kız @Çiğdem- elizabet hurley 50 yaşında bir parlağına daha el koydu çatla:F @destere bak şöyle durdu bugün ço kstresliyim dedi
Royals_Ep6_2_Helena-300x169.jpg

bu parlak da stresini aldı kraliçenin :F
latest

royals 6.bölüm :)
eleanorun da sevdiği biri varimiş ilginç normal ilişkisi olduğnu düşünmek garip geldi:X
prudence kralın kadeşine postayı koydu
kral monarşiyi kaldırmak için başbakanla görüşmeye gitti
ashok çok totoş çıktı kanı görünce bayıldı
gemma yaşladığı şokla monacoda kaldı
lia ve ophelia tekrar birleşti

kız @Çiğdem- elizabet hurley 50 yaşında bir parlağına daha el koydu çatla:F @destere bak şöyle durdu bugün ço kstresliyim dedi
Royals_Ep6_2_Helena-300x169.jpg

bu parlak da stresini aldı kraliçenin :F
latest
bu yuvarlak parlak, kara ekmekte taylanın babasının gayrı meşru çocuğu olarak yeni diziye katılan karakter değilmi ? :)

Following 3S9B

Uzun zaman sonra iligimı kadar hissettiğim vehiç sıkılmadığım güzel bir bölümdü.

Mark gityi Luke geldi.:Z Luke süper sevdiğim bir karakter ve Mark'in o gibi davranacak olması çok iyi.
Sarı kız ile olan sahnelerde güzeldi.

Bizim Zenci Sam diyelim o Ryan'nin ağzına bile ediyor. Süper hareketler bunlar. Çok eğlenceli.

Joe ölmesin. :( Ölecek gibi duruyor yani o gözlük şeyiyle nereye kadar.

Gwen hamile kalmış. Ryan'dan çocuk doğuracağına üzüldüm. :F

8.5/10

Sondaki müzikte çok hoştu.:D O eski lezzeti aldık sonunda diziden Umarim böyle devam eder.

Arrested Development 1x19

16, 17 ve 18. bölümleri atlamak durumunda kaldım mecburen. Bu 3 bölümün altyazısı indirdiğim sürümde yoktu ben de kendimce başka bir çözüm bulmuştum ama gördüm ki o çözümde bir işe yaramamış. Ben de internetten izlemeyi düşündüm ama yine aynı sorun vardı. Şu an bulunduğum ortamda da bu sorunu halledebileceğimi sanmıyorum. Komedi dizisi olduğu için de pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama ileride bu üç bölümü izleyeceğim mutlaka. :)

Bölüm güzeldi.

Bölümün sonunda Gob'un karısının, Gob'a başka birini sevdiğini söylediği sırada Gob'un, o kişiyi Michael zannedip Michael'a vurması güldürdü. :D

Bunun haricinde de ara ara gülümseten sahneler vardı. :)

Puanım: 8/10

Agents of S.H.I.E.L.D 2x19

Böyle bir bölüm beklemiyordum açıkcası, bayağı zevkle izletti. :Z

Sky'ın özel gücleri olmasına ragmen sahada ki becerelini izlemek çok iyidi, iyi ders almış belli ki, yakışıyorda.

Ve o görev sırasında ilk defa birinci sezonda ki ekip tam kadro sahadaydı ve izlerken acayip eğlendiğini söylemeliyim. Ward zaten gidicekti barizdi bari kızı kurtardı diyebilirim.

Ve filme bağladılar, fury gerçekten gelir umarım. Bu işi Coulson çözmesin, Ekip geliyor zaten dedi Coulson başa geçer.

Following 3.S10B

İyi sayılırdı.

Joe öyle kolay ölecek bir karakter değildi cidden. Ryan'ın ağzından girip öyle öldü. Ama koca sezon sırf bu sahne için bekletmişler bizi. Ben çıkar tekrar sanıyordum.:( Öldü koca Joe.

