Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

scorpion 21.bölüm haftaya sezon finali var walter totoşu
19*0 la giderken uçurumdan uçtu haftaya ölür mü kalır mı onu izleriz
cabe ekipten ayrıldı daha doğrusu walter attı bağdat oalyı yüzünden
paige ralphın walter gibi olmasını istemiyor o yüzden ayrılıyor ama gitmez gibi

neyse bölümün yıldızı ralphti pompy gibi çocuk kız @Çiğdem- koskoca los angelesı kurtardı izle de gör senin parlaklar çocuğun yaptığının 10da 1ini yapamaz:F @destere @cookies @vadikızı @gözlemci
vay vay vay :)

scorpion 21.bölüm haftaya sezon finali var walter totoşu
19*0 la giderken uçurumdan uçtu haftaya ölür mü kalır mı onu izleriz
cabe ekipten ayrıldı daha doğrusu walter attı bağdat oalyı yüzünden
paige ralphın walter gibi olmasını istemiyor o yüzden ayrılıyor ama gitmez gibi

neyse bölümün yıldızı ralphti pompy gibi çocuk kız @Çiğdem- koskoca los angelesı kurtardı izle de gör senin parlaklar çocuğun yaptığının 10da 1ini yapamaz:F @destere @cookies @vadikızı @gözlemci
ben bu diziyi bilmiyorum konusu ne

royals 5.bölüm
eleanor ile jasperın ilişki bitti gibi jasper ın santaj için kullandığı meğerse hiç olmamış kandırmış totoş :) eleanor güzel sürpriz yaptı totoşa :A
kraliçe helena kocası olmayınca parlaklara dadandı meğerse tee babasının çiftliğinde samanlıklarda oynaştığı uşakla hala kırışırıyormuş helal olsun 30 yıllık yasak aşk:F
nick ophelianın hala liamdan hoşlandığını farkedince terketti
gemma çok esnek davranıyor kız kendine güveniyor tabiki
ashok-liam-ophelia monakoya gitti hadi hayırlısı
kız @Çiğdem- bak bunlar kralın yiğenleri kıl-tüy aldırıyorlar münasip yerlerinden @destere bunların tüylerini almaya gitmiş diyolla:) @cookies @vadikızı @gözlemci
rs_1024x759-150327172026-1024-the-royals5-episode-3.jw.31915.jpg

Agents of Shield 2x17

1. Sezonun başından beri bir Süvari hikayesi vardı. Acayip merak ediyordum ve bugüne nasip oldu ve hikayeyi öğrendik. Beni tatmin etti açıkcası. :)

Sky reyis ailesine kavuştu, babası sıkıntı ne pahasına olursa olsun öldürülmeli. :D Arkadaki yardımcı çocuk sorunlu galiba, ne olacak merak ettim.

Fitz reyis güzel bir comeback yaptı. :Z

royals 5.bölüm
eleanor ile jasperın ilişki bitti gibi jasper ın santaj için kullandığı meğerse hiç olmamış kandırmış totoş :) eleanor güzel sürpriz yaptı totoşa :A
kraliçe helena kocası olmayınca parlaklara dadandı meğerse tee babasının çiftliğinde samanlıklarda oynaştığı uşakla hala kırışırıyormuş helal olsun 30 yıllık yasak aşk:F
nick ophelianın hala liamdan hoşlandığını farkedince terketti
gemma çok esnek davranıyor kız kendine güveniyor tabiki
ashok-liam-ophelia monakoya gitti hadi hayırlısı
kız @Çiğdem- bak bunlar kralın yiğenleri kıl-tüy aldırıyorlar münasip yerlerinden @destere bunların tüylerini almaya gitmiş diyolla:) @cookies @vadikızı @gözlemci
rs_1024x759-150327172026-1024-the-royals5-episode-3.jw.31915.jpg
:D .D Emre bırak artık @destere ile uğraşmayı :)

Following 3x6

İyi bir bölümdü.

Stranuss besle kargayi oyun gözünü sözünü yaşadı. Adamcağız en iyi öğrencim dediği adam tarafından gebertildi.

En iyi öğrencisi Joe değilmiş ilginç. O zenci harbiden marifetli. Sezon sonuna kadar rahatlıkla uğraştırir Ryan'ı. :X

Max Mark'à ağır gider yaptı. Rakı kameralardan habersizler. Max'in sevgilisinin beyninde bir şeyler çaktı gibi. Mark hapis yolunda olabilir.

Daisy'cigim yolunu buldu sanırım. Umarim mutlu olur.:bhr: Emma gibi koyacaktır sandım sanada ama olmadı ve süper oldu.:Z

İyi sayılı bölüm. 8.1-10

Arrested Development 1x9

Önceki bölümlerine nazaran biraz daha az gülsem de iyiydi yine de. :)

Baba Bluth'un din ile yakından bağ kurması güldürdü. :D Bunun haricinde de güldüren olaylar vardı ama bölümü dün izlediğim için pek bir şey kalmamış aklımda. :)

Puanım: 8/10

Arrested Development 1x10

Aslında oldukça iyi bölümdü hatta belki de şu ana kadarki en iyi bölümdü ama altyazıda yaklaşık 10 saniyelik kayma olması tüm zevki öldürdü. Kaçan balık büyük olurmuş. :(

Michael'ın George Michael'a oyun oynadıktan sonra babasının ona oyun oynaması güldürdü. Eskiden baba Bluth'un yapmış oduğu oyunları izlemek de zevkliydi. :D

10 bile verilebilecek bir bölümdü ama işte. :(

Puanım: 9/10

Arrested Development 1x11

Güzel bölümdü her zamanki gibi.

Michael ve George Michael'lı sahneler iyiydi yine. Halkla İlişkiler uzmanı kadın güzeldi. :D

Gob'un yaşlı adamı kaybetmesi de güzeldi. :D

Tobias'ın da aldığı parayı amacının dışında kullanması ve parayı verdiği adam da komikti gerçekten. :D

Puanım: 8.5/10

Arrested Development 1x12

Fena değildi bölüm.

Yine yanlış anlamalar zinciri vardı bölümde. Ama özellikle Michael'ın Martha'yla ilgili olayı yanlış anlaması işi baya batırdı. :D

Puanım: 8/10

Arrested Development 1x13

Son iki bölüme nazaran daha güzel bir bölümdü. :)

Michael mahkeme salonuna geldikten sonra yaşananlar iyiydi. Tam Bluth ailesine yakışan bir durumdu. :D

Tobias'ın Gorge Michael'la yaptığı bebek yapma konuşması da güldürdü. :D

Puanım: 8.5/10

Following 3S7B

biraz sıkıcı bir bölümdü.

En iyi öğrencisi iyi hoş ama şu hackerlik işleri biraz kafa bulandirdi.
Cinayetleri falan süperdi. Kontrolü müthişti. Hiç açık vermedi.

Joe 1 haftaya idam edilecekmış. :(

Max ile Mark'in yatmasının hesabını Zenci soracak gibi.:A

7.3/10

reign 2x18
francis ölecek diye bekliyorduk iyileşti neyse tarihi sıralamaya göre yine ilk o ölecek yakında ölür
conde isyanlarda mary iskoçyaya kaçmayı reddetti çıldırdı totoş
bash clarissayı buldu şans eseri ve nosturdamusun kehaneti gerçekleşmesin diye öldürdü
narcisse catherine yaklaşıyor adım adım tehlikeli ikili olur bunlar birleşirse

turn 2x1 2x2
abrahamla mary evi yakıp yargıç babalarının yanına yerleştiler abraham görevi mary baskısı olmadan yapabilmek için new yorka gidiyor galiba hukuk okuyor gibi gözükecek
ben ve caleb totoşları iyi dövdü :) ben yükselir gibi bu sezon askeri olarak
simcoe yine kurtuldu Allah belasını versin.ss
anna binbaşının ilgisini çekti bu kızda ne var çözemedim

@OzaN 2. sezon konusu açılır mı izleyen kaldı mmı bilmiyorum ama penny dreadful konuu açılınca umutlandım :D

scorpion 1x22
tam ekip dağılırkene walterın kazası herkesi topladı
cabe ile walterın kavgası biter artık
paige ile walter açılamadı yine
ralph duygulandırdı

Following 3S8B

Sezonun en çekici bölümüydü. Gayet hoş olaylar izledik.

Sam yani şu en iyi eleman fazla zeki. Bir çok olayını hayranlıkla izledim. Ryan'ı dize getirdi.:A
Üstünü kapamaya çalıştığı tüm olayları çok PROF halletti.
Joe hapisten 3. Kez kaçacak inş.:Z İdam edilecek hali yok yaa.

8.4/10 Biraz abarttım ama iyi bölümdü. Her şeyiyle zevk verdi.

turn 2x3
abrahamın babası binbaşı ile abe arasındaki anlaşmayı öğrendi endişeli bakalım mary gibi saçma şeler yapacak mı
abraham new yorktaki tüm ingiliz ordusu ile ilgili bilgiyi washingtona gönderd. ben general lee nin hain olduğunu ortaya çıakrdı ama washington biş iyapmıyor güçlü gözükmek için:) çok karışık işler bu işler fransızlarla ittifak için sağlam durmalılarmışlar falan
caleb boşuna o ka yok tepti istihbaratın geldi büst korsanların eline geçmiş hiçbir zaman doktora ulaşmamış
anna binbaşının başını döndürdü zaar sürekli eşlik etmesini istiyor

diziyi izleyip bırakanlar neredesiniz.ss @OzaN @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Harunnn60

turn 2x3
abrahamın babası binbaşı ile abe arasındaki anlaşmayı öğrendi endişeli bakalım mary gibi saçma şeler yapacak mı
abraham new yorktaki tüm ingiliz ordusu ile ilgili bilgiyi washingtona gönderd. ben general lee nin hain olduğunu ortaya çıakrdı ama washington biş iyapmıyor güçlü gözükmek için:) çok karışık işler bu işler fransızlarla ittifak için sağlam durmalılarmışlar falan
caleb boşuna o ka yok tepti istihbaratın geldi büst korsanların eline geçmiş hiçbir zaman doktora ulaşmamış
anna binbaşının başını döndürdü zaar sürekli eşlik etmesini istiyor

diziyi izleyip bırakanlar neredesiniz.ss @OzaN @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Harunnn60
ben buna başlamamıştımki bırakayım :)