Bizim Zencinin kardeş fena çıktı.:F Kızın orada Joe ve yan'ın üzerine mahkumları salması fenaydı.:F

8.2/10 (Joe için.:()

The Goldbergs 2x10

Uzun bir aradan sonra geri döndüm sezonu izlemek üzere. :)

Yine çok iyi bir bölümdü, seviyorum bu diziyi ya. Özlemişim. :):)

9- /10

The Goldbergs 2x11

Yine çok güzeldi. Günün yorgunluğunu biraz olsun unutturdu. Sanırım ekranların en underrated dizisi bu dizi. :)

En underrated karakter de Barry. :D

9- /10

-----------

Grace and Frankie 1x1

Dün izledim yorum şimdiye kaldı. Ayrı başlık açmadım şimdilik. Eh işte fena değildi. Fakat bu dizilere komedi denmesi hoşuma gitmiyor çünkü komik değil. Hafif dozda drama bu dizi. En azından ilk bölüm öyleydi. Oyuncular en iyi yanı fakat senaryo pek parlak değil. İkinci bölümü izlemeyi düşünmüyorum ama ödüllerde çok adı geçerse falan tekrar bir göz atmayı düşünürüm. :)

6/10

reign 2x22
2.sezonu da noktaladık neyse
francis hastaimiş sonunda geberecek inşallah möary boşa çıkar:A nostradamus geridöndü
sarayda garip bir yaratık var galiba yine:D
delphine, bash ile kendini mühürledi artrık delphine ölürse bash da ölür
catherine ve elizabeth işbirliğine başladı mary e karşı
kenna gidiyor bakalım neler yaşayacak
narcisse lola nın gözüne girdi gibi catherine nin kalleş diye yüzüne tükürmesi güzeldi:F

neyse kenna gayrümeşru çocuğunu doğurmak için norveçe gidiyordu sonra gemide yamuk yumuk bir prensle karşılaştı karadeniz kıysında bir yere geliyor :) şlimdi reign in @Çiğdem- gibi fandazdik düşünen senaristlerini düşünürse bizim sülo kennayla hop hop yaparken ölebilir:D daha önce de prusya (almanya) kralının kız kardeşi fransa kralıyla sevişirkene sarayın tepesindeki odadan düşmüştü, ispanya kralını boynuzlayıp göndertmiştik, elizabeth de conde parlağı için savaş açmıştı yani her şey mümkün:)

The Goldbergs 2x13

Bu bölüm biraz daha zayıftı son bölümlere ama The Goldbergs'ün zayıf bölümü bile diğer dizilerin iyi bölümlerinden iyi, dizi öyle bir noktaya geldi benim için. :):)

8/10

-------

The Goldbergs 2x14

Bu bölümle ilgili beklentilerim çok yüksekti. Hem Charlie Sheen'in olması hem bu bölümün çok yüksek reyting alması hem de çok iyi eleştiriler okumamdan dolayı ama o kadar da mükemmel değildi. Yine de özellikle sonu harikaydı. :)

9- /10

-------

The Goldbergs 2x15

Harika bir bölümdü. Beverly'nin babaanneliği fazla ciddiye alması komikti. :D Adam, Barry, Erica üçünün de sahneleri harikaydı aslında yine. Bayılıyorum diziye ya. İlk sezon da iyiydi ama ikinci sezon muhteşem gidiyor. Kesinlikle underrated bir dizi. :):)

9/10

Inside No.9

3. bölümünü izledikten sonra tüm arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Arkadaşlar her sezonu 6 bölümden oluşan bir İngiliz kara mizah örneği.

Dizinin her bir bölümü birbirinden bağımsız hikayelerden oluşmakta.

Süresi 29 dakika. Dizide denemez her bölüm farklı bir film. Her hikaye ayrı dalda sanat eseri.

Mutlaka izleyin: @OzaN @mrt-06 @gundix123 @Danger UA! @yatutarsa

Forum İstatistikleri

Konular
172,688
Üyeler
8,477
Son Üye
noni